Tervetuloa yhteiskehittämään digitaalista innovaatiopeliä

Tapahtuman paikka: Laurea Leppävaara (Vanha maantie 9, Espoo)
Tapahtumaan ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tästä
Aihealue: Palveluliiketoiminta

Innovaatioiden ja innovaatioprosessien parissa työskentelevät sekä pelinsuunnittelun, -kehittämisen ja -koodaamisen ammattilaiset, tarvitsemme teidän osaamistanne. Olemme USCO-hankkeessa kehittämässä uutta digitaalista innovaatiopeliä. Pelin avulla pelaajat voivat rakentaa innovaatioprosessia sekä hahmottaa sitä, millaisia toimintoja, toimijoita ja motivaattoreita prosessissa tarvitaan, jotta innovatiivisesta ideasta kehittyy innovaatio. Pelin kautta tavoitteenamme on parantaa yritysten kilpailukykyä.

Pelistä meillä on jo kasassa fyysisinä pelikortteina perustoiminnot, toimijat, motivaattorit ja mittarit sekä protopelilaudat. Nyt tarvitsemme lisää ymmärrystä siihen, mihin suuntaan peliä kannattaa lähteä viemään, jotta siitä saadaan digitaalinen. Tarvitsemme tietoa myös siitä, millaista erilaista teknologiaa tällaiseen pelin rakentamiseen on jo olemassa. Digitaalisen pelin kehittämiseen olemme myös etsimässä pelipuolen yrityskumppania/ suunnittelijoita/ koodaajia.

Tästä syystä järjestämme pelin kehitystyöpajan

ti 5.6.2018 klo 12-15 Laurea Leppävaarassa (osoite: Vanha maantie 9, Espoo)

Saapumisohje: https://www.laurea.fi/laurea/kampukset/leppavaara

 

Mukaan mahtuu 24 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Työpajan osallistujat pääsevät tutustumaan BIB Boosting Innovations into Business -pelikortteihin sekä pelaamaan protopeliä ja rakentamaan siihen uusia elementtejä ja ideoimaan pelin digitaalista toteutusta. Osallistujilla on myös mahdollisuus osallistua pelin kehittämiseen myöhemmässä vaiheessa ja työpajan tulokset jaetaan kaikkien osallistujien kesken.

 

Mikä on USCO? USCO-hanke (Using Digital Co-creation for Business Development) on Business Finlandin rahoittama tutkimushanke, jota vetävät Laurea-ammattikorkeakoulu ja Tampereen yliopisto. Lisätietoja hankkeesta löytyy osoitteesta www.uscoproject.fi

 

Lisätietoja työpajasta: Krista Keränen (krista.keranen(at)laurea.fi), 046-8567483