Nordic Business Forumin side event 2.10.2017

Tapahtuman paikka: Haaga-Helia, Pasilan kampus, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki
Tapahtumaan ilmoittautuminen: Ilmoittaudu tästä
Aihealue: 3AMK

NBF #3UAS #RDEXCELLENCE SIDE EVENT Haaga-Helian Pasilan kampuksella toteutetaan Uudenmaan liiton rahoittamana 3AMKn yhteisvoimin. Me Haaga-Helialla, Laurealla ja Metropolialla olemme muodostaneet Helsinki Metropolitan Area Universities of Applied Sciences R&D Excellencen, yhteenliittymän joka edistää tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaamme kansainväliselle yhteistyölle.

 

Tapahtuma: NBF Side Event

Sijainti: Haaga-Helia, Pasilan kampus, Helsinki.

Ajankohta: Maanantaina 2. lokakuuta 2017

Tapahtuma avoinna yleisölle: klo 09:00-12:00

Käyntiosoite: Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

 

NBF #3UAS #RDEXCELLENCE SIDE EVENT -tapahtuma on osa 3AMK Uusimaa -hanketta ja tapahtuman tarkoituksena on esitellä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa, sekä tutkimusohjelmia vaikuttavasti ja kokemuksellisesti. Tapahtuma tarjoaa näköalapaikan 3AMKn yhteistyölle ja tapahtumassa tulette kuulemaan puheenvuoroja niin TKI-johtajilta kuin kärkihankkeiden tekijöiltäkin. Tapahtumalla tahdotaan mahdollistaa kohtaamisia 3AMK TKI-toiminnan rajapinnoissa ja nostaa 3AMK yhteistyötä näkyväksi, sekä tarjota mahdollisuus niin opiskelijoille, työntekijöille, kuin myös yhteistyökumppaneille päästä näkemään mitä 3AMK yhteistyö on poikinut ja mitä mahdollisuuksia TKI-toiminnassa ja hankkeissa juuri teille on.

 

Lisätietoa tapahtumasta ja sen ohjelmasta sekä aikataulusta löydät 3UAS: Nordic Business Forum Side Event -facebook tapahtumasta (https://www.facebook.com/events/1983380085217575/?fref=ts)  tai tapahtuman tuottajalta. Suosittelemme myös lataamaan mobiilisovelluksemme App Storesta tai Play kaupasta jo ennen tapahtumaa. Applikaatio löytyy kirjoittamalla sovelluskauppasi hakukenttään: 3AMK

 

 

Ilmoittauduthan mukaan NBF Side Eventtiin alla olevan linkin kautta 15.9.2017 mennessä! https://elomake.metropolia.fi/lomakkeet/19799/lomake.html

 

Opetushenkilöstöä pyydetään harkitsemaan opetusryhmänsä tuomista tapahtumaan, sillä tämä tapahtuma on oiva tilaisuus tutustuttaa korkeakoulujen opiskelijoita 3amk TKI-toimintaa sekä mahdollistaa verkostoitumisen toisten korkeakoulujen opiskelijoiden ja henkilöstön kanssa.