Herkkujen Suomi kokosi elokuussa uusmaalaisia ruokatuottajia Rautatientorille


Kuudetta kertaa elokuun alussa järjestetyssä Herkkujen Suomi – tapahtumassa Helsingin Rautatientorilla pääsi jälleen tutustumaan laajaan kattaukseen uusimaalaista tuotantoa. Uudenmaan maakunnan osastolla tuotteitaan ja toimintaansa esitteli 12 yrittäjää ja tuottajaa. Mukana oli yrttien ja kasvisten, silmusalaatin, hunajan, kastikkeiden, mehujen, leivän, jauhojen ja sienituotteiden sekä jäätelön pientuottajia Uudenmaan alueelta.

Vaihtelevasta säästä huolimatta osastolla oli kiva tunnelma ja kävijöitäkin riitti. Ensi vuoden suunnitelmat ovat vielä avoinna, mutta infoamme niistä kevään 2018 aikana.

Lähiruokaa Uudeltamaalta -hanke vastasi tänäkin Uudenmaan maakunnan osaston koordinoinnista sisältäen osallistujahankinnan sekä somistuksen ja ylläpidon. Hanketta toteuttavat Laurea-ammattikorkeakoulu ja osatoteuttaja Hyria Koulutus. Kolmivuotinen hanke jatkuu lokakuun 2018 loppuun asti ja sitä rahoittaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014-2020.

Kiitos kaikille mukanaolijoille ja tunnelman luojille!

Käy tykkäämässä myös Lähiruokaa Uudeltamaalta –hankkeen Facebook -sivustosta. Päivitämme sinne säännöllisesti tulevia tapahtumia ja tiedotamme ajankohtaisista asioista.


Viimeksi muokattu 12.9.2017 9:47