Arjen kemikaalit, uhka terveydelle -seminaari: Kohti ratkaisuja!

Tapahtuman paikka: Hyvinkään kampus, Rauhala-sali
Tapahtumaan ilmoittautuminen: Ennakkoilmoittautuminen seminaariin
Aihealue: Tutkimus, kehitys ja innovaatiot

Laurea-ammattikorkeakoulu järjestää yhdessä Suomen hajuste- ja kemikaaliyliherkät ry:n ja Terve Sisäilma ry:n kanssa Arjen kemikaalit, uhka terveydelle -seminaarin keskiviikkona 7.3.2018 klo 8:30-16:30 Laurean Hyvinkään kampuksen Rauhala-salissa sekä verkossa.

Seminaarilla halutaan lisätä tietoisuutta sisäilmasairaudesta sekä hajuste- ja kemikaaliyliherkkyydestä. Ennen kaikkea tavoitellaan asennemuutoksia, sillä asennemuutokset johtavat toimintatapojen muutoksiin. Kohderyhmänä ovat niin altistuneet kuin terveetkin ihmiset, sillä jokaisen tulisi ymmärtää elinolosuhteidemme vaikutus terveyteemme. Lisäksi halutaan tuoda esille ratkaisuja, joiden avulla altistuneet selviävät paremmin arjessa. Tapahtuma luo mahdollisuuden myös verkostoitumiselle ja vertaistuelle.

Tervetuloa mukaan! Tapahtuma on ilmainen ja moniulotteinen, joten voit osallistua joko tulemalla paikan päälle tai seuraamalla seminaaria sosiaalisen median kautta.

Voit ilmoittautua tapahtumaan jo nyt tästä linkistä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSewgdD4WsUX2263anJcK2anSV8lyjWecdvzVixp_E14tcLdeA/viewform

Linkin streamiin löydät myöhemmin tapahtumasivuiltamme Facebookista nimellä Arjen kemikaalit, uhka terveydelle 2018- Kohti ratkaisuja!

Huomioithan, että tapahtuma on tuoksuton! Laurean Hyvinkään kampuksella on myös tuoksuton viikko 28.2.-7.3.2018, joten huomioithan tämän asioidessasi kampuksen tiloissa.

Lisätietoja:

Janita Bergblom, 040 072 3930

Reetta Lappalainen, 040 504 9781


Tutustu seminaarin puhujiin:Seminaarin ohjelma: