https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=112<img alt="" src="/update/Palvelunkuvat/Yläbannerit/1920x498-palvelut-tyoelamalle.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Työnantajat esiin​

Laurea-ammattikorkeakoulun Työnantajat esiin-sivuston  tarkoituksena on tarjota Laureasta rekrytoineille ja sieltä valmistuneista opiskelijoista kiinnostuneille yrityksille ja yhteisöille mahdollisuus kertoa itsestään, ja antaa heille nostetta imagoon työnantajana. 

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Y |

ABB on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, jonka tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisesti. ABB työllistää 100 maassa noin 140 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 200. Me ABB:llä tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kehittää osaamistaan globaalin yhtymän monipuolisissa tehtävissä. 

Academic Work on nuorten ammattilaisten henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys.  Autamme ammattikorkea - ja korkeakoulutaustaisia opiskelijoita, vastavalmistuneita sekä jo työelämässä olevia nuoria ammattilaisia työllistymään oman alansa asiantuntijatehtäviin sekä etenemään omalla urapolullansa.  

ACC Orlando Oy on vuonna 2005 perustettu tilitoimisto. Henkilökuntaa on 20 ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Malmilla ja Vantaan Louhelassa.


 

 

Administer Oy on suomalainen sähköisen taloushallinnon edelläkävijäyritys. Vuonna 1985 perustettu yritys on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Administer työllistää noin 200 taloushallinnon ammattilaista, joiden jatkuva koulutus takaa palveluiden tehokkuuden, tarkkuuden ja korkean laadun.

Tmi Adoptioplus on vuonna 2010 perustettu perheiden tukipalveluja sekä adoptioalan koulutusta ja konsultointia tuottava yritys. Lisäksi toimialaan kuuluvat työnohjaus sekä suomen kielen opettaminen. Adoptioplus tuottaa palveluja yksityisille henkilöille sekä yksityisen ja julkisen sektorin toimijoille koko Suomen alueella.

Aerial Oy on erikoistunut tuottamaan asiakaslähtöisiä ratkaisuja järkevässä aikaikkunassa. Varmistamme jo projektin aikana, että asiakkaan tarpeet ja odotukset tulevat täytetyksi. Erityisosaamistamme ovat haastavien ääriolosuhteiden antenni- ja mastoratkaisut.  

​Affecto on analytiikkaan ja tiedolla johtamisen ratkaisuihin erikoistunut palveluyritys. Luomme asiakkaillemme liiketoiminta-arvoa tiedon ylivoimasella hyödyntämisellä johtamisessa ja päätöksenteossa. Affecto toteuttaa myös kehittyneitä digitaalisia liiketoimintaratkaisuja sekä paikkatietopalveluja. Pääkonttori Helsingissä, tytäryhtiöt Pohjoismaissa, Baltiassa ja Puolassa. Henkilöstöä n. 1000.

Kaikkea paperista

Ajaston kalenterituotteet on suunniteltu tuottamaan ajan- ja elämänhallinnan lisäarvoa. Kalenterien lisäksi Ajasto Paperproducts valmistaa ja myy koulu-, konttori- ja askartelutarvikkeita.


  

Aktive tuottaa yritysten myyntiorganisaatioille tukipalveluita, joiden avulla varmistamme asiakkaidemme myyntitavoitteeseen pääsyn.

Me Aktivessa uskomme, että tuottamalla laadukkaita myynnin tukipalveluita voimme auttaa asiakkaitamme käyttämään aikansa mahdollisimman tehokkaasti niihin toimenpiteisiin, jotka lisäävät eniten myyntiyksiköiden tekemää tulosta.


Erikoisalaamme ovat monipuoliset sijoittamisen ja säästämisen ratkaisut. Asiakkaanamme on yli 60 000 suomalaista ja heitä palvelee yli 300 sijoitusalan ammattilaista ympäri maan.  Alexandria tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin työtehtävissä ympäri Suomea. Alexandria on valittu yhteensä viisi kertaa Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon.  Katso lisää 

Alfame on luotettavuudestaan ja palveluasenteestaan tunnettu, riippumaton ohjelmistokehittäjä - bisneskriittisiä tietojärjestelmiä sekä laadukkaita liiketoimintaa edistäviä sovelluksia ratkaisukeskeisesti. Annamme työstämme 100 % tyytyväisyystakuun ja haluamme olla Suomen luotettavin ohjelmistoratkaisujen toimittaja. 

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jossa työskentelee noin 3 000 eri alojen ammattilaista. Alma Median tehtävänä on löytää yhä uusia tapoja käsitellä ja jalostaa tietoa, siis saada tieto elämään. Työntekijöillemme tarjoamme uudistuvan ja kehittyvän työympäristön, jossa ammattitaidon sekä osaamisen jatkuva ja systemaattinen kehittäminen on olennainen osa työtä. Katso video Alma Median tulevaisuudesta. 

Alvi ry on pääkaupunkiseudulla toimiva kolmannen sektorin sosiaalitukipalveluita tuottava yhdistys. Alvin toimintaan kuuluvat työ- ja päivätoiminta, kansalaistoiminta sekä asumiseen liittyvät palvelut, joiden tavoitteena on tukea eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä heidän tavoitteidensa mukaisesti. Alvi ry on yhteiskunnallisen yrityksen tunnukseen oikeutettu toimija, joka työllistää noin 30 ihmistä, joista suurin osa on hoitoalan ammattilaisia.

Anniskelupassit.fi tarjoaa anniskelupassitestausta ja -koulutusta yhteistyössä oppilaitoskumppanien kanssa. Tavoitteenamme on olla valtakunnallinen palveluntarjoaja ja tuoda kaikki Suomen anniskelupassitestit yhden sivuston alle, kuluttajien ulottuville.                

 

​ ​

​ ​

Apuomena ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka toiminnan tavoitteena on syrjäytymisen ehkäiseminen ja väestövastuun lisääminen. Työllistämme heikossa työmarkkina-asemassa olevia ja pitkäaikaistyöttömiä  eri toimintoihimme kuten avustajiksi, kerho-ohjaajaksi, toimistoon sekä aulapalveluihin. Työsuhteen aikana on mahdollisuus työhönvalmennukseen, jonka tavoitteena on työllistyminen avoimille työmarkkinoille tai opiskelun aloittaminen.                                           

Olemme yli 5000 asukkaan kasvava kunta itäisellä Uudellamaalla, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon naapurissa. Meillä on hyvä asua ystävällisessä, rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä ja työnteko onnistuu myös kauempaa. Arvojamme ovat elinvoimaisuus ja edistyksellisyys. Askolan kunta on savuton työpaikka.

 

           

Keskeisellä paikalla Helsingin Punavuoressa sijaitseva kaunis ja historiallinen Astoria on suosittu kokous- ja tapahtumakeskus jopa 500 henkilön tilaisuuksiin. Meiltä löytyy myös upeat saunatilat! Astoriassa työskentelee vakituisesti viisi henkilöä, joiden lisäksi tiimissä on mukana kymmeniä tapahtumatyöntekijöitä.            

                

aTalent Recruiting on rekrytointiyritys, joka välittää korkeakoulutettuja opiskelijoita ja vastavalmistuneita ammatillisesti kehittäviin tehtäviin. Kaikki työnhakijamme saavat halutessaan palautetta työnhakuun liittyen, esimerkiksi kuinka parantaa työhakemusta, selventää CV:tä tai onnistua paremmin haastattelussa. Tällä hetkellä aTalentilla työskentelee 35 nuorta ammattilaista.

Atria Suomi on osa kasvavaa ja kansainvälistä elintarvikealan yritystä Atria Oyj:tä. Atrian liikevaihto vuonna 2014 oli 1 426 miljoonaa euroa ja palveluksessamme oli keskimäärin 4 715 henkilöä. Rekrytoimme Atrialle erityisesti elintarvikealan, prosessijohtamisen, myynnin ja markkinoinnin osaajia, mutta myös muulle osaamiselle on konsernissamme laajalti käyttöä. Meillä pääset kehittymään ja kehittämään alan yhteistä tulevaisuutta!       

            

Autismisäätiö on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon säätiö, jonka palveluiden lähtökohtana on neuropsykiatristen oireyhtymien, erityisesti autismin kirjon asiantuntemus. Autismisäätiö tarjoaa asiakkailleen asumispalveluita, ohjaus- ja valmennuspalveluita, terveydenhuollon palveluita sekä työllistymisen tukipalveluita. Säätiö harjoittaa myös tutkimus- ja vaikuttamistoimintaa. Autismisäätiö työllistää yli 230 alan ammattilaista.         

​ Avanto Helsinki on pienen ja innostuneen tekijäjoukon konsulttitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen kannattavia ja kestäviä työkaluja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen. Erityisosaamisalueitamme ovat yritysvastuu, yritysten yhteiskunnallisen roolin kirkastaminen sekä uusien sidosryhmien osallistaminen yritysten ja organisaatioiden toimintaan. Työtapamme perustuu osallistaviin menetelmiin.

BTakaisin ylös

​Barona on suomalainen henkilöstöalan yritys, jonka kautta erilaisiin tehtäviin työllistyy vuodessa yli 10 000 henkilöä. Kauttamme löydät juuri itsellesi soveltuvia työelämän vaihtoehtoja esimerkiksi asiakaspalvelun, logistiikan, myynnin, taloushallinnon, ICT palveluiden sekä teollisuuden aloilta. Voit nyt seurata työpaikkoja sivustomme lisäksi liittymällä WhatsApp ryhmäämme. Lähetä vain viesti numeroon 0503480427, niin olet mukana kuulemassa viimeisimmistä mahdollisuuksista.

​Basware on maailman johtava hankinnasta maksuun- ja verkkolaskuratkaisujen toimittaja. Baswaren avulla organisaatiot voivat tehostaa talousohjaustaan ja talous- ja hankintatoimintojaan sekä yksinkertaistaa ja sujuvoittaa niihin liittyviä prosesseja. Basware on perustettu vuonna 1985. Pääkonttori sijaitsee Espoossa ja henkilöstöä on tällä hetkellä yli 1400 globaalisti. Katso video Baswaren 30-vuotisesta tarinasta.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Työllistämme 517 henkilöä. Kotimarkkinamme kattaa Suomen, Ruotsin ja Baltian. Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.


 

Best Friend Group Oy on Pohjoismaissa toimiva johtava lemmikkituotteiden kehittäjä, maahantuoja ja markkinoija. Lähes kaikki tuotteidemme kehitys ja testaaminen tapahtuu pääkonttorissamme Kuopiossa. Tämän lisäksi yrityksellämme on tytäryhtiöt Pohjois-Amerikassa ja Hong Kongisssa. Kotimarkkinoiden lisäksi yrityksellämme on vientiä 28 eri maahan. Yrityksemme työllistää tänä päivänä runsaat 80 henkilöä.

​​Betonivuori Oy on 2006 perustettu nuori ja dynaaminen yritys yhdistettynä vuosien  kokemukseen betonialalta. Teemme kaikenlaisia betonivaluja pienistä muutaman neliön porrasvaluista aina suuriin teollisuustilojen vaativiin pysty- ja vaakavaluihin mukaan lukien lattiatyöt.  Asiakkaitamme ovat yhtä lailla omakotitalojen rakentajat kuin suuret rakennusliikkeetkin. Yritys työllistää koko- ja osa-aikaisesti n. 10 henkeä.

Bilot on vuonna 2005 perustettu ohjelmistotalo ja kasvuyritys. Yritys tunnetaan edelläkävijänä uusimpien SAP- ja Microsoft-ratkaisujen implementoinnissa ja kehittämisessä. Bilot on henkilöstön omistuksessa ja sen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä sekä Puolan Poznanissa. Palveluksessamme on 130 alan lahjakkuutta.

​​​BTJ on kotimainen yritys ja johtava monipuolisen media-aineiston toimija (kirjat, lehdet, musiikki, elokuvat). Tiedon ja metadatan käsittely on keskeinen BTJ:n vahvuus jo yli 50 vuoden kokemuksella. Tällä hetkellä BTJ työllistää 50 henkeä Suomessa ja 150 henkeä Ruotsissa.    


 


Businessliken tavoitteena on, että hymyilet matkalla töihin. Businesslike on vuonna 1992 perustettu rekrytointiyritys. Haluamme löytää sinulle juuri omannäköisesi työn. Asiakkaamme ovat usein oman alansa markkinajohtajia pk-seudulla. Kauttamme löydät eritasoisia tehtäviä rahoituksen, taloushallinnon, IT:n, HR:n, myynnin, markkinoinnin ja viestinnän aloilta. Businesslike – Hyviä ihmisiä vain hyviin yrityksiin.

C

Takaisin ylös

Café Lasipalatsi sijaitsee Mannerheimintiellä Helsingin keskeisimmällä paikalla. Kahvilassa voi nauttia erikoiskahveja sekä oman leipurin uunituoreita leivonnaisia, piiraita ja sämpylöitä. Lounasaikaan tarjolla on kotiruokalounas ja viikonloppuisin katetaan suosittu brunssi. Café Lasipalatsi on osa Ravintolakolmio-ryhmää, joka on yli 35 vuotta vanha helsinkiläinen perheyhtiö.​


 

Café Ellinella  on lounas-kahvilayritys. Valmistamme erilaisia konditoriatuotteita, joita voi myös ostaa kotiinviemisiksi. Suolaiset ja makeat vohvelit vievät kielen mennessään. Tilauksesta valmistamme täytekakkuja, voileipäkakkuja ja erikoiskakkuja. Kahvilaan mahtuu noin 25 hlöä, joten voit pitää tilaisuuksia tiloissamme sopimuksen mukaan. Arkisin kahvilassa myös aamiainen klo: 7 – 9.30 ja lounas klo: 10.30 – 14.00.

​Canorama Oy toimittaa valtakunnallisesti tiedonhallinnan palveluita ja ratkaisuja. Olemme erikoistuneet IT-palveluihin, tulostuksen- ja dokumentinhallintaan, ammattitulostamiseen sekä 3D-tulostamisen ratkaisuihin. Asiakaslähtöinen toimintamme perustuu vahvaan asiantuntijuuteen, asiakkaidemme liiketoiminnan syvälliseen ymmärtämiseen sekä paikallisesti tuotettavaan joustavaan palveluun.

​Cantina West on Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva, jo vuonna 1990 perustettu texmex-ravintola. Cantina West tunnetaan tuoreista raaka-aineista valmistetuista texmex-herkuista, rennosta tunnelmasta sekä erilaisista elämyspaketeista. Cantina West on osa Ravintolakolmio-ryhmää, joka on yli 35 vuotta vanha helsinkiläinen perheyhtiö.

Casa Mare on viihtyisä ruoka- ja seurusteluravintola Helsingin Lauttasaaressa. Casa Mare tunnetaan herkullisesta ruoasta, sesonkeja seuraavista teemaviikoista sekä mutkattomasta palvelusta. Tunnelmallisen ravintolasalin lisäksi Casa Maressa on kodikas baari. Casa Mare on osa Ravintolakolmio-ryhmää, joka on yli 35 vuotta vanha helsinkiläinen perheyhtiö.


 

 

​​Celectus on vuonna 1999 perustettu uusmyynnin palveluyritys. Uusmyynnillä tarkoitamme sekä uusasiakashankintaa että lisämyyntiä vanhoille asiakkaille. Toimintaamme ohjaa missiomme, ”Enemmän parempaa myyntiä”.  Vaikka toimintatavat ja tulokulmat vaihtelevat, toimintamme suunta ja tarkoitus pysyvät aina samana: tavoittelemme enemmän ja parempaa myyntiä. Vuosittain myyntiuran kanssamme aloittaa tai uraansa jatkaa 1000 myynnin ammattilaista.


When you think of a cheap yet fun hostel in Helsinki, think of us! Completely renovated before opening in May 2012, all of our private rooms, dormitories, and common areas, are fresh, clean and modern. With a total of 118 dorm beds and 10 private rooms, we offer a relaxed and social atmosphere and a great access to local sights and services. We never ask you to make your bed or strip the sheets afterwards, just arrive, drop your bags and relax.


 

​​​​​Cimson Koulutuspalvelut on valtakunnallinen koulutusyritys. Tänä päivänä meillä työskentelee noin sata koulutuksen ja ohjaustyön osaajaa. Teemme työtä, jotta yhä useampi menestyy työssä, työuran suunnittelussa ja yrittäjyydessä. Järjestämme yrittäjäkoulutusta, ammatillisia tutkintoja sekä työnhakijoiden, yrittäjien ja työyhteisöjen tukipalveluja. Tutustu verkkoyrittäjävalmennuksemme esittelyvideoon.


Suomen CISV-liitto ry on kansainvälisyyskasvatusjärjestö,  jonka tavoite on kasvattaa lapsista ja nuorista aktiivisia maailmankansalaisia, jotka osaavat ja haluavat edistää oikeudenmukaisuutta ja rauhaa. Suomen CISV-liitto ry tarjoaa harjoittelupaikkoja esim. yhteisöpedagogiksi ja sosionomiksi opiskeleville nuorille, jotka haluavat kehittää osaamistaan lasten- ja nuorten parissa.

City on kaupunkikulttuuriin, ilmiöihin ja viihteeseen keskittyvä nettijulkaisu. Me tarjoamme näkökulman maailman menoon tavalla, joka sopii nuorten kaupunkilaisten elämään.


 

 Citywork tuottaa työnteon tuloksia parantavia ratkaisuja yrityksille ja yhteisöille panostamalla työntekijöiden osaamiseen, motivaatioon ja palkitsemismalleihin. Haluamme joukkoomme ja asiakasyrityksillemme energisiä, positiivisia henkilöitä, jotka ovat alansa ammattilaisia tai jotka haluavat olla sitä tulevaisuudessa. Osa-aikatyö, vakituinen työsuhde vai esimiestehtävät? Citywork on täynnä mahdollisuuksia.

Comiq on 2003 perustettu voimakkaasti kasvava, nuorekas ja dynaaminen ohjelmistojen laadun parantamiseen ja projektinhallintaan erikoistunut yritys. Comiq on toistuvasti menestynyt Great Place to Work -kyselyssä. Meillä ihmisiä pidetään arvossa ja tavoitteenamme on olla paras työpaikka comiqlaisille.

Cuckoo Workout on työpaikolle suunniteltu pelillinen taukoliikuntapalvelu,  joka aktivoi, ohjaa ja motivoi työntekijöitä liikkumaan työpäivien aikana. Yritykset kirjautuvat palveluun yhteisöinä ja voivat haastaa toisia yhteisöjä liikunnallisten 1-3 minuuttia kestävien mikrotaukojen pitämiseen.  Cuckoo Workoutissa on tällä hetkellä neljä työntekijää.


DTakaisin ylös

Danske Bank -konserni toimii 15 maassa ja tarjoaa kokonaisvaltaisia pankkipalveluita henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakkaille.  Suomessa Danske Bank -konsernilla on lähes 1 miljoonaa henkilöasiakasta sekä noin 90 000 yritys- ja yhteisöasiakasta. Palveluksessamme työskentelee yli 1800 pankkialan ammattilaista erilaisissa asiantuntijatehtävissä sijoitustoiminnasta päivittäisten pankkiasioiden hoitoon. ​


Debora Oy on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimiva perheyritys, joka palvelee asiakkainaan kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin. Toimintamme käynnistyi vuonna 1999 ja palveluihimme kuuluu mm. palveluasumista, kuntoutusta sekä monipuolisia hoiva- ja tukipalveluita kotiin. Työllistämme lähes 300 sote-alan ammattilaista.

Deittisirkus järjestää suosittuja sinkkutapahtumia ympäri Suomea.Tapahtumat ovat hauskoja ja hyvämaineisia ja täten edesauttavat ihmisiä tapaamaan toisiaan livenä rennossa ilmapiirissä. Toimisto- ja viestintätyön lisäksi Deittisirkus työllistää keikkatyöntekijöitä tapahtumissa.    ​Delicode on sensorilaitteita hyödyntävien ratkaisujen tuottamiseen erikoistunut ohjelmistoalan yritys, joka on toimittanut omaa teknologiaansa hyödyntäviä toteutuksia useille Suomen tunnetuimmista brändeistä. Yritys toimii tiiviissä yhteistyössä mm. mainos-, peli- ja animaatioalan toimijoiden kanssa, tuottaen teknologisia ratkaisuja aloilla toimivien yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin.​

dementiakoti.fi on muistisairaiden hoitoon ja asumiseen erikoistunut yritys. Kehittävä organisaatiomme toimii mm .koulutusyksikköinä oppilaitoksille. Panostamme henkilökunnan osaamiseen, työhyvinvointiin sekä asukkaiden aktiiviseen arkeen. Kodinomaiset yksikkömme sijaitsevat Helsingin Veräjänmäessä ja Espoon Laajalahdessa. Asukkaita on yhteensä 32 ja henkilökuntaa 25. Henkilökuntaan kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia sekä kuntohoitaja.  

Demos Helsinki on Suomen johtava itsenäinen ajatushautomo. Demos tutkii megatrendejä ja systeemistä muutosta, ja kääntää ne ihmisten sekä organisaatioiden toiminnaksi. Demos Helsinki on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka työllistää noin 15 henkilöä mm. konsultoinnin, avoimien raporttien ja tapahtumien parissa.           

Dentsu Aegis Network Oy on Suomen monipuolisin markkinointiviestinnän konserni, johon kuuluu mediatoimistot Carat ja Vizeum, digitoimisto Isobar, tulospohjaisen markkinoinnin toimisto iProspect, ulkomainontaan erikoistunut Posterscope, kokemusmarkkinointitoimisto Irokeesi psLIVE ja ohjelmallisen ostamisen yhtiö Amnet.
 

Diacor on terveyspalveluiden suomalainen suunnannäyttäjä, joka edistää terveyttä ja tuottaa sairaanhoidon palveluita. Diacorilla on pääkaupunkiseudulla 13 lääkäriasemaa ja päiväkirurginen sairaala, joissa työskentelee yli tuhat terveydenhuollon asiantuntijaa.  Diacorin omistaa Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö ja Lähitapiola.   


Kauppakeskus Dixi sijaitsee Tikkurilan aseman yhteydessä. Asema on Suomen 3. vilkkain ja se on merkittävä liityntäasema Uudellamaalla. Dixi on moderni kauppakeskus, joka tarjoaa helppoa ja nopeaa arjen asiointia niin matkustajille, kuin alueella asuville työskenteleville ja opiskeleville.  Dixi työllistää noin 200 henkeä. 


 


​​DNA Oy on tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe-, data- ja tv-palveluita. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa. Lisää Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.  

DrumVenture on apunasi kun olet järjestämässä yrityksellesi tai ryhmällesi laadukasta toimintaa. Suunnittelemme ja toteutamme mm. elämykselliset rytmipajat hyvällä sykkeellä, virkistävät luontoretket sekä kehittävät haastetehtävät.


 


Duunitori on Suomen suurin työnhakukone ja uudenlainen työelämään erikoistunut media. Duunitorilta löytyy suurin osa maan avoimista työpaikoista ja kattava määrä uravinkkejä ja yritysesittelyjä. Duunitori ylläpitää satoja työpaikkasivuja sosiaalisessa mediassa, joita seuraa yhteensä yli 200k työnhakijaa ympäri Suomea.

​​ETakaisin ylös

Eazybreak Oy on vuonna 2009 perustettu kasvuyritys, joka tarjoaa työsuhde-etujen hallinnointiin ja käyttämiseen täysin digitaaliset palvelut. Eazybreakin mobiiliseteleillä voi maksaa lounas-, liikunta- ja kulttuuripalveluja sekä työmatkoja jo lähes 3 000 toimipaikassa. Yrityksessä työskentelee vakituisesti 6 henkeä.               


 

Eduhouse Oy on vuonna 2002 perustettu innovatiivinen koulutus- ja valmennusyhtiö.  Eduhouse tunnustelee talouden hiljaisia signaaleja aktiivisesti ja toteuttaa joka vuosi satoja ajankohtaisia ongelmakenttiä käsitteleviä oppimistilaisuuksia. Me teemme avauksia rohkeasti, jotta sinä saat parasta oppia. Lupaamme, että saat koulutuksistamme mukaasi käytännön ratkaisun ongelmaasi.  

                               

Eilakaisla on vuonna 1971 perustettu suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Tuotamme laadukkaita henkilöstöpalveluja valtakunnallisesti ympäri Suomen. Tarjoamme monipuolisia toimisto-, taloushallinto-, myynti-, markkinointi-, farmasia-, teollisuus- sekä it-alan ammattilaisia määräaikaisiin ja vakituisiin tehtäviin. Vuositasolla maksamme palkkaa noin 2300 henkilölle ja vakituisia työsuhteita solmitaan kauttamme vuosittain noin 900.                                 

ELY-keskukset perustettiin vuonna 2010 vastaamaan toimialueidensa elinkeino-, liikenne-, työ- ja ympäristöasioista. Edistämme yritysten elinvoimaisuutta ja työllisyyttä, kehitämme turvallista ja toimivaa liikennettä sekä huolehdimme luonnosta ja ympäristöstä. Toisin sanoen: Uudenmaan ELY-keskus on aktiivinen toimija maaseudulta metropoliin.      

Emerco Oy on ensihoidon ja pelastusalan asiantuntijayritys, jossa työskentelee 10 turvallisuusalan konsulttia sekä kaksi turvalaiteteknikkoa. Tuotamme ensiavun ja paloturvallisuuden koulutus- ja tuoteratkaisuja, jotka auttavat kansalaisia selviytymään esimerkiksi onnettomuuksista tai sydänpysähdystilanteista.     

    

Espoon kaupungilla on työntekijöitä lähes 14 000. Isona työnantajana voimme tarjota monelle eri alan ammattilaiselle töitä; ammatteja on yli 800. Tarjoamme kaikilla aloilla hyvät etenemismahdollisuudet, sillä jokaisessa ammatissa on tarjolla työntekijä-, asiantuntija-, esimies-, päällikkö- ja johtajatason tehtäviä.                     

Eurohostel on yksi Pohjoismaiden suurimmista hostelleista ja on sijainnut Helsingin Katajanokalla vuodesta 1992. Asiakkaistamme noin 85% on ulkomaisia ja vuosittain meillä yöpyykin noin 40 000 turistia edustaen yli 130 kansallisuutta. Omaa henkilökuntaa on 12, minkä lisäksi tarjoamme vastaanotossamme ympäri vuoden harjoittelupaikkoja kansainvälisestä ilmapiiristä kiinnostuneille matkailualan opiskelijoille.


 

Expressionilla uskomme, että tulevaisuuden markkinointitoimisto on kansainvälinen yhdistelmä ymmärrystä fyysisistä ja sähköisistä myynti- ja markkinointikanavista, sosiaalisesta mediasta ja perinteisemmistä markkinoinnin keinoista. Myyntikentälle ja promootiotehtäviin etsimme non stoppina kehittymisintoisia, myyntityötä arvostavia ja siihen vakavasti suhtautuvia haastajia. Jätä hakemuksesi osoitteessa http://expression.fi/rekrytointi                                

F

Takaisin ylös

Fennia-konserni on vakuutusten ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntija, jossa työskentelee noin 1100 vakuuttamisen ammattilaista. Tavoitteenamme on tarjota alan parasta palvelua asiakkaiden riskien hallitsemiseksi ja toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi. Meillä fiilis on korkealla ja henkilöstöä valmennetaan jatkuvasti uusiin haasteisiin. Liity joukkoomme!​


 

Finavia Oyj on lentoasemayhtiö, joka mahdollistaa sujuvan lentoliikenteen ja kansainväliset yhteydet Suomesta maailmalle ja maailmalta Suomeen. Toimintamme ydin on tinkimätön turvallisuus ja asiakaslähtöinen ajattelu. Finavia-konserni työllistää 2200 eri alojen ammattilaista. Työtehtävämme ovat monipuolisia ja tarjoamme erilaisia urapolkuja lentoliikenteen parissa. Tutustu Finaviaan: https://www.youtube.com/watch?v=tIvA77nNkYI

Finnair is specialised in fast connections between Europe and Asia via Helsinki. The airline carries more than 10 million passengers annually and connects 13 cities in Asia with more than 60 destinations in Europe. Finnair operates a young, modern fleet and is the first airline listed in the Leadership Index of the worldwide Carbon Disclosure Project.

 

Finnlines edistää kansainvälistä kauppaa tarjoamalla tehokkaita ja laadukkaita merikuljetus- ja satamapalveluja lähinnä eurooppalaisen teollisuuden, kaupan ja kuljetusalan sekä laivamatkustajien tarpeisiin. Vuoden 2014 lopulla Finnlinesilla oli 1 635 työntekijää ja heistä 716 työskenteli maissa ja 919 merellä.

First Round -yrityskiihdyttämö ja sen verkosto tarjoavat yritykselle tukea kasvuun ja kansainvälistymiseen. Palveluihin kuuluvat muun muassa liiketoiminnan kehittäminen, rahoituksen hankkiminen eri muodoissaan, kontaktit, myyntikanavien avaaminen ja muut resurssit auttaa yrityksen liiketoimintaa kasvuun.

 

Fiskars - Vuosisatojen ylpeys ja innostus muotoilusta. Joka päivä. Vuonna 1649 alkunsa saanut Fiskars on kasvanut kansainväliseksi yhtiöksi, joka tarjoaa johtavia kuluttajatuotteita kotiin, puutarhaan ja ulkoiluun. Fiskarsin tuotteita myydään yli 60 maassa. 2014 henkilöstömäärä oli 4800. Konsernin kansainväliset pääbrändit ovat Fiskars, Iittala ja Gerber.

Flamingo Spa koostuu koko perheen Vesipuistosta, aikuisten Kylpylästä, Kylpylän hoitomaailmasta, Day Spasta, Spa Cafesta anniskeluoikeuksineen, Flamingo Shopista ja lasten sisäseikkailupuisto Naurusaaresta. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin ja tiimimme on loistava – oiva harjoittelupaikka juuri sinulle!
Flexim Security on turvateknologia-alan suunnannäyttäjä, kasvuyritys ja Suomen johtava huolettoman ja turvallisen kulkemisen asiantuntija. Tarjoamme edistyksellisiä palveluratkaisuita, turvateknologiassa, oviautomatiikassa, lukituksessa ja kulunohjauksessa. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on 250 henkilöä. Mutkaton kulttuurimme mahdollistaa luoda tekijöidensä näköisiä urapolkuja ja mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen. Hae joukkoomme!

Finnish Net Solutions on vuonna 2001 perustettu ohjelmistoyritys. Toteuttamiamme sovelluksia hyödynnetään eläinlääkinnässä, terapia-aloilla ja useilla muilla erikoistoimialoilla. Käytämme ketterän kehityksen menetelmiä ja työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Työllistämme noin 30 ohjelmistoalan ammattilaista.                      


 

Foibe Oy ylläpitää monipuolista asumis-, palvelu- ja toimintakeskusta Palvelukeskus Foibea Vantaan Asolassa. Tuotamme hyvinvointipalveluja kaikenikäisille ja ikäihmisille tarjoamme turvaa ja mukavuutta eläkepäiviin. Palveluihimme kuuluu mm. asumis- ja hoivapalveluja sekä kuntoutus- ja virkistyspalveluja. Työntekijöitä meillä on yhteensä n. 120.               
                           

​​G Takaisin ylös
            ​

G4S toimii Suomessa 16 eri paikkakunnalla ja työllistämme lähes 2 000 turvallisuusalan ammattilaista. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja kehittyä erilaisiin tehtäviin turvallisuusalalla. G4S on maailman suurin turvallisuusyhtiö ja yksi maailman suurimmista työnantajista. Toimimme yli 120 maassa ja työllistämme yli 618 000 työntekijää.                                          

Gaius-säätiö tuottaa asumispalveluita muistisairaille seniorikansalaisille. Säätiön yksiköt sijaitsevat Puotilassa, Käpylässä ja Munkkiniemessä. Asukkaita meillä on lähes 300 ja työntekijöitä 240, joista suurin osa lähi- ja sairaanhoitajia. Säätiö ei tavoittele voittoa vaan panostaa asukkaiden ja henkilökunnan hyvinvointiin.             

​Helsingin Hakaniemessä toimiva ravintola Graniittilinna on tasokas à la carte -ravintola, jonka peruspilarina on huikea puuhiiligrilli, jonka avulla huolella valikoiduista raaka-aineista saadaan esiin niiden ominaisaromit ainutlaatuisen herkullisena, mehukkuudesta tippaakaan tinkimättä. Graniittilinna on osa Ravintolakolmio-ryhmää, joka on yli 35 vuotta vanha helsinkiläinen perheyhtiö.


​Grapevine on Suomen somein verkkobisnestoimisto. Hyödynnämme sosiaalisen median lisäksi koko verkkoa asiakkaidemme eduksi. Some on ydinosaamistamme ja sen piirissä teemmekin monenlaista: koulutamme, suunnittelemme, toteutamme, mittaamme ja raportoimme. Pyrimme kuitenkin siihen, että töihin on kiva tulla ja työpäivät ovat sopivan haastavia.

​​HTakaisin ylös
                                 ​

Handelsbanken on pohjoismaiden kansainvälisin pankki, jolla on toimintaa 25 maassa. Handelsbanken on yksi Euroopan vahvimpia pankkeja ja tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia. Suomessa työskentelee 600 alan ammattialista mielenkiintoisissa ja monipuolisissa tehtävissä. Tarvitsemme myös tulevaisuudessa uusia innostuneita ja osaavia tekijöitä joukkoomme.          


Hankkija Oy on maatalousalan johtava yritys Suomessa. Pääliiketoiminta-alueitamme ovat maatalouden tuotantopanos- ja konekauppakauppa sekä harraste-eläin, puutarha- ja rautakauppa. Hankkijalla työskentelee noin tuhat alan vahvaa osaajaa ja yhtiön liikevaihto oli vuonna 2014 oli 846 M€. Hankkijan pääomistaja on tanskalainen Danish Agro.        

Harjoittele.fi on harjoittelusivusto työelämän testeihin valmistautumista varten. Tarjonnassa on harjoittelu hygieniapassi-, anniskelupassi- ja työturvallisuustestiin. Palvelu tarjoaa yli 1000 kysymyksen kysymyspankin, reaaliaikaisen palautteen ja mahdollisuuden harjoitella testiin kategorioittain myös mobiilisti.


Helmi Grilli on tyylikäs ja perheystävällinen ruokaravintola Kontulan Ostoskeskuksessa Helsingissä. Englantilaisten gastropubien tapaan ravintola tarjoaa reilua ja maukasta itse tehtyä ruokaa. Elävä musiikki soi säännöllisesti Helmissä ja kesäisin nautitaan terassista. Helmi Grilli on osa Ravintolakolmio-ryhmää, joka on yli 35 vuotta vanha helsinkiläinen perheyhtiö.

Helsinki Business Hub on Helsingin seudun elinkeinoyhtiö, jonka tehtävänä on edistää ulkomaisten yritysten sijoittumista sekä innovaatiovetoisten yritysten kasvua ja kehittymistä Helsingin seudulla. Rakennamme 20 hengen tiimimme kanssa Helsingin seudusta Euroopan parasta kiihdytyspaikkaa yrityksille. Lisää meistä: www.helsinkibusinesshub.fi        


Herrankukkaro on perheyritys, joka sisältyy saaristo- ja luontopalvelujen kokonaisuuteen, jossa on myös Höyrylaiva s/s Ukkopekka ja charteralukset, Loistokarin saaren illallis- ja laituritanssipalvelut sekä Aurajokirannan suosituin suviravintola Vaakahuoneen Paviljonki. Työllistämme noin 40 henkeä.                 

 

 

 Hiiden Hoito ja Taito (osk) auttaa hoiva-alan yrityksiä kehittämään toimintaansa. Oli kyse omavalvonnasta, tuotteistamisesta tai myynnistä, meiltä löytyy apua. Lisäksi Helsingin Yrittäjät ry:n hankinta-asiamiehenä neuvomme kaikkia pääkaupunkiseudulla toimivia yrityksiä julkisiin hankintoihin ja kilpailutuksiin liittyen.


 


 

HiQ:n tehtävä on yksinkertaistaa ihmisten elämää teknologian avulla. Työskentelemme pienissä ketterissä tiimeissä, joissa kehitämme vaativia taustajärjestelmiä, monikanavaisia digitaalisia palveluita ja integroimme palveluita taustajärjestelmiin. HiQ työllistää 1400 IT:n ja liiketoiminnan huippuosaajaa Pohjoismaissa, Suomessa meitä on n.250. Etsimme jatkuvasti joukkoomme hyviä tyyppejä, jotka haluavat kehittyä ja luoda uutta yhdessä.

           

​HomCare Finland Oy on luotettava ja arvostettu, pitkällä ja menestyksekkäällä toiminnallaan vakaan aseman saavuttanut suomalainen suoramyyntiyritys. HomCare voi tarjota mahdollisuuden ansaita lisätuloja myymällä laadukkaita ihonhoito- ja kodinhoitotuotteita.


 

HUS on Suomen kolmanneksi suurin työnantaja. HUS:n 21 sairaalassa työskentelee noin 22 000 ammattilaista potilashoidosta tukipalveluihin – erilaisia ammattinimikkeitä meillä on käytössä noin 350. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. 

Hygieniapassi.fi tarjoaa hygieniapassitestausta ja -koulutusta lähes vuoden jokaisena päivänä. Ammattitaitoiset Eviran hyväksymät osaamistestaajamme järjestävät hygieniapassitestejä ja koulutuksia ympäri Suomen useilla eri kielillä. Järjestämme tilaisuuksia räätälöidysti myös yrityksen tai oppilaitoksen omissa tiloissa. 


 

Hyria tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä kehittää työyhteisöjen osaamista. Meillä on runsaasti eri tutkintoja kaikilta aloilta, näiden lisäksi tarjoamme oppisopimuksia ja aikuisille suunnattuja lyhytkoulutuksia. Päätoimipisteemme sijaitsevat Hyvinkäällä ja Riihimäellä. Vuosittain tuhannet opiskelijat ja sadat työyhteisöt hyödyntävät kattavaa tarjontaamme. Meillä työskentelee 450 osaajaa.                     

Hyvinkää Falcons ry on hyvinkääläinen amerikkalaisen jalkapallon erikoisseura, joka on perustettu vuonna 2010. Urheiluseura Falcons tarjoaa amerikkalaisen jalkapallon ja käsipallon harrastusmahdollisuuden Uudellamaalla. Seurasta löytyy sekä juniori- että mies- ja naisjoukkueita. Seuran kotikenttä sijaitsee Kankurin liikuntapuistossa Hyvinkäällä.

 

I Takaisin ylös

​If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuutusyhtiö, joka työllistää noin 6800 ifläistä Pohjoismaissa ja Baltiassa. If tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja runsaasti mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen mutkattomassa ja asiantuntevassa ympäristössä. Haluamme olla alamme kärjessä, siksi parhaita osaajia tarvitaan aina!                                     

​Meitä yhdistää ja inspiroi sama visio: luoda parempi arki meille tavallisille ihmisille. Olemme monimuotoinen joukko maanläheisiä ja mutkattomia ihmisiä, joille kodinsisustus on yhteinen intohimo. Toimimme Suomessa viiden tavaratalon, Nettikaupan, Asiakaspalvelukeskuksen ja Palvelutoimiston voimin.

 ​Improve Media on suomalainen mainosverkosto ja digimainonnan asiantuntija, jonka kautta tavoitat 3 miljoonaa suomalaista. Edustamme johtavia suomalaisia kohderyhmämedioita, joista voit valita kampanjaasi sopivimmat sivustot.


Innojok Oy on kotimainen valaistuksen asiantuntija, jonka Innolux-mallistoista löytyvät valaisimet kotiympäristöön ja ammattilaiskäyttöön. Innolux tuo hyvinvointia terveysvaikutteisilla kirkasvalolaitteilla ja hyvällä valolla. Yrityksen palveluksessa on yli 20 alan ammattilaista. Tuotanto on pääosin kotimaista.                    

 

​Invalidiliitto edistää ja kehittää toimintakyvyltään erilaisten ja fyysisesti vammaisten henkilöiden mahdollisuuksia osallistua, liikkua ja elää täysipainoista elämää. Invalidiliitto-konserniin kuuluvat myös Validia Asuminen, Validia Kuntoutus ja Validia Ammattiopisto. Yhteensä konsernissa on noin 2600 työntekijää.


 

Hyvä isännöinti tekee 2,7 miljoonan suomalaisen asumisen arjesta sujuvaa. Isännöintiliitto on keskeisessä roolissa isännöintialan ja asumisen tulevaisuuden rakentamisessa. Siksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Isännöintiala työllistää 5000 ammattilaista. Isännöintialan avoimet työpaikat löytyvät www.isannointialalle.fi –palvelusta.

iTapsa Services Oy tarjoaa korjauspalveluita Applen ja Samsungin mobiililaitteille Suomen laajuisesti. iTapsa työllistää 15-20 mobiililaitteiden asiantuntijaa tukitoimintoineen. Asiakkaiden tyytyväisyys, työntekijöiden hyvinvointi ja korjauksien laatu ovat yrityksellemme sydämen asia. Pyrimme mullistamaan asiakkaiden käsityksen huolto palveluista.

Itä-Helsingin lähimmäistyö Hely ry on itähelsinkiläinen voittoa tavoittelematon vanhusten laadukkaiden asumis- ja hoivapalvelujen tuottaja ja aktiivinen alan toimija. Hely ry on perustettu vuonna 1981. Hely ry työllistää noin sata vanhustyön ammattilaista sosiaali- ja terveydenhuollon alalta.​


Itä-Uudenmaan Jätehuolto Oy (IUJ) on kuntien (Askola, Loviisa, Pornainen, Porvoo ja Sipoo) omistama yhtiö. Tehtävänämme on hoitaa alueemme kunnille määrätyt jätehuoltopalvelut. Edistämme kestävää kehitystä tarjoamalla kustannustehokkaita ja hyvälaatuisia jätehuoltopalveluita, ympäristöstä huolehtien. IUJ on fuusioitumassa Rosk’n Roll Oy Ab:n kanssa vuonna 2016. Uudessa yhtiössä on n. 60 työntekijää. ​


 


JTakaisin ylös

Juhlat.fi on syksyllä 2014 avattu ilmainen juhlasuunnittelutyökalu ja ideapankki netissä! Pursuamme juhlaideoita ja teemoja jotka on helppo toteuttaa seuraamalla erilaisista tehtävistä koostuvaa aikajanaa. Näin helppoa ei juhlan järjestäminen ole aiemmin ollut! Juhlat.fi:ssä työllistää tällä hetkellä noin viisi henkilöä.


Hakaniemessä toimiva ravintola Juttutupa on yksi Helsingin vanhimmista ravintoloista. Mutkattomuus, ihmisläheisyys, elävä musiikki ja konstailematon ruoka ovat niitä Juttutuvan omimpia juttuja. Siellä viihdytään hyvässä seurassa rehdin ruoan parissa – useimmiten pitkään. Juttutupa on osa Ravintolakolmio-ryhmää, joka on yli 35 vuotta vanha helsinkiläinen perheyhtiö.​​​​

Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty on monialainen ammattiliitto, jossa työskentelee noin 60 järjestötyön, edunvalvonnan, hallinnon ja viestinnän ammattilaista. Osa henkilöstöstä toimii aluetoimistoissa. Perustehtäviämme ovat työ- ja virkaehtosopimusten neuvotteleminen, palkka- ja palvelussuhdeneuvonta sekä ammatillinen edunvalvonta.  


 

Järvenpää on yli 40 000 asukkaan kulttuurikaupunki, jonka palveluksessa on noin 2400 eri alojen ammattilaista. Kaupunki on edelläkävijä kunta-alan toimintakulttuurin kehittämisessä ja panostaa henkilöstön työhyvinvointiin. Kaupungin työyhteisöissä ollaan kehittämismyönteisiä - jokainen työntekijä on juuri oman tekemisensä asiantuntija ja sitä osaamista pyrimme aktiivisesti hyödyntämään.     

K

Takaisin ylös
                    

Kairest Oy on luotettava ja osaava vuonna 1991 perustettu henkilöstöpalveluyritys. Tarjoamme monipuolisia henkilöstöratkaisuja yritysten muuttuviin tilanteisiin. Työllistämme vuosittain merkittävän määrän ammattitaitoisia ja opiskelunsa päättäviä henkilöitä. Autamme rekrytoinneissa sekä välitämme työntekijöitä useille eri toimialoille. Huolehdimme työntekijöistämme ja haluamme saada heidän kykynsä ja ominaisuutensa käyttöön juuri oikeaan työtehtävään.

