YAMK-koulutuksien infotilaisuudet järjestettiin Laurean kampuksilla


​​​​​Laurean YAMK –infotilaisuudet houkuttelivat sekä aiemmat opintonsa Laureassa suorittaneita että myös muista ammattikorkeakouluista valmistuneita. ​Tilaisuuden puhujina toimivat Laurean koulutuksista vastaavat  sekä Laurean nykyiset opiskelijat, jotka kertoivat omista opiskelukokemuksistaan.

Osaamisen päivittäminen työelämän vaatimuksien mukaisesti

Laurean YAMK-koulutuksista vastaava johtaja Katri Ojasalo korosti YAMK-opiskelun merkittävyyttä erityisesti siksi, että opinnoissa pääsee päivittämään osaamistaan ja verkostoitumaan tehokkaasti eri alojen ammattilaisten kanssa. ​
- YAMK-koulutuksissa kehitetään johtamistaitoja ja tutkimuksellista osaamista, joka yhdistää kaikkia koulutuksia. Tarjoamamme koulutukset ovat todella moderneja ja ainutlaatuisia. Olemme saaneet paljon kehuja vahvasta YAMK-osaamisestamme. 

YAMK-tutkintojen opiskelijamäärät kasvavat jatkuvasti 

​​​​Laurea tarjoaa 12 Ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta kahdella eri kampuksella, Tikkurilassa ja ​Leppävaarassa. Tällä hetkellä Laureassa opiskelee yli 700 opiskelijaa YAMK-tutkinnossa ja vuonna 2017 YAMK-opinnot aloittaa yhteensä 275​ uutta opiskelijaa.

Opiskelut osana työelämää ja tehokasta verkostoitumista

Turvallisuusjohtamisen tradenomi (YAMK) tutkintoa opiskeleva Henrik on pystynyt hyvin hyödyntämään opiskelujaan myös työpaikallaan. 
- Työnantajalle kannattaa perustella, miksi koulutus tukee hyvin osaamista omassa työssä. Opintoja pystyy hyvin yhdistämään töihin esimerkiksi erilaisissa kehittämisprojekteissa. Opiskelujeni aikana olen saanut sellaisen verkoston, johon voin luottaa työelämässä sekä opiskeluissani. Melkeinpä pelottaa valmistua, koska opiskelu on ollut niin hauskaa ja antoisaa aikaa. ​​
Yhteishaku AMK- ja YAMK-tutkintoihin on käynnissä 21.9 klo 15.00 asti. Tutustu yhteishaussa oleviin koulutuksiin täältä. ​

Viimeksi muokattu 14.9.2016 12:48
Kuvassa:​ Tulevaisuuden johtaminen ja asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta tradenomi YAMK-tutkintoa opiskeleva Karoliina.