Syksyn yhteishaussa tarjolla yli 800 opiskelupaikkaa Laureassa


Korkeakoulujen syksyn yhteishaku käynnistyi keskiviikkona 6. syyskuuta. Laurea-ammattikorkeakoulussa haettavana on nyt yhteensä 830 uutta opiskelupaikkaa tammikuussa 2018 alkaviin koulutuksiin. Tarjolla on monipuolisia opiskelumahdollisuuksia kuudella kampuksella eri puolilla Uuttamaata.

Valtaosa aloituspaikoista monimuoto-opinnoissa

Ammattikorkeakoulututkintoon johtavia koulutuksia on syksyn yhteishaussa tarjolla Laurean kaikilla kuudella kampuksella Espoossa, Hyvinkäällä, Lohjalla, Porvoossa ja Vantaalla. Aloituspaikkoja ammattikorkeakoulututkintoon johtavissa koulutuksissa on Laureassa tarjolla 685.

Joustavat opiskelumahdollisuudet kiinnostavat yhä enemmän hakijoita. Sen vuoksi suurin osa Laureassa tarjottavista aloituspaikoista on tämän syksyn yhteishaussa tarjolla niin sanottuina monimuoto-opintoina. Monimuoto-opiskelu sisältää lähi- ja etäopetusta sekä itsenäistä opiskelua ja se mahdollistaa erinomaisesti opiskelun työn ohessa.

Tammikuussa 2018 uutena koulutuksena Laureassa käynnistyy sosionomikoulutus Porvoon kampuksella. Aloituspaikkoja Porvoossa monimuoto-opintoina toteutettavassa koulutuksessa on 25. Porvoon lisäksi sosionomiopintoja on syksyn yhteishaussa tarjolla myös Hyvinkään ja Tikkurilan kampuksilla.

Monimuoto-opintojen suureen kysyntää vastaa myös Tikkurilassa alkava terveydenhoitajakoulutus.

Uutuutena kokonaan verkossa toteutettava sosionomikoulutus

Tänä syksynä Laureassa on käynnistynyt ensimmäistä kertaa uusi, kokonaan verkko-opintoina suoritettava liiketalouden tradenomikoulutus. Viime kevään yhteishaussa suuren suosion saanut koulutus on saanut nyt Laureassa rinnalleen myös verkko-opintoina toteutettavan sosionomikoulutuksen.

Verkko-opintoina toteutettava sosionomikoulutus käynnistyy keväällä 2018 Espoon Otaniemen kampuksella. Opintojen aloituksen lisäksi lähitapaamisia koulutuksessa järjestetään kerran lukukaudessa. Verkko-opinnot sopivat opiskelumuotona erityisesti sellaisille motivoituneille opiskelijoille, jotka käyvät opiskelun ohella töissä, tai jotka asuvat etäällä Laurean kampuksista. Kokonaan verkko-opintoina toteutettava liiketalouden koulutus puolestaan toteutetaan Tikkurilassa.

YAMK-koulutuksissa uutuutena kauneudenhoitoala

Ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavia koulutuksia puolestaan on Laureassa yhteishaussa tarjolla kuusi, joissa on kaikkiaan aloituspaikkoja 145. YAMK-tutkinto tarjoaa jo työkokemusta hankkineelle hakijalle mahdollisuuden syventää osaamistaan sekä kelpoisuuden hakeutua tehtäviin, joiden vaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto

YAMK-koulutuksissa kokonaan uutena koulutuksena Laureassa on tarjolla Kosmetiikka-asiantuntijuuden kehittäminen ja johtaminen -koulutus. Laurea on ainoa korkeakoulu Suomessa, joka tarjoaa kauneudenhoitoalan estenomikoulutusta suomeksi, ja nyt mahdolliseksi tulee myös estenomi (YAMK) -tutkinto.


Korkeakoulujen syksyn 2017 yhteishaku on käynnissä 6.9. – 20.9. Kaikkiin koulutuksiin haetaan osoitteessa
www.opintopolku.fi. Lisätietoa Laurean yhteishaussa olevista koulutuksista löytyy osoitteesta www.laurea.fi/hakeminen.


Viimeksi muokattu 19.9.2017 10:22