Laurean täydennyskoulutuksen yleiset ilmoittautumis- ja peruutusehdot

 

Ilmoittautuminen

Täydennyskoulutuksen opiskelupaikat täytetään pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Kuhunkin koulutukseen ilmoittaudutaan erikseen. Ilmoittautumislinkki ei toimi enää ilmoittautumisajan päätyttyä. Voit kysyä mahdollisia vapaaksi jääneitä opiskelupaikkoja täydennyskoulutuksen mainitulta vastuuhenkilöltä.

 

Peruutusehdot

Mikäli täydennyskoulutuksen yhteydessä ei ole erikseen mainittua peruutusehtoa, noudatamme yleisiä peruutusehtoja.

 

Yleiset peruutusehdot

Mikäli osallistuminen peruutetaan aiemmin kuin 21 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusajankohtaa, koulutusmaksua ei veloiteta. Mikäli osallistuminen peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusajankohtaa, veloitetaan 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai osallistuminen perutaan alle 7 vuorokautta ennen koulutuksen aloituspäivää, peritään koulutusmaksu kokonaisuudessaan.

Mikäli ilmoittautumisaika on yhä käynnissä, koulutukseen ilmoittautunut henkilö voi perua tulonsa myös ilmoittautumisjärjestelmä Lyytin kautta itsenäisesti. Ilmoittautumisjärjestelmän sulkeuduttua peruutus on tehtävä koulutuksen vastuuhenkilölle sähköpostitse. Koulutuksen aloituspäivä on ohjelman mukainen ensimmäinen koulutustilaisuus tai verkko-opetuksen aloituspäivä. 

Ilmoittautuneen henkilön tilalle voidaan ennen koulutuksen alkamista kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta. Tällöin henkilövaihdoksesta tulee ilmoittaa sähköpostitse koulutuksen vastuuhenkilölle. Mikäli osallistumisen edellytykseksi on määritelty erityisiä pohjakoulutus-, työkokemus- tai osaamisvaatimuksia, uuden osallistujan tulee täyttää vaatimusehdot.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin aikataulu-, kouluttaja- ja paikkamuutoksiin sekä täydennyskoulutuksen peruuttamiseen mm. vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Ilmoitamme muutoksista ja mahdollisista peruutuksista sähköpostitse.

 

 

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot