https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=231<img alt="" src="/update/Palvelunkuvat/Täydennyskoulutusten%20etusivubannerit/Laurea_Certified_Service_Designer–koulutus_banneri.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Laurea Certified Service Designer –koulutus

 

Haetko inspiraatiota liiketoimintasi tai palveluiden muotoiluun? Kaipaako yrityksesi tai organisaatiosi toimivia keinoja ja ideoita tulevaisuuden varautumiseen tai sisäisten toimintojen ja prosessien sekä asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämiseen?

Laurea Certified Service Designer -koulutuksen avulla opit ennakoinnin ja palvelumuotoilun keinoin suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakaslähtöisempää ja tuottavampaa toimintaa, jolla menestyy myös tulevaisuudessa. Koulutus soveltuu henkilöille, jotka toimivat strategisissa liiketoiminnan, tuotteiden tai palvelujen kehittämistä vastaavissa tehtävissä yksityisellä, julkisella tai kolmannella sektorilla. 

Ilmoittautuminen koulutukseen on alkanut!

>> ILMOITTAUDU TÄSTÄ. 

Tietoa Laurea Certified Service Designer –koulutuksesta

 • Koulutuksen nimi: Laurea Certified Service Designer –koulutus

 • Lähipäivät: 9. -10.11.2017, 14.-15.12.2017, 25.-26.1.2018, 1.3.2018.

 •  Koulutus perustuu workshop-työskentelyyn, jolloin kaikkien läsnäolo on välttämätöntä.

 • Koulutuksen lähipäivien koulutuspaikka: Laurea-ammattikorkeakoulu, Leppävaaran kampus (Vanha maantie 9, 02650 Espoo)
 • Osallistujamäärä: Koulutukseen otetaan enintään 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutuu 10 osallistujalla.
 • Hinta: Koulutuskokonaisuus sisältäen 4 moduulia 2 580,00 € + alv 24 % tai yksittäiset moduulit 690,00 € + alv 24%. Lisätietoja Hinnat -otsikon alta.
 • Mikäli yrityksessänne on useita henkilöitä, jotka tarvitsevat tätä koulutusta, voitte pyytää tarjousta räätälöidystä tilauskoulutuksesta osoitteesta events@laurea.fi 

Laurea Certified Service Designer –koulutus on käytännönläheinen ja osallistava koulutus. Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja pystyy hyödyntämään oppimaansa konkreettisesti omassa toiminnassaan ja kehittämään yrityksensä toimintoja asiakaslähtöisemmäksi palvelumuotoilun keinoin. Lähiopetuksen (7 päivää) lisäksi oppimista tukevat verkkomateriaalit ja tehtävät.

Lähiopetus toteutetaan Laurea-ammattikorkeakoulun Espoo Leppävaaran kampuksella. Koulutus täyttää ylemmän korkeakoulutasoisen koulutuksen vaatimukset.

Koulutuksen kokonaisuus muodostuu neljästä moduulista jotka muodostavat kattavan kokonaisuuden yrityksen toimintojen, palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisestä asiakaslähtöisemmäksi palvelumuotoilun keinoin.  

Miksi osallistua koulutukseen?

 • Opit palvelumuotoilun prosessin ja miten yrityksesi toimintaa voi kehittää sen avulla tuottavammaksi ja asiakaslähtöisemmäksi
 • Opit, kuinka käytät menetelmiä oman työsi tukena
 • Opit, miten ennakoinnin ja ideoinnin avulla voidaan kehittää yrityksen toimintaa ja miten trendejä voi hyödyntää liiketoiminnassa
 • Opit, miten palveluita mallinnetaan ja  konsepteja muodostetaan
 • Saat valmiuden jatkaa kehittämistä omassa työssäsi

 

Sisältö, ohjelma ja tavoitteet 

Koulutuksen lähipäiviä on yhteensä seitsemän (7), joiden lisäksi oppimista tukevat verkkomateriaalit ja tehtävät. Koulutukseen sisältyy ennakkotehtävä, joka toimitetaan osallistujille ilmoittautumisen jälkeen. 

Saavuttaakseen koulutukselle asetetut osaamistavoitteet, tulee osallistujan suorittaa ennakko- sekä oppimistehtävä, sekä osallistua kontaktikerroille. Laurea myöntää osallistujalle todistuksen koulutuksen suorittamisesta.

Lähipäivät pidetään 9.11.2017–1.3.2018 välisenä aikana. Koulutuksen suorittamiseksi ja suoritustodistuksen saamiseksi koulutuksen lähipäivillä on läsnäolopakko.

 Asiakasymmärryksen hankinta ja analysointi 2op

Torstai ja perjantai 9.-10.11.2017

Sisältö: Päivän aikana käydään läpi konkreettisia esimerkkejä siitä, mitä palvelumuotoilu on ja mitä sillä on saatu aikaiseksi. Lisäksi harjoitellaan menetelmien käyttöä. Päivä on interaktiivinen ja päivän aikana työstetään myös osallistujien omia aiheita. Lähipäivän jälkeen työstäminen jatkuu itsenäisesti ja ohjausta saa verkon kautta.

Tavoite: Palvelumuotoilun prosessin hahmottaminen ja menetelmien oppiminen.

Palvelujen mallintaminen, testaaminen ja myyminen 1op

Torstai ja perjantai 14.-15.12.2017

Sisältö: Päivän aikana käydään läpi, miten toimia asiakaslähtöisesti ja kerryttää ymmärrystä asiakkaan todellisista tarpeista ja kokemuksista, sekä sen pohjalta kehittää organisaation palveluprosesseja. Sisältö on interaktiivinen ja koulutuspäivänä työstetään myös osallistujien omia aiheita.

