Lentävä lähtö kesän markkinointikiertueelle


​Miksi Laureaan? -markkinointitiimi on tradenomiopiskelijoista koottu innokas ryhmä, joka pyörii kesällä monenlaisissa tapahtumissa ympäri Uuttamaata kertomassa Laurea-ammattikorkeakoulusta. Heinäkuun puoliväliin mennessä tiimillä oli takana yhteensä 11 tapahtumaa aina maalaismarkkinoista festareihin. Opiskelijat on nähty muun muassa Kukkiva Suurpelto -tapahtumassa Espoossa, Hyrylän Suvimarkkinoilla, Hakaniemen maalaismarkkinoilla Helsingissä, Porvoon päivillä, Puistobluesissa Järvenpäässä sekä RiihimäkiRockissa.

- Tapahtumissa on ehtinyt tapahtumaan kaikenlaista. Heti kesän ensimmäisessä tapahtumassa nousi niin sanotusti tunnelma kattoon, kun myrskytuuli tempaisi aivan yhtäkkiä Laurean teltan yläilmoihin kesken kaiken, tiimiläiset kertovat.
- Teltta on entinen, mutta onneksi suuremmilta vahingoilta vältyttiin.

Muuten kaikki tapahtumat ovat menneet paremmin kuin hyvin ja etukäteen asetetut kontaktitavoitteet ovat ylittyneet monesti. Tiimi on mitannut tuloksia numeerisesti sekä Instagramissa että Facebookissa, joissa molemmissa seuraajamäärät ovat lisääntyneet aina jokaisessa tapahtumassa.

- Asennehan on kuitenkin kaiken a ja o tällaisessa markkinoinnissa, jossa itse on uskallettava ottaa haluttuun kohderyhmään kontaktia, opiskelijat sanovat.
- Jokainen tapahtuma on ollut osaltaan arvokas ja mieltä rikastuttava kokemus, vaikkei aina täysin kohderyhmää olekaan tavoitettu. Jos käteen ei jää jostakin tapahtumasta muuta, niin ainakin kehitysideoita ja ehdotuksia.

 

Jutun on kirjoittanut Miks Laureaan? -tiimin opiskelija Tinja Ranta.


Viimeksi muokattu 29.7.2016 11:18

​Kuva: Joonas Hovi