Laurean opiskelijoiden kiipeilypäivä vähävaraisille lapsille


​Sosionomiopiskelijat Pekka Anttila, Päivi Arminen, Juulia Aromaa, liiketalouden opiskelija Esa Anttila sekä sairaanhoitajaopiskelija Ellen Anttila halusivat tarjota vähävaraisille perheille mahdollisuuden kokeilla jotain erikoista ja jännittävää, mitä heidän ei olisi välttämättä muuten mahdollista kokeilla. Aktiviteetin tuli olla sellaista, että perheet saavat viettää aikaa yhdessä.

Ryhmä päätyi kiipeilyyn, koska hintansa vuoksi kovin moni vähävaraisen perheen lapsi ei ole päässyt sitä kokeilemaan. Kiipeilyyn päädyttiin myös koska tapahtumasta haluttiin liikunnallinen, ja aktiviteetin tuli olla jotain vähän erikoisempaa.

Tapahtuma ei ole avoin kaikille, ja osallistujat löytyivät yhteistyökumppani Hope Ry:n kautta. Tapahtumaan osallistui yhteensä 40 lasta ja heidän vanhempansa.  Sekä lapset että huoltajat ilahtuivat mahdollisuudesta päästä kokeilemaan kiipeilyä. Myös kiipeilyn järjestäjät olivat innoissaan hyväntekeväisyydestä ja tarjosivat tilansa ja oppaat käyttöön veloituksetta.

Projekti tehtiin osana Bspirit –kurssia. Pakollisen kurssin tarkoituksena on, että eri alojen opiskelijat muodostavat ryhmiä ja tekevät projektin. Kurssin lopuksi äänestetään voittajaprojekti.


Viimeksi muokattu 21.2.2017 8:35

​Kiipeily alkoi äkkiä sujua nuorilta osallistujilta kuin vanhoilta tekijöiltä.