https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=135<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Yläbanner/network-getwork_1920x498px.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

​Yhteistyökumppaneille

Yhteistyökumppanille Network to Get Work –tapahtuma on erinomainen tapa luoda kytköksiä Laurean ahkeriin suomalaisiin ja kansainvälisiin osaajiin. Yhteistyökumppanina  voitte löytää tapahtumasta erittäin motivoituneita ja lahjakkaita valmistuvia ammattilaisia sekä tulevaisuuden työntekijöitä. Vuosittain useat opiskelijat ovat vailla harjoittelupaikkaa, ja nyt Teillä on mahdollisuus esitellä yritystänne opiskelijoille. Laureassa opiskeltavat alat näet täältä.

Jos haluat tapahtumasta lisätietoja ennen ilmoittautumista, ota yhteyttä

Tapahtumat järjestetään:

31.1.2017 klo 12-17 Liiketalouden, tietojenkäsittelyn ja turvallisuusalan tradenomit, matkailu- ja palveluliiketoiminnan restonomit sekä kauneudenhoitoalan estenomit

7.2.2017 klo 12-17 Sosiaali- ja terveysala

Ilmoittaudu tapahtumaan!​

 

Tapahtumaan osallistuminen on maksullista. Tapahtumamaksut kohdennetaan pääasiassa kuluihin, joita syntyy opiskelijoiden kyydityksistä Laurean eri kampuksilta tapahtumapaikalle.

Osallistumistasot:

​Ständi​Puheenvuoro​Diginäkyvyys ennen tapahtumaa​Diginäkyvyys tapahtuman aikana ja jälkeen 

​Näytteilleasettajan

verkostoitumislounas 

Hinta
Rekry Speed Dating ​X​Ilmainen
​Basic​XX​199,00 + alv
II-taso​XX​X​X​249,00 + alv​
VIP-tasoX​X​X​X​X299,00 + alv​

 Lue alta myös mahdollisuudesta maksuttomaan ilmoittautumiseen hankkeeseen osallistumisen kautta.

Kaikkiin osallistumismaksuihin kuuluu verkostoitumislounas klo 11-12 Lauran kampuksella. Verkostoitumislounaan isännöi Laurean aluepalvelut.

 

 Lisää tietoa tasoihin sisältyviin palveluihin

Rekry Speed Dating on pikatyöhaastattelutilaisuus, jossa työnantajat istuvat toisella puolella pöytää ja työnhakijat toisella.   Haastatteluajan ollessa loppu, juontaja pyytää työnhakijoita siirtymään seuraavan työnantajan haastatteluun. Rekry Speed Dating on yritykselle kertaluontoinen tilaisuus tapahtumapäivän aikana. Rekry Speed Dating järjestetään erikseen harjoittelupaikoista ja työpaikoista.
 
Puheenvuorot kuuluvat tilaisuuden oheisohjelmaan. Puheenvuorojen kesto on 20 minuuttia.
Puheenvuoron aiheen tulee liittyä tapahtuman teemaan (esimerkiksi uramahdollisuudet alalla ja yrityksessä tai työnhakua ja urasuunnittelua tukevat aiheet). Pidemmästä ajasta on myös mahdollista keskustella esimerkiksi työpajan pitämiseksi.
 
Diginäkyvyys tilaisuuden aikana ja jälkeen sisältää esimerkiksi näkyvyyden Urapolkuja Laureasta -sivustolla urapoluissa. Tarjoamme mahdollisuuden kertoa urapolusta yrityksessä (esim. vakuutusmyyjä Fenniassa, tehohoitajana HUSissa), jolloin tuotamme yhteistyössä yrityksen kanssa videomateriaalin tai artikkelin, jossa kerrotaan uratarina. Sivulla esitetään yrityksen logo sekä linkki organisaation rekrysivuille. Sivusto tukee Laurean opiskelijoita opintojen ja uran suunnittelussa.
Tilaisuuden aikainen diginäkyvyys tarkentuu tapahtuma suunnittelun edetessä.

Tapahtuma ja sen yhteydessä syntyvä markkinointimateriaali toteutetaan opiskelijatyönä. Laurea ohjaa opiskelijoita.

