Syksyn yhteishaku käynnistyy


​Korkeakoulujen yhteishaku keväällä 2017 alkaviin koulutuksiin käynnistyy keskiviikkona 7. syyskuuta. Laurea-ammattikorkeakoulussa syksyn yhteishaussa on haettavana jälleen yli 800 aloituspaikkaa sekä ammattikorkeakoulututkintoon että ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavissa koulutuksissa.

Uutena koulutuksena Laureassa alkaa keväällä sosionomikoulutus Porvoon kampuksella, jossa on nyt tarjolla 25 aloituspaikkaa monimuoto-opinnoissa. Sosionomiopintoja on Porvoon lisäksi tarjolla Laureassa myös Tikkurilassa, Hyvinkäällä ja Otaniemessä Espoossa.

Sosionomikoulutuksen ohella Laurean syksyn yhteishaussa on haettavana kuusi muuta ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta: liiketalouden, tietojenkäsittelyn, turvallisuusalan, matkailu- ja palveluliiketoiminnan sekä sairaanhoitajan ja terveydenhoitajan koulutukset. Lisäksi mukana haussa on viisi ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta.

Laureassa tarjolla on nyt entistä enemmän mahdollisuuksia joustavan opintopolun rakentamiseen, sillä keväällä alkavista koulutuksista yli puolet toteutetaan monimuoto-opintoina. Monimuoto-opiskelu tarjoaa erityisesti työssäkäyville opiskelijoille joustavamman tavan suorittaa ammattikorkeakoulututkinnon töiden ohessa. Monimuoto-opiskelu pitää sisällään lähi- ja etäopetusta sekä itsenäisiä opintoja erityisesti virtuaalisia oppimisympäristöjä hyödyntäen.

Syksyn yhteishaussa olevista viidestä ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavista koulutuksista kaikki järjestetään joustavina monimuoto-opintoina.

Tutustu tarkemmin Laureassa yhteishaussa tarjolla oleviin koulutuksiin.

Syksyn 2016 korkeakoulujen yhteishaku on käynnissä 7. - 21.9. Kaikkiin koulutuksiin haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.


Viimeksi muokattu 5.9.2016 12:29