Ilmoittautuminen Laurean avoimen AMK:n opintoihin


​Jäitkö kevään 2016 yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa? Tutustu avoimen AMK:n tarjoamaan mahdollisuuteen päästä AMK-tutkinto-opiskelijaksi polkuopintojen kautta.

Ilmoittautuminen Laurean avoimen AMK:n polkuopintoihin alkaa keskiviikkona 3.8.2016 klo 8.00 ja päättyy perjantaina 5.8. klo 16.00. Polkuopiskelupaikkoja on tarjolla kevään 2016 yhteishaussa olleisiin AMK-koulutuksiin 4-6 paikkaa/koulutus. Opiskelupaikkoja on tarjolla vain suomenkielisiin koulutuksiin. Paikat täytetään pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kutsumme sosiaali- ja terveysalan koulutuksiin ilmoittautuneista valintahaastatteluun ilmoittautumisjärjestyksen perusteella viisi henkilöä per koulutus. Haastattelu on perjantaina 5.8.2016 Laurean Tikkurilan kampuksella (Ratatie 22, 01300 Vantaa). Tieto mahdollisesta valintahaastatteluun pääsystä sekä tarkempi aika ilmoitetaan keskiviikkona 3.8. aamupäivän aikana joko sähköpostilla tai puhelimitse. Haastatteluaikaa ei ole mahdollista muuttaa.

Ilmoittautumislomake ja lisätietoja löytyy sivulta Avoimen AMK:n polkuopinnot.

Ilmoittautuminen yksittäisille opintojaksoille alkaa maanantaina 8.8. klo 8.00. Voit valita koko Laurean tarjonnasta avoimen AMK:n opiskelijoille sopivia opintoja. Tarjontaa on sekä AMK- että ylemmän AMK-tutkinnon opintoihin. AMK-tutkintojen opintoihin ei ole pääsyvaatimuksia, ylemmän AMK-tutkinnon opintoihin ilmoittautuvalla tulee olla aiempi soveltuva korkeakoulututkinto. Tutustu opintotarjontaan ja ilmoittautumisohjeisiin sivulla Opintojaksot ja ilmoittautuminen

Lisätietoja:

avoinamk@laurea.fi 


Viimeksi muokattu 25.11.2016 12:18