Mahdollisuus maksuttomaan osallistumiseen ja oman toiminnan kansainväliseen kehittämiseen

Laurea on mukana Kansainväliset korkeakoulutetut työelämään! –hankkeessa, jonka tarkoituksena on nimensä mukaisesti edistää kansainvälisten korkeakoulutettujen työllistymistä Suomessa.

Osallistumalla hankkeeseen yhteistyökumppanina osallistut tutkimustyöhön siitä, mitä apua kansainvälisistä valmistuneista voi olla yrityksille ja mitkä ovat usein esteitä heidän työllistämisessä. Osallistuminen hankkeeseen sitoo osallistumaan aamupäivän tilaisuuteen ennen Network to Get Work –tilaisuutta 31.1.2016 sekä osallistumaan tutkimushaastatteluun- ja kyselyyn aiheesta.

Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä olevasi kiinnostunut! Huom. paikkoja on rajallisesti. Lisää tietoa annamme ilmoittautumisen jälkeen.

Panoksenne hankkeelle on tärkeää, joten emme veloita osallistumisestanne yhteen Network to Get Work tapahtumapäivään.

 

Esittelypiste

Laurea tarjoaa teille pöydän esittelypistettänne varten, mutta myös oman pöydän mukaan ottaminen on mahdollista, jos vain koon puolesta saamme sen sovitettua tilaan. Jos haluatte ottaa mukaan oman pöydän, ilmoitattehan mahdollisimman pian tilatarpeesta. Olettehan yhteydessä meihin myös silloin, jos teillä on jotain muita erityistoiveita esittelypaikkaanne liittyen.

 

Kaksikielisyys

Huomioittehan, että tapahtuma on kaksikielinen. Esittelypisteellä olisi siis hyvä osata suomea ja englantia. Esittelypisteellä on hyvä olla jotain jaettavaa materiaalia, vähintäänkin käyntikortteja.

Vinkkejä tapahtumaan osallistuville organisaatioille

 

Esittelypiste ja esittelijät

Esittelypisteellä olevan henkilöstön määrää kannattaa pohtia. Jos esittelypisteellä on vain yksi ihminen, voi hänen olla vaikeaa huomioida kävijöitä tasapuolisesti. Koska tapahtuman kieliä ovat sekä suomi että englanti, olisi ainakin yhdellä esittelijöistä hyvä olla kohtalainen englannin kielen taito. Esittelypisteellä olevan henkilön tulisi olla hyvin perillä yrityksen toiminnasta, jotta hän osaa vastata kävijöiden kysymyksiin. Siksi olisi hyvä, jos esittelijällä olisi itsellään vankka kokemus yrityksessä työskentelystä.

Tapahtumaan mukaan jaettavaa materiaalia

Tapahtumassa on hyvä olla mukana jotakin jaettavaa, vähintäänkin käyntikortteja. Jos kävijällä on tapahtumasta lähtiessään mukanaan jotain yrityksen materiaalia, muistaa hän helpommin käydä tutustumassa siihen. Jaettavan materiaalin avulla voi varmistaa, että yhteydenottoja tulee tapahtuman jälkeen. Kaikkea materiaalia ei tietenkään tarvitse jakaa kaikille, vaan sitä voi myös jakaa "pöydän alta" potentiaalisille työntekijöille.

Miten saada kävijät lähestymään esittelypistettä?

Osa kävijöistä voi tarvita pientä rohkaisua esittelypisteen lähestymiseen, vaikka piste olisikin houkuttelevan näköinen ja jaettavaa materiaalia olisi. Jo tervehdys ja kysymys "Mitä olet messuilta etsimässä?" voi rohkaista kävijöitä lähestymään ja keskustelemaan. Lyhyenkin keskustelun aikana yritys näkee, millainen persoona kävijä on ja jos yhteisiä intressejä löytyy, voi yritys jakaa yhteystietoja tai kysyä olisiko kävijällä mukanaan CV:tä. Kävijän kanssa voi myös sopia haastatteluajasta jo tapahtumassa.

Lopuksi

Vaikka tapahtuma ei poikisi uusia harjoittelijoita tai työntekijöitä, niin yritys on ainakin tuotu mahdollisten tulevaisuuden asiakkaiden ja yhteistyökumppanien tietoon. Tapahtumaan osallistuminen auttaa myös luomaan hyvää työnantajakuvaa.

 

 

 

 

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot