Ainutlaatuinen mahdollisuus hakea liikuttavaksi Zone-tutoriksi!


Tule tekemään itsesi näköistä liikuntaa! Voit nyt ensimmäistä kertaa koskaan hakea Zone-tutoriksi - uudenlaiseksi liikuntatutoriksi - edistämään opiskelijoiden liikkumista hauskalla tavalla ja hyvässä seurassa.

Nyt haetaan Zone-tutoreja koko lukuvuodeksi 2017-2018. Liikuntatutorin rooli on innostaa, motivoida, tukea ja kannustaa muita opiskelijoita liikunnan pariin. Erityisesti toivomme innostuksen tarttuvan vähemmän liikuntaa harrastaviin opiskelijoihin. Liikkua voi uusissa Zone-liikuntapalveluissa tai niiden ulkopuolella - me koulutamme ja annamme tukea sinulle koko lukuvuoden ajan.

Zone-tutorina toimimisesta saat opintopisteitä, liikuntapassin, Zone-tutorpaidan sekä vain Zone-tutoreille tarkoitettuja etuja. Alla löydät hakemuksen, lisätietoa sekä koulutusten päivämäärät. Zone-tutoreita haetaan kaikkien kolmen ammattikorkeakoulujen eli Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian opiskelijoista. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan porukkaan, jossa voit tehdä yhteistyötä paitsi muiden koulutusalojen opiskelijoiden, myös muiden koulujen opiskelijoiden kanssa.

Hyppää mukaan liikunnan taajuudelle! Täytä hakukaavake täällä.


Viimeksi muokattu 7.4.2017 15:22