Tavoite: Osallistuja oppii ajattelemaan ja toimimaan asiakaslähtöisesti sekä saa käsityksen, miten asiakkaita ja muita sidosryhmiä integroidaan palvelun ja liiketoiminnan kehittämisprosessiin.

Liiketoimintamallin rakentaminen 1op

Torstai ja perjantai 25.-26.1.2018

Sisältö: Päivän aikana opetellaan käyttämään osallistavia menetelmiä ja pelejä sekä tulkitsemaan tulevaa. Päivä on interaktiivinen ja sen aikana työstetään myös osallistujien omia aiheita. Osallistuja oppii hyödyntämään ennakointia omassa työssään ja käyttämään osallistavia menetelmiä ja saa käsityksen niiden hyödystä.

Tavoite: Osallistuja oppii, mitä ennakointi on ja miten trendejä voi hyödyntää toiminnan kehittämisessä. 

Palvelukonseptin kaupallistaminen 1op

Torstai 1.3.2018

Sisältö: Päivä on interaktiivinen ja sen aikana työstetään myös osallistujien omia aiheita. Osallistuja saa käsityksen, miten yritys luo asiakasarvoa yhdessä asiakkaan kanssa ja miten asiakaskokemus muodostuu.

Tavoite: Osallistuja oppii hyödyntämään palvelulogiikkaan perustuvaa Business Model Canvasia palvelukonseptin määrittelyssä.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka toimivat liiketoiminnan, tuotteiden tai palvelujen kehittämisestä vastaavissa tehtävissä sekä tiimiesimiehille ja asiakasrajapinnassa työskenteleville. Koulutus sopii niin yksityisellä, julkisella kuin kolmannellakin sektorilla työskenteleville.

Suositellaan minimissään 3 vuotta työkokemusta, jotta koulutuksesta saa parhaan mahdollisen hyödyn. Aikaisempaa kokemusta palvelumuotoilusta ei tarvita.

Hinta, ilmoittautuminen & peruutusehdot

Hinta

Koulutuksen hinta: 2 580,00 € + alv 24 %.

Yksittäinen moduuli: 690,00 € + alv 24 %.

Koulutusmaksuun sisältyvät opetuksen ja ohjauksen lisäksi koulutuksen materiaalit ja lähiopetuspäivinä aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi.

Koulutus laskutetaan ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua, 26.10.2017 mennessä. Kaikki ilmoittautuneet läpikäydään ja osallistuminen vahvistetaan erikseen.

Ilmoittaudu koulutukseen TÄSTÄ.

 

Peruutusehdot

 • Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumalla osallistuja sitoutuu peruutusehtoihin.
  Peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen events@laurea.fi.
  • 5.10.2017 mennessä tehdyistä peruutuksista pidätämme/veloitamme peruutusmaksun 310,00 € kulujen kattamiseksi.
  • 6.10.- 19.10.2017 välisenä aikana tehdyistä peruutuksista pidätämme/veloitamme 50 % osallistumismaksusta.
  • 19.10.2017 jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistujamaksua ei palauteta ja ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun.
 • Koulutus toteutetaan, kun ilmoittautuneita on 10. Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa koulutus liian vähäisen osallistujamäärän takia. Mikäli koulutus perutaan järjestäjän toimesta ja osallistuja on maksanut osallistumismaksun, osallistujalle palautetaan maksettu osallistumismaksu täysimääräisenä. Mikäli osallistuja ei ole vielä maksanut laskuaan ja koulutus perutaan toimeksiantajan toimesta, lasku mitätöityy.
 • Estyneen henkilön tilalle voi organisaatiosta ilmoittautua toinen henkilö. Vaihdoksista on ilmoitettava kirjallisesti ennen koulutuksen alkamista osoitteeseen events@laurea.fi.
 • Lisätietoja ilmoittautumisesta ja ilmoittautumisen virallisesta vahvistamisesta:
  events@laurea.fi

Opintopisteet


Koulutus täyttää korkeakoulutasoisen koulutuksen vaatimukset ja on laajuudeltaan 5 opintopistettä (YAMK-taso).

Yhteystiedot


Kaikki muutokset ilmoittautumiseen liittyen pyydämme kirjallisesti osoitteeseen events@laurea.fi.

Lisätietoja:
Laurea Events
sähköposti: events@laurea.fi
puh: 040 660 5825 tai 040 631 5014

 

Järjestäjänä Laurea

Laurealla on yli kymmenen vuoden kokemus palvelumuotoilusta ja olemme kouluttaneet yli 150 ylemmän korkeakoulututkinnon saanutta asiantuntijaa sekä tehneet soveltavaa tutkimustyötä ja hankkeita palvelumuotoilusta, kuten CoCo-hanke, jonka tuloksena on syntynyt Service Design Game. Laureassa toimii myös ennakointiin ja tulevaisuuden tutkimukseen erikoistunut tutkimusryhmä FuturesLab CoFi.

 

Sekä palvelumuotoilua että ennakointia opetetaan Laurea-ammattikorkeakoulussa tutkintoon johtavassa koulutuksessa. Nyt Laureaan on mahdollista tulla täydentämään osaamista palvelumuotoilun ja ennakointiosaamisen  alueelta myös ei-tutkintotavoitteiseen koulutukseen.

 

 

Laurea Certified Service Designer –koulutus

Aika:  9.-10.11.2017,

             14.-15.12.2017, 

             25.-26.1.2018,

             1.3.2018

Paikka: Laurea Leppävaaran kampus, Espoo

Ilmoittaudu koulutukseen TÄSTÄ

viimeistään 26.10.2017.

 

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot