https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=213<img alt="" src="/update/Palvelunkuvat/Täydennyskoulutusten%20etusivubannerit/Katakri%20uusi%20banneri.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Katakri-pääauditoijakoulutus (15 op)

Katakri-auditointityökalu on uudistunut – ota haltuun kansallisen turvallisuusauditointikriteeristön vaatimukset ja kouluttaudu asiantuntijaksi!

Katakri eli kansallinen turvallisuusauditointikriteeristö uudistui oleellisesti keväällä 2015, mikä on asettanut aivan uusia haasteita sekä kohdeorganisaatiolle että turvallisuusviranomaiselle. Katakri-pääauditoijakoulutus on joustava, tämän päivän opetusmenetelmiä hyödyntävä koulutus, jossa ammattitaitosi kehittyy turvallisuusjohtamisen, fyysisen ja teknisen turvallisuuden osaamisen sekä Katakri-auditoinnin johtamisen saralla. Opit tulkitsemaan ja soveltamaan Katakrin vaatimuksia ja saat valmiudet todentaa ja osoittaa luotettavasti turvallisuusjärjestelyjen riittävyyden. Katakri-pääauditoijakoulutus täyttää korkeakoulutasoisen koulutuksen vaatimukset.

Edellinen koulutus täyttyi ennätysajassa - varmista paikkasi ajoissa ja päivitä tietosi uudessa Katakri-pääauditoijakoulutuksessa!

Katakri-pääauditoijakoulutus järjestetään syksyllä 2.10.-21.11.2018.

Tietoa koulutuksesta

Koulutuksen nimi: Katakri-pääauditoijakoulutus

Koulutuksen ajankohta: 2.10.-21.11.2018. Koulutus sisältää lähi- ja etäopetuksen lisäksi tehtäviä.

Osallistujamäärä: Koulutukseen otetaan enintään 25 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

  • Koulutuskokonaisuus on 15 opintopisteen laajuinen.
  • Katakri-pääauditoijakoulutus täyttää korkeakoulutasoisen koulutuksen vaatimukset.
  • Koulutuksen osallistujalta toivotaan turvallisuusalan työkokemusta sekä aikaisempaa kokemusta auditoinneista.

Katakri-pääauditoijakoulutus on Laurea-ammattikorkeakoulun järjestämä koulutus ja erikoistumisopintokokonaisuus. Koulutus on tämän päivän opetusmenetelmiä hyödyntävä pääauditoijakoulutus, joka täyttää korkeakoulutasoisen koulutuksen vaatimukset. Koulutus rakentuu lähi- ja etäjaksoista. Lähipäivät pidetään Laurea-ammattikorkeakoulun, Leppävaaran kampuksen tiloissa. Lähijaksoja tukevat etäjaksot, joiden avulla voit tehdä kehittämistehtäviä joustavasti verkossa aikaan ja paikkaan sitomatta. Opetuksen tueksi on tarjolla henkilökohtaista ohjausta niin verkon kuin lähitapaamistenkin kautta.

Katakri-pääauditoijakoulutuksen tavoitteena on kehittää osallistujien ammattitaitoa turvallisuusjohtamiseen, fyysiseen ja tekniseen turvallisuuteen sekä Katakri-auditoinnin johtamiseen liittyen. Osallistujat oppivat tulkitsemaan ja soveltamaan Katakrin vaatimuksia ja saavat valmiudet todentaa ja osoittaa luotettavasti turvallisuusjärjestelyjen riittävyyden.

Koulutus etenee moduuleittain. Koulutus alkaa orientaatiomoduulilla, jonka jälkeen siirrytään turvallisuusjohtamisen, fyysisen turvallisuuden ja teknisen tietoturvallisuuden moduuleihin. Moduulien välillä osallistujat tekevät omaan organisaatioonsa kehittämistehtäviä, joiden avulla osaaminen todennetaan. Koulutuksen osallistujalta toivotaan turvallisuusalan työkokemusta sekä aikaisempaa kokemusta auditoinneista.

Sisältö, ohjelma ja tavoitteet

Orientaatio turvallisuusauditointiin

2.10.2018 klo 10.00–14.00

Sisältö: Orientaatio ja auditoinnin perusteet

Tavoite: Osallistuja orientoituu Katakri-pääauditoijakoulutuksen teemoihin ja perehtyy auditoinnin perusteisiin.

 

Turvallisuusjohtaminen (osa-alue T) 5 op

3.–4.10.2018 klo 8.30–16.00

Sisältö: Turvallisuuden hallintajärjestelmä, henkilöstöturvallisuus sekä riskienarviointi

Tavoite: Osallistuja osaa arvioida turvallisuuden hallintajärjestelmän osa-alueet Katakrin vaatimusten mukaisesti sekä tehdä riskin arviointia eri menetelmillä.


Fyysinen turvallisuus (osa-alue F) 5 op

30.-31.10.2018 klo 8.30-16.00

Sisältö: Kiinteistö- ja toimitilaturvallisuus, tunkeutumisreittianalyysi ja jatkuvuudenhallinta Katakrin vaatimusten mukaisesti.

Tavoite: Osallistuja osaa valita ja mitoittaa fyysiset turvatoimet Katakrin vaatimusten mukaisesti.

 

Tekninen tietoturvallisuus (osa-alue I) 5 op

20-21.11.2018 klo 8.30-16.00

Sisältö: Tietoliikenne-, tietojärjestelmä-, tietoaineisto- sekä käyttöturvallisuus.

Tavoite: Osallistuja osaa varmistaa turvallisuusjärjestelyjen riittävyyden salassa pidettävän tiedon sähköisissä käyttöympäristöissä.


Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kohderyhmä

Katakri-pääauditoijakoulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työssään johtavat, suunnittelevat ja toteuttavat Katakri-auditointeja tai jotka valmistautuvat sisäisiin tai ulkoisiin auditointeihin. Katakria voidaan myös käyttää yritysten välisiin auditointeihin. Lisäksi koulutus on tarkoitettu yrityselämän ja julkishallinnon organisaatioiden edustajille sekä turvallisuusviranomaisille, joiden tehtävänä on parantaa organisaation turvallisuustasoa ja luottamuksellisen tiedon turvaamista.

Hinta, ilmoittautuminen & peruutusehdot

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua koko koulutukseen ja suorittaa pääauditoijakoulutuksen tai vaihtoehtoisesti osallistua koulutukseen vain osittain valitsemalla kiinnostavan moduulin.

Koulutuksen hinta:

  • Koko koulutus 2 600,00 € + alv 24 %
  • Moduuli 1: Turvallisuusjohtaminen (osa-alue T): 1 000,00 € + alv 24 %
  • Moduuli 2: Fyysinen turvallisuus (osa-alue F): 1 000,00 € + alv 24 %
  • Moduuli 3: Tekninen tietoturvallisuus (osa-alue I): 1 000,00 € + alv 24 %

Koulutusmaksuun sisältyy valitun moduulin opetuksen ja ohjauksen lisäksi moduuliin kuuluvat koulutusmateriaalit, kyseisen moduulin lähiopetuspäivinä aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi sekä kaikille yhteinen orientaatiopäivä.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautuminen tulee tehdä 18.9.2018 mennessä. Kaikki ilmoittautuneet läpikäydään ja osallistuminen vahvistetaan erikseen.

 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova.
Peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen events@laurea.fi

  • 28.8.2018 mennessä tehdyistä peruutuksista pidätämme/veloitamme peruutusmaksun 310,00 € kulujen kattamiseksi.
  • 29.8.-17.9.2018 välisenä aikana tehdyistä peruutuksista pidätämme/veloitamme 50 % osallistumismaksusta.
  • 18.9.2018 jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistujamaksua ei palauteta ja ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun.

Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa koulutus liian vähäisen osallistujamäärän takia. Mikäli koulutus perutaan järjestäjän toimesta ja osallistuja on maksanut osallistumismaksun, osallistujalle palautetaan maksettu osallistumismaksu täysimääräisenä. Mikäli osallistuja ei ole vielä maksanut laskuaan ja koulutus perutaan toimeksiantajan toimesta, lasku mitätöityy.

Lisätietoja

Laurea Events
events@laurea.fi
puh: 040 660 5825 tai 040 631 5014

Koulutuksen vastaava projektipäällikkö: Viivi Paju, 040 676 2633viivi.paju@laurea.fi
Koulutuksen vastuukouluttaja: Ilona Frisk, 040 575 9522, ilona.frisk@laurea.fi

 

 

Koulutuksen lähipäivät

2.10.2018

3.-4.10.2018

30.-31.10.2018

20.-21.11.2018

Paikka: Laurea-ammattikorkeakoulu,
Leppävaaran kampus


Ilmoittautumiset viimeistään 18.9.2018


Mahdollisuus myös yrityskohtaiseen tilauskoulutukseen.

Kysy tarjousta events@laurea.fi.

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot