https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=213<img alt="" src="/update/Palvelunkuvat/Täydennyskoulutusten%20etusivubannerit/Katakri%20uusi%20banneri.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

​Katakri-pääauditoijakoulutus (15 op)

 

Katakri-auditointityökalu on uudistunut – ota haltuun kansallisen turvallisuusauditointikriteeristön vaatimukset ja kouluttaudu asiantuntijaksi!

Katakri eli kansallinen turvallisuusauditointikriteeristö uudistui oleellisesti keväällä 2015, mikä on asettanut aivan uusia haasteita sekä kohdeorganisaatiolle että turvallisuusviranomaiselle. Katakri-pääauditoijakoulutus on joustava, tämän päivän opetusmenetelmiä hyödyntävä koulutus, jossa ammattitaitosi kehittyy turvallisuusjohtamisen, fyysisen ja teknisen turvallisuuden osaamisen sekä Katakri-auditoinnin johtamisen saralla. Opit tulkitsemaan ja soveltamaan Katakrin vaatimuksia ja saat valmiudet todentaa ja osoittaa luotettavasti turvallisuusjärjestelyjen riittävyyden. Katakri-pääauditoijakoulutus täyttää korkeakoulutasoisen koulutuksen vaatimukset.

Edellinen koulutus täyttyi ennätysajassa - varmista paikkasi ajoissa ja päivitä tietosi uudessa Katakri-pääauditoijakoulutuksessa!

Katakri-pääauditoijakoulutus järjestetään keväällä 13.2.-28.3.2018 välisenä aikana. 

Ilmoittaudu tästä kevään koulutukseen!


Tietoa Katakri-pääauditoijakoulutuksesta

Koulutuksen nimi: Katakri-pääauditoijakoulutus

Koulutuksen ajankohta: 13.2.2018-28.3.2018. Koulutus sisältää lähi- ja etäopetuksen lisäksi tehtäviä.

Koulutuksen lähipäivät ja koulutuspaikka: 13.2.2018, 14-15.2.2018, 6.-7.3.2018 ja 27.-28.3.2018. Laurea-ammattikorkeakoulu, Leppävaaran kampus (Vanha maantie 9, 02650 Espoo)

Osallistujamäärä: Koulutukseen otetaan enintään 25 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

  • Koulutuskokonaisuus on 15 opintopisteen laajuinen.
  • Katakri-pääauditoijakoulutus täyttää korkeakoulutasoisen koulutuksen vaatimukset.
  • Koulutuksen osallistujalta toivotaan turvallisuusalan työkokemusta sekä aikaisempaa kokemusta auditoinneista.
  • Hinta: 2 600,00 € + alv 24 % tai  yksittäiset moduulit 1 000,00 € + alv 24 % /moduuli.  Lisätietoja Hinnat -otsikon alta.

Katakri-pääauditoijakoulutus on Laurea-ammattikorkeakoulun järjestämä koulutus ja erikoistumisopintokokonaisuus. Koulutus on tämän päivän opetusmenetelmiä hyödyntävä pääauditoijakoulutus, joka täyttää korkeakoulutasoisen koulutuksen vaatimukset. Koulutus rakentuu lähi- ja etäjaksoista. Lähipäivät pidetään Laurea-ammattikorkeakoulun, Leppävaaran kampuksen tiloissa. Lähijaksoja tukevat etäjaksot, joiden avulla voit tehdä kehittämistehtäviä joustavasti verkossa aikaan ja paikkaan sitomatta. Opetuksen tueksi on tarjolla henkilökohtaista ohjausta niin verkon kuin lähitapaamistenkin kautta.

Katakri-pääauditoijakoulutuksen tavoitteena on kehittää osallistujien ammattitaitoa turvallisuusjohtamiseen, fyysiseen ja tekniseen turvallisuuteen sekä Katakri-auditoinnin johtamiseen liittyen. Osallistujat oppivat tulkitsemaan ja soveltamaan Katakrin vaatimuksia ja saavat valmiudet todentaa ja osoittaa luotettavasti turvallisuusjärjestelyjen riittävyyden.

Koulutus etenee moduuleittain. Koulutus alkaa orientaatiomoduulilla, jonka jälkeen siirrytään turvallisuusjohtamisen, fyysisen turvallisuuden ja teknisen tietoturvallisuuden moduuleihin. Moduulien välillä osallistujat tekevät omaan organisaatioonsa kehittämistehtäviä, joiden avulla osaaminen todennetaan. Koulutuksen osallistujalta toivotaan turvallisuusalan työkokemusta sekä aikaisempaa kokemusta auditoinneista.

 

Sisältö, ohjelma ja tavoitteet


Orientaatio turvallisuusauditointiin

13.2.2018 klo 8.30–16.00

Sisältö: Orientaatio ja auditoinnin perusteet

Tavoite: Osallistuja orientoituu Katakri-pääauditoijakoulutuksen teemoihin ja perehtyy auditoinnin perusteisiin.

 

Fyysinen turvallisuus (osa-alue F) 5 op

14.–15.2.2018 klo 8.30–16.00

Sisältö: Kiinteistö- ja toimitilaturvallisuus, tunkeutumisreittianalyysi ja jatkuvuudenhallinta Katakrin vaatimusten mukaisesti.

Tavoite: Osallistuja osaa valita ja mitoittaa fyysiset turvatoimet Katakrin vaatimusten mukaisesti.


Turvallisuusjohtaminen (osa-alue T) 5 op

6.-7.3.2018 klo 8.30-16.00

Sisältö: Turvallisuuden hallintajärjestelmä, henkilöstöturvallisuus sekä riskienarviointi

Tavoite: Osallistuja osaa arvioida turvallisuuden hallintajärjestelmän osa-alueet Katakrin vaatimusten mukaisesti sekä tehdä riskin arviointia eri menetelmillä.

 

Tekninen tietoturvallisuus (osa-alue I) 5 op

27-28.3.2018 klo 8.30-16.00

Sisältö: Tietoliikenne-, tietojärjestelmä-, tietoaineisto- sekä käyttöturvallisuus.

Tavoite: Osallistuja osaa varmistaa turvallisuusjärjestelyjen riittävyyden salassa pidettävän tiedon sähköisissä käyttöympäristöissä.


Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Kohderyhmä

 

Katakri-pääauditoijakoulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työssään johtavat, suunnittelevat ja toteuttavat Katakri-auditointeja tai jotka valmistautuvat sisäisiin tai ulkoisiin auditointeihin. Katakria voidaan myös käyttää yritysten välisiin auditointeihin. Lisäksi koulutus on tarkoitettu yrityselämän ja julkishallinnon organisaatioiden edustajille sekä turvallisuusviranomaisille, joiden tehtävänä on parantaa organisaation turvallisuustasoa ja luottamuksellisen tiedon turvaamista.

Koulutukseen otetaan enintään 25 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Hinta, ilmoittautuminen & peruutusehdot

 

Hinta

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden osallistua koko koulutukseen ja suorittaa pääauditoijakoulutuksen tai vaihtoehtoisesti voit osallistua koulutukseen vain osittain valitsemalla Sinua kiinnostavan moduulin.

Koulutuksen hinta:

  • Koulutus 2 600,00 € + alv 24 %

Koulutusmaksuun sisältyvät opetuksen ja ohjauksen lisäksi koulutuksen materiaalit sekä lähiopetuspäivinä aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi.

  • Yksittäinen moduuli 1 000, 00 € + alv 24 %

Moduuli 1: Turvallisuusjohtaminen (osa-alue T): 1 000,00 € + alv 24 %
Moduuli 2: Fyysinen turvallisuus (osa-alue F): 1 000,00 € + alv 24 %
Moduuli 3: Tekninen tietoturvallisuus (osa-alue I): 1 000,00 € + alv 24 %

Moduulin koulutusmaksuun sisältyy valitun moduulin opetuksen ja ohjauksen lisäksi moduuliin kuuluvat koulutusmateriaalit, kyseisen moduulin lähiopetuspäivinä aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi sekä kaikille yhteinen orientaatiopäivä.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 14 vuorokautta (30.1.2018) ennen koulutuksen alkua. Kaikki ilmoittautuneet läpikäydään ja osallistuminen vahvistetaan erikseen. 

 Ilmoittaudu tästä kevään koulutukseen!

 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova.
Peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen events@laurea.fi

  • 23.1.2018 mennessä tehdyistä peruutuksista pidätämme/veloitamme peruutusmaksun 310,00 € kulujen kattamiseksi.
  • 24.1.-6.2.2018 välisenä aikana tehdyistä peruutuksista pidätämme/veloitamme 50 % osallistumismaksusta.
  • 6.2.2018 jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistujamaksua ei palauteta ja ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun.

Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa koulutus liian vähäisen osallistujamäärän takia. Mikäli koulutus perutaan järjestäjän toimesta ja osallistuja on maksanut osallistumismaksun, osallistujalle palautetaan maksettu osallistumismaksu täysimääräisenä. Mikäli osallistuja ei ole vielä maksanut laskuaan ja koulutus perutaan toimeksiantajan toimesta, lasku mitätöityy.

Lisätietoja ilmoittautumisesta ja ilmoittautumisen virallisesta vahvistamisesta:
events@laurea.fi


Yhteystiedot

Kaikki muutokset ilmoittautumiseen liittyen pyydämme kirjallisesti osoitteeseen events@laurea.fi.

Lisätietoja:

Laurea Events
sähköposti: events@laurea.fi
puh: 040 660 5825 tai 040 631 5014

Koulutuksen vastaava projektipäällikkö: Sini Rauhala, puh. 040 509 2996 tai sähköposti  sini.rauhala@laurea.fi
Koulutuksen vastuukouluttaja: Soili Martikainen, 0400 324 978 tai sähköposti: soili.martikainen@laurea.fi

 

Järjestäjä

 


 

Laurea-ammattikorkeakoulu on toiminut menestyksekkäästi jo vuosia koulutusorganisaatioiden turvallisuuden kehittämistyön valtakunnallisessa kärjessä.

 

                          

 


 

 

 

Koulutuksen ajankohta

13.2.2018

14.-15.2.2018

6.-7.3.2018

27.-28.3.2018


Ilmoittaudu koulutukseen tästä   viimeistään 30.1.2018


Mahdollisuus myös yrityskohtaiseen tilauskoulutukseen!

Kysy tarjousta events@laurea.fi.


 

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot