Pilotit pyörimään –hankkeen tavoitteena on

• luoda ja pilotoida toimintamalli korkeakouluopiskelijoiden ja yritysten palvelukehitysyhteistyöhön.
• luoda ja pilotoida toimintamalli kansainväliseen terveys- ja hyvinvointialaan keskittyvään living lab -yhteistyöhön.
• valmentaa startup- ja pk-yrityksiä hyödyntämään kansainvälisiä hankerahoitusinstrumentteja yhteiskehittely-, testaus- ja validointiaktiviteettien toteuttamiseksi kansainvälisillä markkinoilla.
• rakentaa kansainvälisiä hankekonsortioita ja tunnistaa sellaiset rahoitusinstrumentit ja yksittäiset haut, joista voidaan hakea rahoitusta hankkeessa suunnitellun ja pilotoidun rajat ylittävän living lab -toimintamallin skaalaamiseen.

 

Hanke toteuttaa Uusimaa-ohjelman strategista valintaa Kasvun mahdollisuudet, kohtia Avoimet kehitysympäristöt ja älypalvelut sekä Uusiutuva yritystoiminta. Lisäksi hanke toteuttaa RIS3-strategian kärkeä Human Health Tech.

Laurea-ammattikorkeakoulu toteuttaa hankkeen yhteistyössä Helsinki Think Companyn, HealthSPA ry:n ja Metropolia-ammattikorkeakoulun kanssa. European Network of Living Labs ja Forum Virium Helsinki tukevat hanketta.

 

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä hankkeessa, ota yhteyttä hankkeen projektipäällikköön tai sen eri osa-alueiden vastuuhenkilöihin:

 Opiskelijoiden ja yritysten palvelukehitysyhteistyö

-          Päivi Haho, paivi.haho@metropolia.fi

-          Mikael Soini, mikael.soini@metropolia.fi

-          Tomas Illman, tomas.illman@laurea.fi

 Start up –yritysten mahdollisuudet hankeyhteistyöhön

-          Raisamiina Rimpelä, raisamiina@upgraded.fi

 Start up- ja pk-yritykset mukaan kansainvälisiin hankekonsortioihin ja kansainvälisten hankerahoitusinstrumenttien hyödyntäminen

-          Harri Haapaniemi, harri.haapaniemi@laurea.fi tai +358 40 8360 777

 

 

 

 

Pilotit pyörimään pähkinänkuoressa

Projektipäällikkö: Virpi Kaartti virpi.kaartti@laurea.fi

Rahoittaja: Uudenmaan liitto

Rahoitus: 126 050 €  

Kesto: 1.4.2017-30.6.2018

 

 Tiedotteet

 

 

Yrittäjä, haluatko testata palveluideaasi kansainvälisillä markkinoilla?https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Haluatko-testata-palveluideaasi-kansainvälisillä-markkinoilla-.aspx2017-10-11T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Kuvalinkkikuvat/Laurea-passed-quality-audit-2016.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Yrittäjä, haluatko testata palveluideaasi kansainvälisillä markkinoilla?
Innovaatioprojektiopintoja terveys- ja hyvinvointiteknologian parissahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Innovaatioprojektiopintoja-terveys--ja-hyvinvointiteknologian-parissa.aspx2017-05-28T21:00:00ZInnovaatioprojektiopintoja terveys- ja hyvinvointiteknologian parissa

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot