​Polku - liikeideasta kasvuyritykseksi

Polku-hankkeen tarkoituksena on luoda yrittäjyyttä ja työpaikkoja Uudenmaan alueelle yhteistyössä alueen oppilaitosten, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Hanke keskittyy erityisesti varhaisen vaiheen yrittäjyyden tukemiseen ja sen mahdollistamiseen, että ideat ja ihmiset löytävät toisensa, muuttuvat aktiivisella avulla tiimeiksi ja lopulta kasvukelpoisiksi yrityksiksi.

 Hankkeen tavoitteena on testata ja rakentaa pääkaupunkiseudulle prestartup-vaiheeseen yhteinen palvelumalli kasvuyrittäjyydestä kiinnostuneille. Hankkeen aikana pilotoidaan, kehitetään ja tuotetaan kasvuyritysaihioille yhdessä sovitut prestartup-vaiheen palvelut lean-metodologiaa hyödyntäen. Palvelujen kehittämis- ja testaustyötä hanke tekee yhteistyössä eri toimijoiden kanssa ja verkottaa samalla olemassa olevia yrittäjyystoimijoita.

Hankkeen kumppaneina ovat Aalto-yliopisto, Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu, Helsingin kaupunki/NewCo Helsinki (koordinaattori) sekä Vantaan kaupunki.

 

 

​Polku pähkinänkuoressa

Projektipäällikkö: Taina Kilpinen taina.kilpinen@laurea.fi

Rahoittaja: EAKR 2014-2020
Rahoitus: 891 920€
Kesto: 1.1.2015-31.8.2017

Tutkimuspartnerit: Helsingin kaupunki (NewCo Helsinki), Aalto-yliopisto, Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy, Vantaan kaupunki (Turbiini)

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot