YAMK- ja täydennyskoulutukset esillä Sairaanhoitajapäivillä


​Suomen suurin hoitotyön koulutus- ja näyttelytapahtuma Sairaanhoitajapäivät on parhaillaan käynnissä Helsingin Messukeskuksessa. Aikaisempien vuosien tapaan Laurea on myös mukana tapahtuman näyttelyosastolla.

- Sairaanhoitajapäivät hyvin merkittävä tapahtuma alalla ja se kokoaa yhteen hoitoalan ammattilaisia koko maasta, kertovat monena vuotena tapahtumassa mukana olleet lehtori Eija Okker-Tikkunen ja palvelupäällikkö Teija Uino Laurean osastolla.
- Ammatillisessa mielessä tämä on tärkeä tapahtuma oman osaamisen päivittämisen kannalta, mutta tapahtumaan tullaan myös tutustumaan uusiin työ- ja opiskelumahdollisuuksiin. Siksi myös Laurea on täällä näkyvästi esillä.

Jatko-opiskelumahdollisuudet kiinnostavat monia sairaanhoitajia ja Laurean osastolla esillä ovatkin erityisesti sosiaali- ja terveysalan YAMK- ja täydennyskoulutukset. Tapahtumassa on myös paikalla lähihoitajia, jotka pohtivat opintojen jatkamista sairaanhoitajaopinnoissa. Tänä vuonna Laurean osastolla esillä on myös Teknologialainaamo.

Laurean osastolla opiskelumahdollisuuksia esittelemässä on myös ryhmä sairaanhoitajaopiskelijoita. Lohjalla opiskelevat Hanna Korpiaho ja Tuija Peltoperä ovat toista kertaa mukana tapahtumassa.

- Sairaanhoitajapäivillä on mukavaa! Tärkeintä täällä on verkostoituminen kollegojen kanssa, mutta täällä oppii myös paljon uutta, Hanna ja Tuija kertovat.

- Meidän osastolle kannattaa ehdottomasti tulla kuulemaan tietoa Laurean YAMK-tutkinnoista ja täydennyskoulutuksista. Varsinkin Mapa-koulutus on kova juttu, koska sitä ei ole muualla Suomessa tarjolla, opiskelijat kannustavat.

Sairaanhoitajapäivät ovat käynnissä Helsingin Messukeskuksessa 23. - 24.3. Maksullisen koulutustapahtuman lisäksi tarjolla on näyttelyalue, johon on ilmainen sisäänpääsy terveydenhuollon ammattilaisille. Lue lisää www.sairaanhoitajapaivat.fi


Viimeksi muokattu 23.3.2017 13:34

​Laurea löytyy Sairaanhoitajapäiviltä messuosastolta 3h10.