Tiesi vaikuttavampaan työskentelyyn!
Koulutusta, valmennusta ja fasilitointia luovilla menetelmillä, jotka saavat osallistujat osallistumaan ja ajattelemaan. Sitä kautta oppimaan ja toimimaan entistä paremmin ja tyytyväisempinä osana aktiivista organisaatiota tuomassa yhteiseen pöytään oman osaamisensa. Välineinä mm. muotoilupelit.Tärkeintä meille on, että toimintamme avulla asiakasorganisaatiomme oma toiminta kehittyy entistä paremmaksi.                                     

Karviainen tuottaa ja järjestää sosiaali- ja terveyspalveluja Vihdin ja Karkkilan asukkaille Länsi- Uudellamaalla. Karviainen on perusturvakuntayhtymä, jonka omistavat Vihdin kunta ja Karkkilan kaupunki. Asukkaita alueellamme on noin 38 000. Henkilöstöä sosiaali- ja terveydenhuollon eri tehtävissä on noin 450. Talousarviomme on noin 108 milj. euroa.           

Kauniainen on pääkaupunkiseudulla sijaitseva 9200 asukkaan viihtyisä kaksikielinen huvilakaupunki erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä. Kaupunki tarjoaa turvallista asumista ja laadukkaita lähipalveluja asukkaille. Työnantajana hyvin arvostettu. Kauniaisissa kaikki on lähellä!                      

​Kepa Ry:n ​Maailma kylässä on yksi Suomen suurimmista festivaaleista. Koko perheen ilmaistapahtumassa on tarjolla musiikkia, taidetta, keskusteluja, kirjallisuutta ja eksoottista ruokaa. Festivaali palkkaa vuosittain kaksi harjoittelijaa, joiden lisäksi tiimissä työskentelee kolme vakituista työntekijää ja siviilipalvelusmies.

​Kesko on vähittäiskaupan osaaja, joka tuo kauppojensa kautta elämisen laatua kuluttajien jokaiseen päivään. Keskon ketjutoimintaan kuuluu noin 2 000 kauppaa Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä ja Valko-Venäjällä. Keskossa ja K-kaupoissa työskentelee yhteensä noin 45 000 henkilöä kahdeksassa eri maassa.

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda tarjoaa toiminta-alueensa asukkaille ja elinkeinoelämälle monipuolisia koulutus- ja kehittämispalveluja kaikilla ammatillisen koulutuksen koulutusaloilla. Kuntayhtymä järjestää koulutusta pääasiassa jäsenkuntiensa Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten, Sipoon ja Tuusulan alueella. Liikevaihtomme on 60 milj. € ja henkilöstömäärä 650.                

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy eli Keuke on Keski-Uudenmaan kuntien ja järjestöjen omistama maksuttomia yritysneuvontapalveluja tuottava yhtiö. Neuvomme yrittäjiä 7 hengen voimin ammattitaidolla kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa, mm myynnissä, markkinoinnissa, talous- ja rahoitusasioissa, verkostoitumisessa ja omistajanvaihdoksissa.          

KILROY on erikoistunut räätälöityjen tuotteiden ja palvelujen tarjoamiseen nuorille ja opiskelijoille. Pyrimme auttamaan seikkailunhaluisia ihmisiä, yksin tai ryhmässä, toteuttamaan unelmiaan matkailun ja opintojen kautta.

Matka maailman ympäri, opinnot ulkomailla, vapaaehtoistyö, reppureissu, työharjoittelu - Explore Life! Tärkeintä on lähteminen.

Kirkkonummi on kaksikielinen kunta, joka sijaitsee Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Palvelut ja työpaikat lisääntyvät ja kehittyvät osaavien ihmisten ansiosta. Kuntamme noin 38 000 asukkaan palveluista ja hyvinvoinnista huolehtii runsaat 2 300 työntekijää. Meillä on monenlaisia ammatteja ja tarvitsemme jatkuvasti osaavia tekijöitä.  Täällä pääset hyödyntämään osaamistasi ja kehityt työssäsi! 

Klinik is a new and innovative health website for a customer´s everyday health matters. Customers are provided with easy to read information to help them identify their possible condition, to give them more detailed information on what they might need to do, and if professional care is needed, Klinik shows the appropriate specialists nearby.


 

Autamme asiakkaitamme menestymään yhdistämällä tiedonhallinnan, designin ja teknologian luovalla tavalla. Suomessa palvelutarjontaamme kuuluvat testaus ja laadunvarmistus, digitaalisen liiketoiminnan ja tiedolla johtamisen ratkaisut sekä ohjelmistokehitys ja -ylläpito. Pohjoismaissa meitä työskentelee yli 1800. Aktiivisessa ja yhdessä viihtyvässä porukassamme on tilaa uusille tekijöille. Huippusuoritus on yhteispelin tulos!                   

Helsingin ydinkeskustassa toimiva Kokkikoulu Espa on loistava tapa saada oppia hellan äärellä ja samalla nautiskella hyvästä viinistä ja seurustelusta. Kokkikoulu Espan kouluttajat ovat kokeneita ammattilaisia, kurssitarjonta on laaja ja opetuskeittiö on suunniteltu erityisesti ryhmäkäyttöön. Kokkikoulu Espa on osa Ravintolakolmio-ryhmää, joka on yli 35 vuotta vanha helsinkiläinen perheyhtiö.

KONE tarjoaa innovatiivisia hissi- ja liukuporrasratkaisuja sekä kattavia huolto- ja kunnossapitopalveluita. Menestyksemme perustana on osaava, motivoitunut ja sitounut henkilöstö. Vuonna 2014 KONEen liikevaihto oli 7,3 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 47 000.

 

Oy Kon-Tiki Tours Ltd on täyden palvelun ryhmämatkatoimisto, joka toteuttaa matkoja erilaisille ryhmille: yhdistyksille, järjestöille, yrityksille ja ystäville. Luonto-, vaellus- ja harrastematkoihin erikoistunut Kon-Tiki Tours perustettiin vuonna 1995. Olemme 100% kotimainen, yksityinen yritys ja toimistomme sijaitsevat Helsingin ja Turun ydinkeskustassa. ​

Kriminaalihuollon tukisäätiön tehtävä on edistää rangaistuksesta vapautuvien ja heidän läheistensä selviytymistä ja elämänhallintaa. Se on valtakunnallinen asiantuntija ja palveluntuottaja, jossa työskentelee n. 35 eri alojen osaajaa niin vertaistyössä, palveluohjaajina kuin asiantuntijatehtävissä. Krits tarjoaa jatkuvasti mm. harjoittelu- ja opinnäytetyön suorituspaikkoja.

           
 

Kubla Oy on digitaalinen mainostoimisto, joka on perustettu erityisesti auttamaan yrityksiä, jotka tarvitsevat apua nopeasti muuttuvan digitaalisen markkinoinnin parissa. Työllistämme tällä hetkellä seitsemän alan ammattilaista ja etsimme uusia osaajia vakituiseen työsuhteeseen, sekä työharjoitteluun.                    

Kukka-Mia Oy on avannut ovensa Vantaan Hiekkaharjussa 4.12.1998. Olemme erikoistuneet leikkokukkien sidontaan sekä kukkaistutusten tekoon. Kukkien sidonnat kannattaa tilata noin viikkoa aikaisemmin, mutta pyrimme palvelemaan mahdollisimman hyvin myös lyhyemmillä varoitusajoilla.   

Kurio on sosiaalisen median asiantuntijaorganisaatio – rakennamme siltoja perinteisen ja sosiaalisen toimintaympäristön välille. Teemme asiakkaillemme tutkimusta, valmennusta, suunnittelua ja toteutuksia. Olemme uteliaita, innostuneita ja haluamme olla muutoksen harjalla, päivän polttavan keskustelun keskipisteessä.                                        ​​LTakaisin ylös

Lasipalatsin Bio Rex tarjoaa tasokkaan funkkishenkisen ympäristön erilaisille tapahtumille ja tilaisuuksille Helsingin keskustassa. Bio Rexin tila- ja palvelukonseptissa yhdistyvät kaikki oleellinen: toimiva ja persoonallinen miljöö, korkeatasoinen ravintolapalvelu ja kattava esitystekniikka. Bio Rex on osa Ravintolakolmio-ryhmää, joka on yli 35 vuotta vanha helsinkiläinen perheyhtiö.


 

​Levin Alppitalot tarjoaa korkeatasoista ja viihtyisää majoitusta Levin sydämessä. Dynaaminen perheyrityksemme tarjoaa elämyksiä sekä yritys- että yksityismatkailijoille 350 vuoteen kapasiteetilla. Vieraiden viihtyvyydestä huolehtii tehokas kolmen hengen myyntitiimimme. Sijaintimme kasvavan ja kansainvälistyvän matkailukeskuksen ytimessä sopii erinomaisesti työharjoittelun suorittamiseen ja verkostoitumiseen.

​Levin Matkailu Oy on alueorganisaatio, alueen markkinointiyhtiö, matkailuneuvonta, keskusvaraamo ja matkatoimisto. Tehtävänä on edistää sekä kansainvälistä että kotimaista matkailua alueella. Henkilökuntaa on 20 henkilöä. Asiakas saa kauttamme yhdellä yhteydenotolla koko loman Levillä keskusvaraamosta ja matkatoimisto järjestää myös matkat alueelle. 
                    


​Lidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista. Menestyvästä toiminnastaan tunnettu Lidl Suomi Ky työllistää yli 4300 henkilöä myymälöiden ja jakelukeskuksien lisäksi Vantaan pääkonttorilla ja kiinteistötoimistossa. Lidlin tarjoamat uramahdollisuudet uransa alussa oleville tuoreille lupauksille ovat yhtä monipuolisia kuin työkenttämmekin!

​Liikuntapäiväkoti Kotitonttu on Espoon kaupungin ostopalvelupäiväkoti, joka on osa Pilke Päiväkoteja. Liikuntapedagogiikka on iso osa Kotitontun arkea. Kotitontussa on kolme lapsiryhmää ja yhteensä 58 lasta. Kotitontussa työskentelee kuusi lastentarhanopettajaa ja seitsemän lastenhoitajaa. Henkilökunta on aktiivista ja työhönsä erittäin sitoutunutta. Vanhempien ja perheiden kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä.

​Lasten Päivän Säätiön toiminnan tarkoituksena on Linnanmäen huvipuistoa ylläpitämällä ja kehittämällä kerätä varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Linnanmäellä työskentelee 60 vakituista ympärivuotista työntekijää ja huvipuistokaudella huhtikuusta lokakuuhun yli 600 kausityöntekijää huvipuiston eri tehtävissä. Kausityöntekijät vastaavat huvipuistokaudella palveluidemme sujumisesta ja elämysten tuottamisesta asiakkaillemme.

​Lumene  perustettiin 1970-luvulla ja saavutti ihonhoidon ja värikosmetiikan markkinajohtajuuden Suomessa vain kolmessa vuodessa. Lumene oli ensimmäinen kosmetiikkayritys maailmassa, joka hyödynsi tuotteissaan käsin poimittuja pohjoisen luonnon marjoja. Tänä päivänä yhdistämme pohjoisen villin luonnon ja tieteen viimeisimmät innovaatiot ihonhoito- ja meikkituotteisiimme. Lumene-brändit tarjoavat kauneustuotteita kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille.

​Långvikin kokous- ja kylpylähotelli sijaitsee Kirkkonummella  Kansainvälisesti korkeatasoinen hotelli tarjoaa majoituksen tyylikkäissä hotellihuoneissa, hemmotteluhetkiä kylpyläosastolla ja Långvik Spa by [comfort zone] –hoidoissa sekä ainutlaatuisia makuelämyksiä design –hotellin ravintolassa. Monipuoliset noin 3 000 neliön kokous- ja juhlatilat mahdollistavat niin pienet kuin suuretkin tilaisuudet.

LähiTapiola-ryhmä on keskinäinen eli asiakkaiden omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. Tuotteemme ja palvelumme kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Yhtiöryhmässä työskentelee noin 3400 alan ammattilaista, puolet heistä 20 alueyhtiössä eri puolella Suomea.


 

OP Länsi-Uusimaa on itsenäinen ja paikallinen pankki Lohjan, Karkkilan, Kirkkonummen, Siuntion ja Vihdin kuntien alueella. Palveluksessamme on lähes 100 osaavaa pankki- ja vakuutusalan sekä asunnonvälityksen ammattilaista. Palveluita tarjoamme konttoreidemme lisäksi verkossa, mobiilissa ja puhelimessa, Facebookissa.

Keskittämisetumme ovat merkittävät ja esimerkiksi vuonna 2014 palkitsimme asiakasomistajiamme lähes 3,0 miljoonan euron OP-bonuksilla.

M

Takaisin ylös

M2Talent Oy on suomalainen startup-yritys joka kehittää digitaalisia työnhakua ja rekrytointia helpottavia ratkaisuja kansainvälisille markkinoille.  Palvelumme keskiössä ovat teemat: Born to be global, Mobile first, Social Media & Gamification. Uskomme, että digitaalisuus mullistaa työnhaun prosessit jo tänään.


 

Mainio Vire tarjoaa monipuolisia sosiaali- ja hoivapalveluja ympäri Suomen. Toimintamme perustuu logoterapeuttiseen lähestymistapaan. Kohtaamme asiakkaamme korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme heitä elämään mielekästä elämää. Asiakkaidemme hyvinvoinnin varmistaa yli 1 300 sosiaali- ja terveysalan ammattilaisen joukko, jonka työtä ohjaavat yrityksemme arvot sekä vastuullinen toimintapa.

The Mission of Management Events is to bring together the visionary leaders of the world. We organize annually about 200 invitation-only events across Europe and Singapore. Our group employs 300 talented individuals, representing 11 nationalities with an average age of 27 and we are all the time looking for fresh talents to join us!  Watch the video to find out more!

Markkinointi-instituutti kouluttaa aikuisia liike-elämän eri aihealueilla sekä kehittää yritysten liiketoimintaa ja henkilöstön osaamista. Lupaamme asiakkaillemme, että koulutus muuttaa yksilön ja organisaation toimintaa niin, että tulos näkyy asiakkaille saakka. Toimipisteemme ovat Helsingissä ja Oulussa, ja henkilöstöä on noin 90.

Matkapojat Oy, Suomen suurin lähialuematkojen järjestäjä, on vuonna 1976 perustettu tamperelainen perheyhtiö. Työllistämme noin 100 henkilöä 15 paikkakunnalla. Myyntitoimistojemme, puhelinpalvelumme ja osoitteessa matkapojat.fi palvelevan verkkokauppamme kautta varataan yli puoli miljoonaa laivamatkaa vuosittain.
Vannoutunut reppureissaaja, valmismatkoista nautiskelija, road trip -seikkailujen ystävä, aktiviteettilomista pitävä tai työkseen paljon matkustava - kaikki matkalla tarvitsemasi varusteet löydät meiltä. Yrityksemme sijaitsee Tuusulassa jossa asiakkaitamme palvelee myös noutomyymälämme. Tarjoamme työharjoittelupaikkoja verkkokaupan myynnin, markkinnoinnin, asiakaspalvelun ja taloushallinnon tehtävien parista.

Mediaplanet on kansainvälinen media-alan toimija, joka tuottaa maailmanlaajuisesti vuodessa noin 1000 kampanjaa, jotka ilmestyvät printtilehtenä ja digikampanjana. Suomessa meillä on kymmenen vuoden kokemus sisältömarkkinoinnista ja Helsingin toimistossa työskentelee 25 henkilöä, maailmanlaajuisesti Mediaplanet työllistää 400 myynnin ja media-alan ammattilaista.

  Mediatoimisto Voitto ymmärtää ihmistä ja aikaa, ja tuntee vaikuttamisen välineet ja kanavat. Olemme näkemyksellinen ja rohkea kumppani, ja tuotamme asiakkaillemme voittoa muuttuvassa toimintakentässä vahvojen verkostojen tuella. Palvelemme joustavasti sekä kotimaisia että ulkomaisia asiakkaita. Voitossa työskentelee 30 ammattilaista.​

​Meripaviljonki on ainutlaatuinen ja ympärivuotinen, meressä kelluva panoraamaravintola Säästöpankinrannassa keskellä Helsinkiä. Ravintolan ruokatarjonta painottuu kala- ja äyriäisherkkuihin sekä sesonkien tarjontaan. Meripaviljonki on osa Ravintolakolmio-ryhmää, joka on yli 35 vuotta vanha helsinkiläinen perheyhtiö.


Midsona Finland Oy on markkinointi- ja myyntiyritys, joka toimii hyvinvoinnin alalla. Tuotemerkkejämme ovat mm. Tri Tolonen, Friggs, Naturdiet, Salus ja Elivo. Olemme osa ruotsalaista konsernia, jolla on toimintaa kaikissa Pohjoismaissa. Asiakkainamme ovat päivittäistavarakaupat, apteekit ja luontaistuotekaupat. Toimistomme sijaitsee Espoossa.

 

MIF – KOULUTTAUDU. MENESTYT.


Management Institute of Finland on Pohjoismaiden suurin koulutusyhtiö. MIFin tarjonnasta löydät koulutuksia johtamiseen, asiakkuuksien johtamiseen, viestintään, ICT:hen sekä kansainväliseen liiketoimintaan. Vuonna 2013 valmensimme yli 67.000 henkilöä 52 maassa. MIF Academy aina mukanasi.


Mixtra on markkinointiviestinnän, asiakaspalvelun sekä verkkoliiketoiminnan ammattilainen. Laaja ja syvä osaamisemme auttaa asiakasyrityksiämme menestymään jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tekemäämme työtä asiakkaittemme kanssa leimaa tiivis ja kestävä tapa toimia. Sitoutunut ja läheinen asiakassuhde tuo hyvän lopputuloksen.

 

​Monster on maailman suurin ja suosituin työnhakupalvelu Internetissä. Palvelumme kautta voi hakea työtä tai työntekijöitä yli 50 maasta ympäri maailman. Monsterin tavoitteena on olla Suomen tehokkain ja monipuolisin työnhaun kohtauspaikka ja rekrytointiin liittyvien ratkaisujen tarjoaja. Suomessa Monster on osa Alma Mediaa. Katso uusimmat työpaikat  

Oletko koskaan miettinyt yrittäjyyttä, mutta et halua tehdä sitä yksin? Digitaalisuus avaa täysin uusia liiketoiminta mahdollisuuksia. Meillä on valmis konsepti sinulle - DigIT! Jos olet yrittäjä ja partner -henkinen, olet juuri etsimämme henkilö! Lue lisää ja ota rohkeasti yhteyttä http://www.montoma.net/digit

​​M Company on Euroopan suurimman miesten parturiketjun emoyhtiö. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja M Room –liikkeitä on Suomessa jo 50. Emoyhtiö vastaa koko liikeketjun markkinoinnista, konseptista sekä tuotekehityksestä ja myynnistä.    M Room –ketju kansainvälistyy voimakkaasti ja tällä hetkellä liikkeitä on Suomen lisäksi myös USA:ssa, Saksassa, Espanjassa ja Tallinnassa ja partureita ketju työllistää kokonaisuudessaan 250.                             

Muuttohaukat on muuttopalvelualan yritys, joka työllistää 70 vakinaista ja suuren määrän osa-aikaisia muuttajia. Olemme tehneet koti- ja yritysmuuttoja yli 20 vuotta tarjoten yksilöllisiä muuttopalveluita opiskelijayksiöstä isoon sairaalaan. Meillä on toimipisteet Hyvinkäällä, Turussa ja Vantaalla. Joukkomme kasvaa – haluatko mukaan? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Myllyn Paras Oy on vuodesta 1928 toiminut suomalainen perheyritys Hyvinkäältä. Valmistamme, myymme ja markkinoimme jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa sekä pakastetaikinoita ja leivonnaispakasteita. Myllyn Paras -konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli 62 M€ ja henkilöstömäärä hieman yli 200 henkilöä.

Tule ottamaan myyntitaidot haltuun ja tienaamaan! Myyntimestarit on ongelmanratkaisuun erikoistunut telemarkkinointiyritys. Toimimme Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Mäntsälässä, Riihimäellä ja Hämeenlinnassa työllistäen noin 100 henkilöä.

Mäntsälän Yrityskehitys Oy:n tehtävänä on auttaa yrityksiä sijoittumaan Mäntsälään ja kehittää paikallista elinkeinoelämää. Annamme neuvontaa yrityksen perustamista suunnitteleville ja olemme mukana toiminnassa olevien yritysten kehittämisessä. Mäntsälän Yrityskehitys Oy:n omistavat Mäntsälän kunta (70 %) ja Mäntsälän Sähkö (30 %).                   

 

NTakaisin ylös

​NAL Palvelut Oy tuottaa ja myy asumisen sisältöpalveluja, erityisesti tuettua asumista pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa muuallakin eteläisessä Suomessa.
Palvelu on tarkoitettu itsenäistymisessä ja itsenäisen asumisen aloittamisessa tukea tarvitseville nuorille ja nuorille aikuisille. Tarvittaessa asiakkaalle järjestetään NAL-nuorisoasunto. Työllistämme 9 sosiaalialan ammattilaista.

​​Nebula on kotimainen ICT-palveluyritys, jonka palvelut mahdollistavat asiakkaille toimivan ja tehokkaan IT-ympäristön. Tarjoamme ratkaisuja sekä tuki- ja asiantuntijapalveluita omista palvelinkeskuksistamme tuotettuihin pilvipalveluihin. Nebulassa työskentelee 125 IT-alan ammattilaista, aina ohjelmistokehityksestä markkinointiin.

​Nihau.fi on lanseerausmedia, jossa on tarinoita uutuuksista. Uutuus Nihaussa voi olla paitsi esi-ilmiö, myös uusi tuote, palvelu, myymälä, brändi tai tapahtuma. Nihau esittelee kaupallisia sisältöjä liittyen matkailuun, pukeutumiseen, sisustamiseen, teknistelyyn ja hyvinvointiin.   Nihau on startup, jonka perustajia ovat Newborn Media Oy:n bisnesmuotoilijat Nina Hyyppä ja Hannu Mattinen.     

 

Nisa-Tuote Oy on yritysten profiilimainontaan erikoistunut suunnittelu- ja maahantuontiyritys, sekä tekstiilipaino. Tarjoamme yrityksille, yhdistyksille, media- ja massatapahtumille, kouluille sekä urheiluseuroille mm. yritystekstiilit, liikelahjat, työvaatteet, mainoslahjat ja giveawayt, suurkuvatulosteet ja messumainonta, profiilituotteiden suunnittelu- ja tuotantopalvelut ja tekstiilipainon.    

​Nooa Säästöpankki on pääkaupunkiseutulaisten oma pankki. Kuten jokainen asiakkaammekin, myös jokainen työntekijämme on omanlaisensa. Meitä kaikkia yhdistää vahva tahto tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia palvelukokemuksia kaikissa kohtaamisissa, kaikissa kanavissa. Jokaisella meistä on vastuullinen rooli asiakkaiden säästäväisyyden ja taloudellisen levollisuuden edistämisessä.


​Teemme sen mahdolliseksi. Nordea on pohjoismainen, noin 30 000 työntekijän finanssitalo, jossa tekeminen pohjautuu palautekulttuurille ja erinomaisille asiakaskokemuksille. Pidämme itseämme valmentavan esimiestyön edelläkävijöinä ja kulttuuriimme sitoutuvien on helppo hypätä lähes mihin tahansa tehtävään pitkää Nordea-uraa ajatellen. Meillä jokaisen työpanos, tahto ja tunteet ovat isossa roolissa menestyksen tekijöinä.

Nurmijärven kunta on vireä, yleisilmeeltään luonnonläheinen kasvukunta pääkaupunkiseudulla. Kunnan 2500 eri alan työntekijää palvelevat yli 41 000 nurmijärveläistä.  Eniten tarvitsemme tekijöitä terveyspalveluiden ja sivistystoimen eri yksiköihin. Tule osaavaan ja sitoutuneeseen joukkoomme! 

  NUT-Group Oy on vantaalainen perheyritys, joka valmistaa ja myy omaa rekistöröityä pipo/vaatemerkkiä NutHat. NutHat pipot ovat tulleet tunnetuksi erityisesti heijastinpipomallistostaan. Valmistamme jokaisen NutHat pipon käsityönä ja vastaamme itse kaikista painettavista kuvista sekä painotyöstä. Teemme myös pipoja yrityksille, seuroille ja yhdistyksille heidän omilla painatuksilla. NutHat pipoja myy verkkokauppa

Kokous-, virkistys –ja työhyvinvointipäiviä Nuuksiossa. Kokoustila, majoitus ja sauna järven rannalla. Retkiä metsään ja vesille, villiruokaa ja nuotion tunnelmaa. Suomalaisia perinteitä, hyvää oloa ja luonnon lumoa.  OTakaisin ylös

​Oasis Media tarjoaa yrityksille mainos- ja digitoimisto palvelut sekä kopiointi-, tulostus-, paino- ja suurkuvapalvelut. Sinulla idea – meillä toteutus kiteyttää toimintamme ytimen; tarjoamme asiakkaalle markkinointiviestinnän palvelut kokonaisvaltaisesti yhdestä paikasta. Pieni ja kompakti tiimimme sekä monipuolinen palvelu- ja tuotevalikoimamme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteet.


 

​Omnia on monialainen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa nuorille ja aikuisille toisen asteen ammatillista koulutusta, oppisopimuksia, lukio-opetusta, työpajatoimintaa sekä vapaan sivistystyön kursseja. Eri-ikäisille oppijoille Omnia tarjoaa joustavat mahdollisuudet yhdistää esimerkiksi opintoja ja harrastustoimintaa mielekkäiksi kokonaisuuksiksi. Omniassa työskentelee 860 eri alojen osaajaa.                                            

Onninen tarjoaa kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille sekä tavarantoimittajille. Onninen on suomalainen perheyhtiö, jolla on toimintaa kahdeksassa maassa. Vuonna 2014 liikevaihto oli 1,5 miljardia euroa. Onnisella on Suomessa 1 200 työntekijää ja 47 toimipaikkaa.

Otaverkko on IT-alan asiantuntija- ja palveluyritys. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista teknistä osaamista ja laadukkaita yksilöllisiä ratkaisuja, joilla varmistamme yrityksen tietoteknisen ympäristön toimivuuden sekä tietoturvan. Työntekijöitä Otaverkossa on 25. Otaverkko on Laurean strateginen kumppani.                                              

Ovenia Group on Suomen johtava kiinteistöjohtamis-, vuokraus- ja isännöintipalvelujen tarjoaja. Ovenia Group vastaa 14 kauppakeskuksen ja 6000 toimitilan ylläpidosta ja yli 72 000 asunnon hallinnoinnista. Kaikki palvelut tuotetaan kiinteistöjohtamisen ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti. Ovenia Group toimii 23 paikkakunnalla Suomessa ja työllistää runsaat 550 kiinteistöalan ammattilaista.                     ​

                                                                                                                    

​​P

Takaisin ylös

​Paasin Kellari on 50-luvun henkeen modernisti toteutettu ja inspiroivasti sisustettu monitoimiravintola Hakaniemessä kokous- ja kongressikeskus Helsinki Congress Paasitornin yhteydessä. Sen muunneltavat tilat sopivat erilaisiin yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Paasin Kellari on osa Ravintolakolmio-ryhmää, joka on yli 35 vuotta vanha helsinkiläinen perheyhtiö.


 

​Tilausravintolana toimivan Paasiravintolan elegantit 20-luvun asuun entisöidyt tilat muuntuvat moneen: mm. aamiaisiin, kokousruokailuihin ja juhlaillallisiin. Paasiravintola toimii kokous- ja kongressikeskus Helsinki Congress Paasitornin yhteydessä Hakaniemessä. Paasiravintola on osa Ravintolakolmio-ryhmää, joka on yli 35 vuotta vanha helsinkiläinen perheyhtiö.

Paintball Sissos Oy on värikuulapelien ammattilaisyritys. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1995. Henkilökuntaa Sissoksella on 7 henkeä + n. 10 pelitapahtumien keikkatyöntekijää. Teemme kaikkea alaan liittyvää: maahantuonti, vienti, kotimaan vähittäis- ja tukkumyynti, vuokraus, sekä pelitapahtumat.


 

​Palkkaaminut.fi on työnhakijalle maksuton osaamis- ja suosituspankki ja työnhakukanava. Palvelussa on ainutlaatuinen profiilityökalu, jonka avulla voit tuoda osaamisesi lisäksi helpommin esiin persoonaasi. Tietosi pysyvät yhdessä paikassa, josta voit jakaa ja käyttää niitä helposti apuna työnhaussa. Päivittyvät arviot työsuorituksistasi kasvattavat osaamisesi arvoa ja kiinnostavuuttasi työnantajien silmissä jatkuvasti.

Palvelualojen ammattiliitto PAM on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto. PAMiin kuuluu yli 230 000 jäsentä. PAMin jäsenet työskentelevät mm. vähittäiskaupassa, matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluissa, kiinteistöpalveluissa sekä vartiointialalla. PAM neuvottelee palvelualoille työehtosopimukset ja valvoo jäsentensä etuja työpaikoilla. Opiskelijajäsenyys on ilmainen.


