Opiskelijat kehittivät terveysteknologiaan liittyviä tuote- ja palveluinnovaatioita


Liiketalouden opiskelijat suunnittelivat 7 days challenge -kurssin aikana prototyypit terveysteknologian uusista innovaatioista. Kurssille osallistui n. 40 opiskelijaa, jotka jaettiin seitsemään eri tiimiin. Kurssilla tavoitteena oli konseptoida uusi tuote ja tehdä sille markkinointi-, lanseeraus- ja myyntisuunnitelma.

Opiskelijat konseptoivat kurssilla esimerkiksi liikuntamotivaationsa menettäneille suunnatun ReFitin, joka yhdistää liikunnasta ja terveydestä kiinnostuneet ja alan ammattilaiset helposti sekä vaivattomasti yhteen sekä Terveytesi apin, jonka avulla voi helposti varata ajan kunnallisiin terveyspalveluihin.

- Halusimme luoda applikaatioon jotain uutta ja innovatiivista, helpottamaan ja tehostamaan kuntien terveyspalveluiden saavutettavuutta. Keskeisimpiä asioita, joita halusimme applikaatioon tuoda, oli sähköinen ajanvaraus omalle kunnalliselle terveysasemalle, sähköinen KELA-kortti ja - sairaustodistus sekä e-reseptit ja niiden uusiminen, kuvaili liiketalouden opiskelija Miia Matero.

Jokaisen opiskelijatiimin tehtävänä oli myös markkinoida messuja ja saada kerättyä tapahtumaan osallistujia. Kurssilla kehitettyjä uusia tuotteita ja palveluita esiteltiin Tikkurilan kampuksella järjestetyillä minimessuilla tiistaina 11.4.

- Projekti kokonaisuudessaan oli yksi mielenkiintoisimmista ja antoisimmista kursseista, joita olemme tämän koulun aikana tehneet. Projekti oli niin onnistunut, että se aiotaan järjestää uudestaan myös syksyllä, kertoi Miia Matero.


Viimeksi muokattu 13.4.2017 10:46

Terveytesi- applikaation kehitellyt opiskelijaryhmä.