Laurealaiset mukana Kivistön kyläjuhlilla


​Perinteinen Kivistön kyläjuhla pidettiin 3.9. uudessa Aurinkokiven palvelukeskuksessa. Tapahtuman järjestäjänä toimi yhteisöllisyyttä rakentava MarjaVerkko ry. Laurea oli mukana juhlassa kertomassa alueen asukkaille tulevasta syksyn yhteishausta sekä Kivistön suuralueella tehtävistä projektitöistä.

Laurean opiskelijat ovat osallistuneet aktiivisesti lukuvuosien aikana Kivistön alueen palveluiden ja toimintojen kehittämiseen, muun muassa KYTKE-festareiden sekä nuorten KiKe-osallisuushankkeen ideapajojen järjestämiseen.

Kyläjuhlassa esittäytyi standeilla Laurean lisäksi paikallisyhdistyksiä, urheiluseuroja, yrityksiä sekä Vantaan kaupungin toimialoja. Kyläjuhlan pääesiintyjä oli The Voice of Finland 2016 -voittaja Suvi Åkerman bändeineen. Juhlaohjelma piti sisällään musiikkia, cheerleading- ja voimisteluesityksiä, esittely- ja myyntipisteitä, urheilutoimintaa sekä ruoka- ja virvokemyyntiä. Myös Vantaan kirjastoauto on paikalla juhlassa. Vantaan kaupunki järjesti Kivistön fillaritapahtuman ja heidän ohjelmassa oli muun muassa tekniikkarata 1.-6. -luokkalaisille, liikennemerkkivisailu sekä taidesuunnistusta alueen taidekohteisiin.

Lisätietoja:

Lehtori Eeva Järveläinen
eeva.jarvelainen(at)laurea.fi


Viimeksi muokattu 13.9.2016 14:40