 

PartyLite Oy kuuluu Blyth, Inc. -konserniin, joka on maailman johtavia tuoksukynttilöiden ja sisustustuotteiden tuottajia ja sen osakkeet noteerataan New Yorkin pörssissä tunnuksella BTH. PartyLite on merkittävä tekijä pohjoismaisessa suoramyyntikentässä. Toimistostamme Espoon Leppävaarasta tarjoamme tukipalvelut Suomen lisäksi kolmeen muuhun Pohjoismaahan. PartyLite on loistava tapa hankkia lisäansioita opiskelun tai työn ohessa.

PEAK GROUP/Interbau Oy on kiinteistöalalla toimiva suomalainen perheyritys. Fokus on toimitilakiinteistöjen kehittämisessä, tilamarkkinoinnissa ja projektien johtamisessa. Toiminta on ollut noin 10 vuoden ajan kansainvälistä ja alan palveluvientiä ollaan kehittämässä. Kotimaan tuotebrändäyksestä esimerkkinä voidaan mainita Drive-in-Center -kohteet. Tuotteella nähdään olevan iso kasvupotentiaali.

Olemme vuonna 2009 perustettu perhevetoinen yritys, jonka perustana on 30 vuoden kokemus päivittäistavarakaupan prosesseista ja myyntiedustuksesta. Tälläkin hetkellä edustamme monia tuotteita menestyksekkäästi Etelä-ja Länsi-Suomen alueella. Myös keskusliikemyynti on meille tuttua. Lisäksi omaamme kokemusta myynnin johtamisesta ja myynnin kehittämisestä koko organisaation tasolla.

 

Me olemme Personalhuset Staffing Group, osa pohjoismaista Personalhuset Staffing Group -konsernia. Työllistämme vuokratyösuhteeseen vuosittain tuhansia työntekijöitä useille eri toimialoille. Toimeksiantojemme kestot vaihtelevat päivistä useiden kuukausien työsuhteisiin. Lisäksi teemme suorarekrytointeja useille asiakkaillemme. Me haluamme olla ratkaiseva osa menestystarinoita!

Pilke päiväkodit on monipuolisia varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on yksityisiä ja ostopalvelupäiväkoteja sekä koululaisten iltapäiväkerhotoimintaa useassa kunnassa Etelä-Suomessa. Henkilöstöä yrityksessämme on noin 300. Pilke päiväkotien tärkein tavoite on: tarjota lapselle hyvä päivä - joka päivä!

Plan Brothers Oy on turvallisuuden verkkopalveluita tarjoava asiantuntijayritys. Yrityksen asiakkaita ovat kotimaiset ja kansainväliset yritykset ja kiinteistönomistajat, joita asiakkainamme on noin 20.000. Yrityksen palveluksessa on noin 30 henkilöä, jotka työskentelevät Helsingissä ja Lontoossa. Yrityksemme ydin on ohjelmisto- ja turvallisuusosaamisen yhdistämisessä luotettaviksi ja helppokäyttöisiksi pilvipalveluiksi.

Planimo Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva pientalojen rakennussuunnitteluun erikoistunut yritys. Läheinen yhteistyö taloteollisuuden kanssa on perusta  kustannustehokkaalle suunnittelulle.

​​Plastex haluaa kehittää toimintamallia, jossa kuluttaja, kauppa, muotoilija ja suomalainen työ kohtaavat uudella tavalla. Haluamme tehdä yhteistyötä ja verkostoitua alan osaajien kanssa, sekä kehittää yhdessä uusia iloisia tuotteita ja palveluita. Plastex on vuonna 1936 perustettu muovitehdas Lohjalla.​​ PlusTerveys haluaa olla terveydenhuoltoalan halutuin työnantaja. Meillä ammattitaitoiset työntekijät työskentelevät yhdessä tavoitteiden ja menestyksen eteen. Henkilöstöllämme on mahdollisuus kouluttautua ja panostamme työhyvinvointiin työuran kaikissa vaiheissa. Kehitämme ja kannustamme kehittämään työtapoja. Haluamme aina ylittää asiakkaidemme odotukset erinomaisella osaamisella sekä palvelulla.

Point College on yksityinen koulutuksen järjestäjä. Koulutamme sekä nuoria että aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Point Collegesta valmistuu työvoimaa sekä liiketalouden ja luonnontieteiden että sosiaali- ja terveysalan palvelukseen, ja Point Collegella on oma oppisopimustoimisto. Toimintaperiaatteisiimme kuuluu opiskelija- ja asiakaslähtöinen ote, kansainvälisyys sekä tiivis työelämäyhteistyö jo opintojen aikana.


Selkeä POINTTI tuo tuloksia! Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumanne yksilöllisesti ja varmasti yksityiskohtia myöten niin, että syntyy kokonaisvaltainen kokemus. Meille tapahtuman tuottamisen lisäksi tärkeää on sisältö. Panostamme erityisen paljon tapahtuman viestin suunnitteluun ja sen esittämiseen. Erityisosaamisemme on oikean keinon löytäminen kuhunkin tapahtumaan ja tarpeeseen. Oikean tyyppinen tapahtuma oikeaan paikkaan ja aikaan!


​​ Poolia on toimisto-, asiantuntija- ja päällikkötason rekrytointeihin sekä projektivälitykseen erikoistunut yritys.  Pooliassa kokeneet asiantuntijat rekrytoivat kukin oman alansa asiantuntijoita. Erikoistumisen kautta meillä on myös käytettävissä alamme kattavin hakijakanta Suomessa.  Alojamme ovat: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, tekniikka, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät.Proffice on Vuonna 1960 perustettu pohjoismainen henkilöstöpalvelualan asiantuntija, joka  tarjoaa asiakkailleen erikoistumiseen perustuvaa henkilöstöpalvelu- ja rekrytointiasiantuntemusta. Meillä on yli 10 000 työntekijää, ja olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalveluihin erikoistuneista yrityksistä. Asiakkaillemme omistautumalla ja heidän tarpeitaan kuunnellen autamme ihmisiä, yrityksiä ja organisaatioita kasvamaan ja kehittymään.               

Pulp Management on moderni henkilöbrändeihin ja digitaaliseen mediaan keskittynyt yritys. Me autamme yrityksiä hyödyntämään markkinoinnissaan tunnettuja henkilöbrändejä ja heidän medioitaan. Some ja sisältömarkkinointi ovat kaksi tärkeintä työkaluamme. Omaan lähes 100 henkilön henkilöbränditalliimme kuuluvat mm. Aleksander Barkov, Peetu Piiroinen, Sami Hedberg ja Oona Tolppanen.                                   


RTakaisin ylös

​R-kioski on kannattava, keskitetysti ohjattu kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %.Jos saat virtaa asiakaspalvelusta ja olet luonteeltasi avoin ja myyntihenkinen voit hyvinkin sopia Ärrälle kauppiaaksi tai myyjäksi!


 

Rakennuskemia on rakennus-, remontointi- ja kodinhoitotuotteiden maahantuoja ja markkinoija. Omien vientituotemerkkiemme lisäksi edustamme Suomessa myös kansainvälisesti tunnettuja alan brändejä. Asiakkaitamme ovat pääasiallisesti alan erikoistuneet jälleenmyyjät sekä ammattikäyttäjät. Kaikki tuotteemme on valittu huolellisesti vastaamaan tämän päivän rakentajien ja remontoijien tarpeita ja odotuksia.

​Rastor on valtakunnallinen erikoisoppilaitos, joka järjestää aikuisten ammatillista lisäkoulutusta. Rastor toimii koko Suomen alueella; omat toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa, Oulussa ja myös Tukholmassa. Kattava yli 300 asiantuntijan ja 70 oman työntekijän verkostomme varmistaa laadukkaan, työelämälähtöisen ja ammattitaitoisen koulutuksen.

​Ravintola Lasipalatsi tarjoaa käsityönä tehtyä perinteistä suomalaista ruokaa ainutlaatuisessa funkkismiljöössä. Suosittujen klassikkoannosten lisäksi tarjolla on kunkin vuodenajan herkkuja. Ravintola Lasipalatsi on osa Ravintolakolmio-ryhmää, joka on yli 35 vuotta vanha helsinkiläinen perheyhtiö.

​Olemme 2014 aloittanut uuden ajan rekrytointitalo, jonka ideana on tuottaa asiakkailleen laadukasta, läpinäkyvää ja kustannustehokasta rekrytointipalvelua. Olemme omimmillamme asiantuntijoiden ja suorittavaa työtä tekevien rekrytoinneissa.


 

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu useiden eri brändien alla yhteensä noin 240 ravintolaa ja 48 hotellia, joista esimerkkeinä Burger King -pikaruokaravintolat sekä Cumulus-hotellit. Restel työllistää yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista ympäri Suomen.

Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy on Riihimäen kaupungin omistama toimitila-, elinkeino- ja kehitysyhtiö. 


Oikeusministeriön alaisuudessa toimiva Rikosseuraamuslaitos vastaa vapausrangaistusten ja yhdyskuntaseuraamusten täytäntöönpanosta. Laitoksen palveluksessa työskentelee noin 2800 henkilöä. Vankiloita on Suomessa 26 ja yhdyskuntaseuraamustoimistoja 15. Lisäksi on keskushallinto- ja täytäntöönpanoyksiköt sekä alue- ja arviointikeskuksia ja terveydenhuoltoyksikkö.

Rinnekoti-Säätiö on Suomen monipuolisin sosiaali- ja terveydenhuollon, lastensuojelun ja opetustoimen palveluiden tuottaja kehitysvamma-alalla. Rinnekodissa työskentelee yli tuhat eri alan ammattilaista. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!  

Rosk'n Roll Oy Ab on kuntien (Hanko, Inkoo, Karkkila, Lohja, Raasepori, Siuntio ja Vihti) omistama yhtiö. Tehtävänämme on hoitaa alueemme kunnille määrätyt jätehuoltopalvelut. Pidämme palvelutason hyvänä ja teemme työmme tämän päivän menetelmin, tehokkaasti ja ympäristöä säästäen. Rosk’n Roll Oy Ab on fuusioitumassa Itä-Uudenmaan Jätehuolto Oy:n kanssa vuonna 2016. Uudessa yhtiössä on n. 60 työntekijää.

​Rovio is now a global entertainment company, but back in 2003 we started off with just three guys in a college dorm. By 2009 we were struggling and decided to go all-in on a new game called Angry Birds™ – our 52nd title that became a pop-culture phenomenon and industry game-changer. The age of mobile blockbuster apps had begun. Fast forward to today and we're expanding further into animation, publishing, licensing and other exciting areas to bring even more stories and offbeat characters to the world.

​Royal Ravintolat on alansa suurin yksityinen yrityskokonaisuus, johon kuuluvat emoyhtiö Royal Ravintolat Oy sekä sen tytäryhtiö Royal Konseptiravintolat Oy. Toimipisteitä ovat 34 ravintolaa 26 eri toimipisteessä ja Konseptiravintoloiden 16 Hanko Sushi -ravintolaa eri puolilla Suomea. Nämä yhdessä työllistävät Helsingissä yli 700 henkilöä. Liikevaihtotavoite vuodelle 2015 on noin 80 miljoonaa euroa. Kesällä 2015 Konseptiravintolat avasi uuden oman meksikolaisravintola Ahoritan Helsingin Kluuviin ja Jumboon sekä ensimmäinen Pizzariumin Kluuviin Turussa sijaitsevan lisäksi.

RTV-Yhtymä Oy on vuonna 1951 perustettu suomalainen perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Riihimäellä. Olemme maan johtava maalien ja pintamateriaalien erikoisliike. Laajat valikoimat, tuotteiden nopea ja varma saatavuus sekä hyvä asiakaspalvelu ovat toimintamme peruspilareita. Toimimme 28 paikkakunnalla ja lisäksi harjoitamme valtakunnallista tukkukauppaa. Palveluksessamme on 600 alan ammattilaista.    


                    
​​STakaisin ylös

S-Pankki on S-ryhmän ja LähiTapiola-ryhmän omistama suomalainen kauppapankki, jolla on noin 2,7 miljoonaa asiakasta. Se tarjoaa asiakkailleen palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM.


 

 

Safetum Oy on turvallisuusalan asiantuntija- ja verkkopalveluita tarjoava yritys, sekä safety-osaamisen edelläkävijä. Huolehdimme kiinteistöjen turvallisuuskunnosta käytännön toimenpiteillä. Turvallisuusriskien minimointi ja ennakointi tuovat mielenrauhaa ja parantavat kiinteistö- ja asuinturvallisuutta. Intohimonamme on rakentaa turvallista asuin- ja toimintaympäristöä sekä tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia turvallisuuden palveluita.

 

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy:n yksiköt Ecophon, Gyproc, ISOVER, Weber ja Pipe Systems tuottavat toimivia rakentamisen ratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja lisäävät asumismukavuutta. Olemme osa kansainvälistä Saint-Gobain -konsernia, joka on maailman johtava rakennustuotteiden toimittaja. Tärkeitä arvojamme ovat turvallisuus, energian säästäminen, ympäristöystävällisyys ja innovatiivisuus.


Sankarimedia Oy tuottaa yöelämään ja vapaa-ajanviettoon keskittyvää Yössä-mobiilisovellusta. Sovelluksesta käyttäjä löytää helposti kaiken tarvitsemansa tiedon yöelämän tapahtumista, tapahtumapaikoista ja tarjouksista. Yössä palkittiin Best Mobile Service in Finland-tittelillä vuonna 2014. Sankarimedian asiakkaita ovat alkoholialan toimijat sekä muut täysi-ikäisille tuotteitaan ja palveluitaan markkinoivat yritykset.

Satukirppu on Tikkurilan keskustassa sijaitseva lastenvaatteiden second-hand liike. Myymme siistejä, käytettyjä lastenvaatteita ja tarvikkeita. Yritys on tällä hetkellä yhden naisen yritys. 


 


 

SBS Discovery Radio Oy on kaupallinen radiotoimija. SBS Discovery Radio Oy panostaa vahvasti laadukkaisiin online-sisältöihin ja radiokanavien online-yhteisöt ovat maan suosituimpia. SBS Discovery Radio Oy työllistää Suomessa noin 130 media-alan ammattilaista. Yhtiö on sijoittunut erinomaisesti Great Place To Work –tutkimuksessa ja sen tavoitteena on olla Suomen paras media-alan työpaikka.

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille ja kuluttajille. Toimimme yli 100 paikkakunnalla noin 3200 ammattilaisen voimin. Palveluverkostomme kattavat koko Suomen. Kuulumme kansainväliseen Securitas -konserniin. Maailmanlaajuisesti meitä on yli 310 000 yhteensä 52 maassa. Liity joukkoomme! Katso yritysvideomme


 

 Seuturekry Oy on sijais- ja rekrytointipalveluja tuottava henkilöstöpalveluyhtiö. Välitämme sijaisia lyhytkestoisiin sijaistyötehtäviin mm. seuraaville palvelualueille: ateriapalvelut, ikäihmisten pitkäaikaishoiva, koti- ja asumispalvelut, puhtauspalvelut, vammaispalvelut, varhaiskasvatuspalvelut, avo- ja erikoissairaanhoito, sairaankuljetus ja logistiikkapalvelut. Vuonna 2014 välitimme sijaisia noin 35 000 sijaisuuteen.

​ Rekrytointipalvelu Sihti Oy vuonna 2009 perustettu asiantuntijayritys. Sihti on alansa nopeimmin kasvava yritys Suomessa, liikevaihtomme vuonna 2014 oli 23,6 M€. Rekrytoinneista vastaavat asiantuntijamme ovat alan ammattilaisia, joilla on toimialallaan kattavat verkostot. Omat psykologimme vastaavat soveltuvuusarvioinneista. Yrityksemme on Henkilöstöpalvelualojen Liitto HPL ry:n auktorisoima ”Reiluja vuokratöitä” –toimija.

Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja. Olemme osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia ja työllistämme noin 800 työntekijää. Joukossamme on eri alojen ammattilaisia markkinoinnista myyntiin, tuotantoon ja logistiikkaan. Meillä on reilu tekemisen meininki – tule mukaan joukkoomme!

Tarvitsetko prototyyppiä tai onko aika muuttaa idea tuotteeksi? Skunk on elektroniikkaan ja tuotekehitykseen erikoistunut palveluyritys. Tarjoamme monialaista suunnitteluosaamista prototyyppien valmistamiseen ja kehityksen pullonkaulojen ratkaisemiseen. Lähestymistapamme on aina käytännöllinen ja tulos fyysinen tuote. Skunkissa on 5 työntekijää ja olemme vahvasti verkottuneet.

"Sinun ehdoillasi unelmiesi uralle" 

Tarjoamamme työsuhteet ovat eri pituisia ja voit joustavasti valita juuri Sinun elämäntilanteeseesi sopivia työrupeamia lyhyistä keikoista ja määräaikaisista töistä aina vakituisiin työsuhteisiin. Menestystyksemme syntyy työntekijöidemme ammattitaidosta ja nimeämme kunnioittaen hymyilevästä, iloisesta asiakaspalvelusta!

 

 Smoy on luova ja tuloshakuinen modernin ajan mainostoimisto. Tarjoamme asiakkaillemme oivaltavia markkinointikonsepteja, tuloksellista kampanjasuunnittelua ja tarkkaa mainonnan tuotantoa kaikkiin kanaviin. Erikoisosaamistamme on lisäksi markkinointimateriaalien käännökset. Smoyssa työskentelee n 15 markkinoinnin ammattilaista Helsingin keskustassa.  

SoFine Photo -valokuvausstudio on kahden ammattilaiskuvaajan tiimi, joka tuottaa korkealaatuisia valokuvauspalveluita yrityksille ja yksityisille. Studiomme sijaitsee historiallisella Pasilan Konepajalla Helsingin Vallilassa. Se käsittää 200 neliömetriä persoonallista tilaa, jossa on inspiroiva työskennellä. 

Sokos Hotels on Suomen tunnetuin ja laajin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa.  Kasvava ja kansainvälistyvä Sokos Hotels-ketju tarjoaa mielenkiintoisia ja monipuolisia haasteita majoitus- ja ravitsemisalan sekä myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Alati kasvavaan ja uudistuvaan joukkoomme kaipaamme innokkaita tekijöitä. ​SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys ja työllistää lähes 11 000 aurinkoista SOLilaista. Konserniin kuuluva SOL Henkilöstöpalvelut tarjoaa työpaikkoja mm. rakentamisen alalle, logistiikan alalle, sosiaali- ja terveysalalle, hotelli ja ravintola-alalle, kaupan alalle sekä teollisuuteen. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä.

 ​​Solita tuottaa digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan ja asiointiin sekä tiedolla johtamiseen. Liikevaihtomme vuonna 2014 oli 36,8 miljoonaa euroa. Meillä työskentelee yli 340 rakastettavaa työkaveria Tampereella, Helsingissä ja Oulussa. Olemme Suomen 6. paras työpaikka (Great Place To Work –tutkimus vuosina 2014 ja 2015). Oletko sinä seuraava uusi solitalainen?


Solu Digital tuottaa asiakkaille tiedonhallinnan ratkaisuja Microsoft-teknologioilla. Ratkaisumme ovat ketteriä, kustannustehokkaita, räätälöityviä ja skaalautuvia. Voit yhdistellä moduuleita saumattomasti ja ottaa niitä käyttöön liiketoimintasi kehittyessä. Asiakaskuntamme on erittäin tyytyväistä. Työllistämme tällä hetkellä 16 ammattilaista ja haemme voimakasta kasvua.

Sonera osa kansainvälistä TeliaSonera-konsernia. Soneran tietoliikenne- viestintä- ja viihdepalvelut mahdollistavat sujuvampaa arkea, valinnan vapautta ja uusia mahdollisuuksia kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille. Toimimme koko maassa, meillä on noin 4,5 miljoonaa liittymäasiakasta ja palveluksessamme työskentelee noin 3 000 henkilöä. Löydät meidät myös Twitteristä, Facebookista ja Instagramista!


Tehtävämme on vahvistaa ja kehittää Länsi-ja Keski-Uudenmaan alueen kuntien sosiaalipalveluja, vahvistaa sosiaalihuollon ammatillista osaamista sekä johtamisen tietoperustaa. Tarjoamme kunnille sosiaalihuollon kehittämistyön asiantuntijapalveluita. Teemme selvityksiä ja kartoituksia kuntien päättäjien ja johdon käyttöön. Tarjoamme myös kuntalaisille kanavan saada oma näkemyksensä päättäjien tietoon.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen kattojärjestö SOSTE kokoaa yhteen yli 200 järjestöä sekä useita kymmeniä muita toimijoita. SOSTE on yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa rohkea vaikuttaja ja asiantuntija. Laajalla sosiaali- ja terveysjärjestökentällä työskentelee 30 000 ammattilaista, 30 000 työllistettyä ja 0,5 miljoonaa vapaaehtoista. SOSTEssa on töissä 53 asiantuntijaa.​Soupster Group on urbaanin ruuan ja juoman yhteisö, johon kuuluu cateringtoiminnan lisäksi useita helsinkiläisiä ravintoloita, juhlatiloja, baareja sekä lounas- ja brunssibistroja. Soupster Group työllistää yli 100 ihmistä eri toimipisteissään ympäri pääkaupunkiseutua. Ravintoloitamme löytyy Helsingin keskustasta (mm. Pastor, Southpark Restaurant, Block by Dylan), Espoosta, Linnanmäeltä ja erimerkiksi Arabiasta ja Käpylästä.

Sovelto on työelämän suunnannäyttäjä: työn järkeistämisen, työssäoppimisen ja teknologian hyödyntämisen opettaja. Päämäärämme on, että vuonna 2020 suomalaiset ovat maailman tuottavin ja rennoin kansa. Haluamme osaltamme auttaa tällä vuosikymmenellä miljoonaa ihmistä kohdistamaan aikansa olennaiseen työtä järkeistämällä, työssä oppimalla ja teknologiaa hyödyntämällä.


 

​Speakersforum Finland on puhujien, juontajien ja valmentajien välittämiseen erikoistunut yritys. Tarjoamme laadukasta puhujasisältöä tapahtumiin ja tilaisuuksiin sekä korkealuokkaista valmennusta. Laaja kontaktiverkostomme kattaa yli 8000 asiantuntijaa. Verkostoomme kuuluu yrityselämän vaikuttajia, tutkijoita, yritysvalmentajia ja kulttuurialan tekijöitä sekä monia tunnettuja mediapersoonia.

                                                   ​

 Specsavers Optikko on maailman suurin yksityinen optikkoketju. Liikkeitä on maailmanlaajuisesti yli 2000, joista jokainen on yrittäjävetoinen.  Suomessa liikkeitä on 47 sekä tukitoimisto Vantaalla, joka työllistää n. 40 henkeä.  Haemme jatkuvasti uusia yrittäjiä liikkeisiimme ja vaihtelevasti tukitoimintoihin Vantaan toimistoon. Tavoitteena Suomessa on markkinajohtajuus.                                                            

                             

Stadin Nuorisoseurat toimii alueen seurojen tukena ja lähipalvelujen tuottajana. Se innostaa, kannustaa ja mahdollistaa seurojen toimintaa. Järjestö työllistää yhdeksän työntekijää ja sen toimitilat sijaitsevat Munkkivuoren nuorisotalolla. Nuorisoseurat on Suomen merkittävin kulttuurisen lapsi- ja nuorisotyön toimija. Toiminnan tavoitteena on tuottaa laadukasta ja monipuolista kulttuurista harrastustoimintaa kaiken ikäisille.

                                            

Teemme StaffPointilla parhaamme, jotta yhä useampi onnistuisi löytämään oman paikkansa työelämässä. Olemme Suomen suurimpien työnantajien joukossa yksityissektorilla ja työllistämme vuosittain noin 15 000 osaajaa. Opiskelija, olemme väyläsi työelämään: Tarjoamme runsaasti paikkoja opiskelujen ohella työskentelyyn. StaffPoint Executive-palvelumme kautta voit löytää koulutustasi vastaavan työn valmistuttuasi. Tule joukkoomme!                                                                                

Stanley Security Oy on täyden palvelun turvatalo, jonka ratkaisut perustuvat nykyaikaisiin teknisiin järjestelmiin ja palveluihin sisältäen kulunvalvonta-, kameravalvonta-, rikosilmoitin-, paloturva-, tuotesuojaus- ja henkilöturvajärjestelmiä. Olemme osa Stanley Black & Decker -konsernia. Suomessa Stanley Security on teknisten turvaratkaisujen ja järjestelmäpalveluiden markkinajohtaja. Haemme jatkuvasti osaajia.                                                                                                  

Staria on taloushallinnon palveluyritys, joka on erikoistunut suurten ja keskisuurten yritysten vaativiin taloushallinnon tarpeisiin.Asiakkaitamme ovat mm kansainvälistyvät yritykset sekä keskitettyä palvelua tarvitsevat ketjut. Erikoisosaamistamme ovat vaativat yritysjärjestelytilanteet. Olemme suomalainen, kannattavasti kasvava yritys. Yli 100 starialaista palvelee asiakkaitamme Helsingissä, Turussa, Tampereella, Lahdessa ja Kotkassa.

 

Studentwork on Talent Relationsin, osaajasuhteiden, pioneeri. Se tarkoittaa, että meiltä löytyvät kontaktit parhaimpiin osaajiin ja mielenkiintoisimpiin yrityksiin. Tarinamme alkaa pienestä opiskelija-asunnosta Helsingissä vuonna 2004, ja tänä päivänä olemme Suomen johtava nuoriin osaajiin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimistoja meillä on kaikissa Pohjoismaissa ja Saksassa.

 

                                                             

Strömma Finland tuottaa tekemistä, elämyksiä ja viihdettä vapaa-aikaan, tapahtumiin ja kokouksiin Helsingissä. Kiertoajelut busseilla ja laivoilla, opaspalvelut sekä charter-kuljetukset maalla ja merellä ovat toimintamme keskeinen painopiste. Strömma Finland julkaisee myös Helsinki This Week –kaupunkiopasta. Haluamme sydämestämme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja tuottaa miellyttäviä risteily- ja sightseeing-kokemuksia.                   


Suomen Kerta työllistää 200 henkilöä neljällä tehtaalla sekä kahdessa myyntikonttorissa. Yritys valmistaa, myy ja markkinoi lyhytkäyttö- ja kattaustuotteita sekä kynttilöitä niin kotitalouksien kuin Horeca- ja B2B-sektorien tarpeisiin. Tuotemerkkejä ovat Havi, Havi Pro, Ecotime ja Freetime. Tytäryhtiö Delight Packaging Oy valmistaa patentoituja kartonkivuokia elintarviketeollisuudelle.

Suomen Lähetysseura on Suomen suurin kokonaisvaltaista lähetystyötä tekevä evankelis-luterilaisen kirkon järjestö. Se toimii 30 maassa noin sadan paikallisen kirkon ja järjestön kanssa. Lähetysseura on ulkoasiainministeriön kumppanuusjärjestö ja Suomen suurimpia kehitysyhteistyöjärjestöjä. Se on perustettu vuonna 1859. Vuosibudjetti on noin 30 miljoonaa euroa.                                                                                                                          

Suomen Lähikauppa Oy on lähikauppaan keskittyvä päivittäistavarakauppayritys. Kaksi valtakunnallista kauppaketjua, yhteensä 520 Siwaa ja 140 Valintataloa, tuovat kauppapalvelut suomalaisten lähelle. Henkilöstöä on noin 4600 ja liikevaihto vuonna 2014 noin miljardi euroa. Uudistamme parhaillaan vauhdilla kauppaverkkoamme ja avaamme vähintään 20 uutta Siwaa vuonna 2015. Viime vuonna uudistimme 89 myymälää ja avasimme 19 täysin uutta.

Suomen Tanssitarvike on  Suomen suurin tanssikenkien ja -tarvikkeiden jälleenmyyjä. Erikoisliikkeestämme löytää  tuotteet myös voimisteluun ja luisteluun sekä strassit, kankaat ja korut.  Ammattitaitoinen ja innostunut henkilökuntamme palvelee lajin harrastajia monipuolisesti. Olemme toimineet vuodesta 2004 ja henkilökuntaa meillä on 9.

 

Suomen Terveydenhoitajaliitto on ammattijärjestö, jonka tavoitteena on edistää terveydenhoitajien ja audionomien työmarkkinaedunvalvontaa sekä koulutuksellista, ammatillista ja yhteiskunnallista edunvalvontaa. Toimimme aktiivisesti terveyden edistämiseksi ja vaikutamme kannanotoilla ja aloitteilla työmarkkina-, koulutus- ja terveyspolitiikkaan. Terveydenhoitajaliitossa on noin 7 500 jäsentä ja se kuuluu korkeasti koulutettujen Akavaan.​

Tervetuloa verkon suurimpaan ja parhaimpaan ulkosuomalaisten verkkokauppaan! Olemme toimittaneet kotimaisia tuotteita kaikkialle maailmaan jo yli 8 vuoden ajan. Makeisia, elintarvikkeita vaatteita, lahjatavaraa, suomifilmejä, kaikki kätevästi samasta paikasta! Avullamme toimitat tilaukset kaukaisillekin ystäville!                    

Suoramarkkinointi Mega Oy on Talentum-konserniin kuuluva, Suomen johtava puhelimitse tapahtuvaan markkinointiin erikoistunut yritys. Toimimme Suomessa 16 paikkakunnalla työllistäen n. 400 henkilöä ja toteuttaen laadukkaita ja monipuolisia b2b ja b2c- telemarkkinointipalveluja. Haemme opiskelijoita ja vastavalmistuneita! 

​​T

Takaisin ylös

Akavalainen ammattijärjestö Talentia ajaa ja valvoo yli 23 000 korkeasti koulutetun sosiaalialan ammattilaisen palkkauksellisia ja ammatillisia etuja. Lisäksi tuemme opiskelijajäsentemme ammatillista kasvua, tarjoamme vaikuttamisen paikkoja sekä turvaa työelämään. Liity osaksi oman alasi vaikuttajayhteisöä jo opiskeluaikana!


 


 

Talmax Oy on vuodesta 2013 toiminut edistyksellisten  taloushallinnon palvelujen ja ratkaisujen toimittaja. Toteutuksemme perustuvat uusimpiin ohjelmistoalustoihin ja toimimme ratkaisukeskeisesti pieninä tiimeinä tiiviissä yhteydessä asiakkaiden kanssa. Ratkaisujemme avulla asiakkaamme pystyvät parantamaan merkittävästi ja nopeasti yrityksensä seurantaa, ohjausta,  kannattavuutta sekä ennustamaan tulevaa kehitystä.

 

​Taloushallintoliitto on auktorisoitujen tilitoimistojen ja taloushallinnon konsulttiyritysten järjestö. Liiton jäsenet tarjoavat mm. talouden, verotuksen, palkkahallinnon, rahoituksen ja yrityskonsultoinnin palveluja. Taloushallinnossa on tarjolla mielenkiintoisia tehtäviä - talouden ammattilaisia tarvitaan aina.


 

​Me Tapauksella uskomme, että menestyksellinen liiketoiminta syntyy ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta. Me uskomme, että bisnes kasvaa jokaisen ihmisten välisen kohtaamisen myötä niinä hetkinä, jolloin myyjä ja asiakas kokevat molemmat olevansa ihmisiä yhteisellä asialla. Tapaus luo alustan - yhteisen tilan - kohtaamiselle sinun ja asiakkaasi välillä. Tapaus työllistää n. 20 tapahtuma-alan ammattilaista. Työntekijöiden joukossa on myös entisiä laurealaisia.

Technopolis on kansainvälinen toimistokiinteistöjen omistaja, operoija, kehittäjä sekä palveluiden tarjoaja. Toimimme viidessä maassa, 12 kaupungissa ja meillä on 1 700 asiakasta. Meidän tavoitteenamme on olla kansainvälinen menestystarina. Haluamme jatkuvasti oppia uusia asioita ja kehittää toimintaamme asiakaslähtöisemmäksi. Joukkoomme kuuluu tällä hetkellä 227 työntekijää.

Teknologiakeskus TechVilla on hyvinkääläinen kehitysyhtiö, joka auttaa teknologia-alalla toimivia yrityksiä kasvamaan, kansainvälistymään ja menestymään. Luomme uutta osaamista ja tietoa, joista on asiakkaillemme välitöntä hyötyä. Asiakkaitamme ovat teknologiateollisuuden kasvuyritykset ja toimittajat, logistiikkakeskustoimijat sekä alan erikoisosaajat.

Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Valtakunnallisesti toimivassa Terveystalossa työskentelee lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista, joilla on pitkä ja laaja ammatillinen osaaminen sekä kokemus. Korkeakouluopiskelijat ovat valinneet Terveystalon terveysalan kiinnostavimmaksi työpaikaksi.


 

​Tikkurila on johtava maalialan ammattilainen Pohjoismaissa ja Venäjällä. Olemme perinteikäs suomalainen yritys, joka toimii nykyään 16 maassa. Koko konsernissa työskentelee yli 3100 henkilöä. Laadukkaiden tuotteiden ja kattavien palvelujen avulla varmistamme markkinoiden parhaan käyttäjäkokemuksen. Kestävää kauneutta vuodesta 1862.

Tokmanni-konserni on Pohjoismaiden suurin käyttötavaroiden myyntiin keskittynyt halpakauppaketju. Tokmannin eri puolilla Suomea sijaitsevissa myymälöissä, varastossa sekä pääkonttorilla erilaisissa tehtävissä työskentelee noin 3100 henkilöä.


 

​Tony’s deli sekä katutason Tony’s street bar tarjoavat italialaisia herkkuja Helsingin Bulevardilla. Tony’s deli ja Tony’s street bar tunnetaan monipuolisesta ruokalistasta sekä erityisesti antipastoista, välittömästä tunnelmasta ja ystävällisestä palvelusta. Tony’s deli ja Tony’s street bar ovat osa Ravintolakolmio-ryhmää, joka on yli 35 vuotta vanha helsinkiläinen perheyhtiö.

​Trainers’ House on muutosyhtiö. Autamme asiakkaitamme tärkeimpien strategisten muutosten läpiviennissä. Todennetut asiakastulokset ovat työmme ytimessä. Vuonna 2014 Trainers’ Housen palveluksessa oli 87 henkilöä pääosin konsultin, asiakaspäällikön, markkinoijan tai analyytikon tehtävissä. Katso ajankohtainen opiskelijoiden rekrytilanne sivuiltamme.

TRAL on tradenomin oma liitto ja manageri työmarkkinoilla. Tehtävänämme on edistää tradenomien asemaa työelämässä ja kasvattaa tutkinnon tunnettuutta. Edustamme tradenomeja opiskeluajoista eläkeikään saakka, riippumatta heidän työtehtävistään tai toimialasta. TRAL on yksi Akavan nopeimmin kasvavista liitoista.

Trimico on vuonna 2004 perustettu kotimainen johtava ohjelmisto- ja järjestelmäpalveluiden asiantuntijayritys, joka tarjoaa joustavia ohjelmisto- ja järjestelmäratkaisuja logistiikka-alalle.Toimimme kahdella paikkakunnalla; Vantaan Tikkurilassa ja Turussa. Työllistämme 40 työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa asiantuntijaa.Panostamme aktiiviseen toiminnan kehittämiseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden päästä tuottavuudessa aina askeleen edelle.

TTS Työtehoseura on valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio, joka kouluttaa vuosittain noin 10 000 opiskelijaa eri alojen ammattilaisiksi ja tutkii vuosittain lähes 100 projektin avulla työmenetelmien tehokkuutta, tuottavuutta ja laitteiden toiminnallisuutta. TTS:n palveluksessa on yli 220 työntekijää ja liikevaihto noin 26 miljoonaa euroa. Toimimme yhdeksässä toimipisteessä eri puolilla Suomea. 

UTakaisin ylös

​​UKKO.fi-palvelu on vuonna 2012 perustettu laskutuspalveluyritys. UKKO.fi-palvelun avulla yksityishenkilöt voivat laskuttaa omat työsuoritteensa ilman omaa yritystä. Yksityishenkilöt voivat helposti testata omaa liikeideaansa ennen yrityksen perustamista. Tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee 8 henkilöä ja yli 12 000 yksityishenkilöä toimii palvelumme kautta kevytyrittäjinä.


 

​Uudenmaan Yrittäjät – Nylands Företagare ry. on yrittäjien edunvalvontajärjestö, joka toimii jäsenyhdistystensä tukena ja tuottaa palveluja myös suoraan jäsenyrittäjille. Suomen Yrittäjien kolmanneksi suurimpaan aluejärjestöön kuuluu lähes 9 000 yritysjäsentä 29 paikallisyhdistyksessä pääkaupunkiseutua ympäröivissä Uudenmaan kunnissa. Uudenmaan Yrittäjien toimisto sijaitsee Järvenpäässä. ​

VTakaisin ylös

Validia-palvelukokonaisuus kattaa Invalidiliiton kuntoutus-, asumis- ja koulutuspalvelut. Nimi Validia on lupaus suomalaisesta, asiantuntevasta ja yhteiskunnallista hyvinvointia lisäävästä palvelusta. Sekä Validia Kuntoutuksella että Validia Asumisella on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki. 


 


 

​Valio on Suomen suurin maidonjalostaja, vuonna 2014 henkilöstön määrä oli 4 600. Valio tarjoaa erilaisia uramahdollisuuksia tuotannosta johtoportaaseen. Valion arvona on tehdä parasta – myös työntekijöitä ajatellen! Työstään innostuneet osaajat ovat luoneet todellisia uutuuksia suomalaisille kuluttajille. Siksi työssä oppiminen, halu jatkuvaan kehitykseen ja yhteisöllinen työtapa, muilta oppiminen ovat meille keskeisiä tekijöitä.

Vantaa on kehittyvä ja elinvoimainen yli 210 000 asukkaan lentokenttäkaupunki metropolialueen ytimessä. Vantaalla on monipuolinen elinkeinorakenne, joten meillä on tarjota osaajille töitä.  Arjen sujuvuus, luonnonläheisyys sekä kehittyvät kaupunkikeskukset antavat etulyöntiaseman niin kilpailussa osaajista, opiskelijoista kuin yrityksistä.               

 Vantaan ammattiopisto Varia on monialainen, ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos. Nuoret voivat opiskella meillä yli 20 eri tutkintoon. Aikuisille ja yrityksille tarjoamme monimuotoisia koulutuspalveluita myös alueen muiden oppilaitosten kanssa. Varian henkilöstömäärä on 350 ja opiskelijamäärä noin 4000.                    


​​Villada on suomalainen tasokkaiden vuokrahuviloiden välityspalvelu, joka auttaa sinua löytämään upeita ja yksilöllisiä vuokrahuviloita ympäri maailmaa. Emme tarjoa tuhansia satunnaisesti valittuja kohteita,vaan panostamme laatuun, josta varmistumme toimimalla tiiviissä yhteistyössä omistajien sekä huviloiden henkilökunnan kanssa. Järjestämme myös yritys- ja kokousmatkoja yrityksille niin Suomessa kuin ulkomailla.                      

Vintage Style Events HKI on yksilöllisiä tapahtumasomistukseen soveltuvia antiikki-, design- ja vintage-esineitä myyvä ja vuokraava yritys. Lisäksi ylläpidämme sähköisiä markkinointikanavia muille antiikkialan yrityksille. Tuomme toiminnallamme 1900 -luvun menneet vuosikymmenet esille inspiroivasti ja raikkaasti.        

​​Visma Enterprise Oy on innovatiivinen ohjelmistotalo. Menestyksemme pohjautuu M2 Matka- ja kuluhallintaratkaisuun sekä TIIMA Työajanhallintaratkaisuun, joissa yhdistyvät korkea laatu, monipuoliset toiminnallisuudet sekä erinomainen käytettävyys. Meitä on 42, ja työskentelemme myynnin, markkinoinnin, konsultoinnin, tuotehallinnan ja -kehityksen tehtävissä. Olemme osa kansainvälistä Visma-konsernia.

Vivas tuntee netti-ilmiöt. Me etsimme ja löydämme netistä mielenkiintoisimmat, hauskimmat ja söpöimmät jutut ja julkaisemme ne coolissa nettipalvelussamme suomenkielellä tavalla, joka vetoaa erityisesti nuoriin nettinatiiveihin.

 

 

Pohjoismaissa toimiva VK Credit  laskusaatavien perintäpalveluita ja rahoitusta tarjoava yritys, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2013. Yrityksessä on tällä hetkellä 12 työntekijää ja kasvuun tulemme tarvitsemaan resursseja perintäalan asiakaspalvelun sekä myös myynnin ja liiketoiminnan kehittämistehtävissä. Toimipisteemme sijaitsee Technopoliksessa Helsinki-Vantaan lentoaseman alueella.

Tuomme maahan teräsköysiä ja nostoapuvälineitä. VM-Vaijeri Oy on perustettu vuonna 1992. Olemme pieni yritys, omistajana hyvinkääläinen nostoalan yritys Erlatek Oy. Asiakkaamme ovat laidasta laitaan eri teollisuuden toimialoilta, toisaalta myös mm. teatterit, taidemuseot sekä seikkailuradat käyttävät tuotteitamme.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE.

​​WTakaisin ylös

​Olemme ketterä ohjelmistofirma, jonka ydinosaamista on web-ohjelmistokehitys, sovelluskehitys, verkkopalvelut, integraatiot ja laadunvarmistus. Rakennamme webbiin palveluita ja järjestelmiä, jotka helpottavat ihmisten elämää ja parantavat tuottavuutta.


 

Wanha Satama tarjoaa huikean näköalapaikan eri toimialojen huipulle ja positiivisen työympäristön tapahtumajärjestämisen maailmassa. Etsimme lähes jatkuvasti osa-aikaisia keikkatyöläisiä seminaarivalvojiksi, tapahtuma-avustajiksi sekä database-työhön. Vakituista henkilökuntaa joukoissamme on 22 henkilöä (tilanne 2015).

Helsingin Alppilassa sijaitseva kodikas ja lämminhenkinen Weeruska tunnetaan ennen kaikkea hyvänä ja rehtinä ruokapaikkana, josta löytyvät kunnon pihvit ja kotiruoka-annokset unohtamatta pizzoja. Ravintolasalin lisäksi Weeruskasta löytyy pubi, jonka screeniltä voi katsella urheilutapahtumia. Weeruska on osa Ravintolakolmio-ryhmää, joka on yli 35 vuotta vanha helsinkiläinen perheyhtiö.

Wippii Work on innovatiivinen ja työntekijälähtöinen henkilöstöpalveluyritys, jonka tehtävänä on yhdistää osaava työntekijä ja laadukas työnantaja. Toimintaamme kuuluu työnantajana toimiminen vuokratyöntekijöille sekä työpaikan välittäjänä toimiminen suoraan asiakkaallemme työllistyville työntekijöille.  Tarjoamme työpaikkoja suorittavasta työstä aina esimies- ja asiantuntijatehtäviin saakka.

​YTakaisin ylös

YritysEspoo tarjoaa maksuttomia neuvontapalveluita sekä yrittäjyyttä suunnitteleville että jo toimiville yrityksille. Lisäksi käytössäsi on asiantuntijaverkosto, jonka kautta voit saada apua vaikka talousasioissa. Järjestämme myös infotilaisuuksia yrittäjyydestä. Varaa aika yritysneuvojalle ja testaa, voisiko ideastasi syntyä tulevaisuuden menestystarina!


 


Haaveiletko oman yrityksen perustamisesta tai kaipaako yrityksesi liiketoiminta kehittämistä? YritysVantaa antaa maksutonta yritysneuvontaa ja tukea yrityksen perustajille ja myös toimiville yrityksille erilaisissa muutostilanteissa. Voit varata oman luottamuksellisen neuvonta-ajan yritysneuvojalle, jolloin saat käyttöösi myös laajan asiantuntijaverkostomme palvelut. Neuvonnan lisäksi järjestämme myös erilaisia yrittäjyysinfoja ja -kursseja Yrityspalvelukeskus Leijassa.

YritysVoimala tarjoaa maksutonta perusneuvontaa Hyvinkään-Riihimäen talousalueen yrityksille. Neuvonta kattaa liiketoiminnan eri osa-alueet yrityksen eri kehitysvaiheissa. YritysVoimala avustaa yrityksiä myös verkostoitumisessa ja toimitilojen etsimisessä.
YritysVoimalan Uusyrityskeskus tarjoaa yrityksen perustamista suunnittelevalle luottamuksellista ja maksutonta neuvontapalvelua. YritysVoimalassa työskentelee neljä henkilöä.


 

 

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Blogit

 

 

 Videot