GAP-hankkeen seminaari syyskuussa: pehmeitä taitoja siviilikriisinhallinta- ja rauhanturvatehtäviin


​EU-rahoitteisessa GAP- eli Gaming for Peace -hankkeessa kehitetään uudenlaisia pelillisiä keinoja kouluttaa siviilikriisinhallinta- ja rauhanturvaamishenkilöstöä. Erityisesti hankkeessa keskitytään ns. ”pehmeisiin taitoihin”, kuten ymmärrykseen eri kulttuureista, sukupuolirooleista ja kulttuurienvälisestä viestinnästä.

Hankkeen kansainvälinen seminaari järjestetään syyskuussa Laurean Leppävaaran kampuksella. Seminaarissa keskitytään erityisesti siihen, miten kehittää opetussuunnitelma pehmeiden taitojen kouluttamiseen ja miten siinä voidaan hyödyntää pelejä. Pehmeiden taitojen teemoja työstetään syyskuun seminaarissa käytännönläheisissä työpajoissa.

Vaikka hankkeen lähtökohdat ovat konfliktihallinnassa, on näkökulma syyskuun seminaarissa hyvin monitieteellinen. Mukaan toivotaankin osallistujia monipuolisesti eri aloilta, joita pelillistämisen tai kulttuurien välisen viestinnän teemat kiinnostavat.

Tutustu tarkemmin seminaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan.

Horisontti2020-puiteohjelmasta rahoitettu 2,5-vuotinen GAP-hanke käynnistyi syyskuussa 2016. Hanketta koordinoi Trinity College Dublin Irlannista ja Suomesta mukana ovat Laurea-ammattikorkeakoulu ja Puolustusvoimien kansainvälinen keskus.

Lisätietoja hankkeen verkkosivuilta http://gap-project.eu sekä sähköpostitse gap@laurea.fi


Viimeksi muokattu 13.6.2017 11:04