Arjen kemikaalit, uhka terveydelle –seminaari

Tapahtuman paikka: Hyvinkään kampus
Tapahtumaan ilmoittautuminen: Ennakkoilmoittautuminen seminaariin
Aihealue: Kampukset; Hyvinkää; Hyvinkää P2P; Medialle

​Ympäristömme on muuttunut ja kemikaalien terveysvaikutukset ovat paljon kiistelty aihe. Tiedetään kuitenkin arviolta jopa 200 000 suomalaisen kärsivän eriasteisista kemikaaliherkkyyksistä. Yhteiskuntamme ei tunnusta monien kemikaalien terveyshaittoja ja mediasta saamme lukea lähes päivittäin, kuinka rakennusten sisäilmaongelmat ja nykyrakentaminen sairastuttavat ihmisiä. Miten voimme ennaltaehkäistä kemikaalien vaikutuksia?

Tule kuuntelemaan alan asiantuntijoita, miten kemikaalit vaikuttavat meihin ja mitä siitä voi pahimmillaan seurata. Seminaarissa laajennamme ymmärrystämme ympärillämme olevien kemikaalien vaikutuksista terveyteemme sekä keskustelemme yhdessä miten voisimme ehkäistä sisäilmaongelmia ja etsiä ratkaisuja jo kemikaaleista sairastuneen henkilön elämään.

Seminaarissa luennoivat alansa parhaimmisto mm. sisätautien erikoislääkäri, professori Ville Valtonen, Kliinisen mikrobiologian erikoislääkäri, lääketieteellisen mikrobiologian dosentti Tamara Tuuminen,rakennusterveysasiantuntija Jussi Timonensekä arkkitehti Maria Nordin.

Terve Sisäilma ry järjestää yhdessä Laurea-ammattikorkeakoulun kanssa "Arjen kemikaalit, uhka terveydelle -seminaari 2017" Hyvinkään Laurea-ammattikorkeakoulussa 8.maaliskuuta 2017. Seminaaria on mahdollisuus seurata myös streaminvälityksellä!

Voit ennakkoilmoittautua tapahtumaan jo nyt linkistä https://elomake3.laurea.fi/lomakkeet/13376/lomake.html

Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista ja voit seurata päivää myös livelähetyksen kautta osoitteessa https://connect.funet.fi/arjen-kemikaalit/ . Löydät linkin lähetykseen myös Facebook – tapahtumasivultamme "Arjen kemikaalit, uhka terveydelle – seminaari 2017", mistä voit myös ennakkoilmoittautua tapahtumaan.

Seminaarin ohjelma

Tutustu seminaarin puhujiin

Lue lisää sisäilmakodittomista

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Tuukka Piiroinen
tuukka.piiroinen@student.laurea.fi

Terve Sisäilma ry:n yhteyshenkilö Reetta Lappalainen
reetta.lappalainen@hotmail.com
Puh. 040 5049781