https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=135<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Yläbanner/network-getwork_1920x498px.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

​Yhteistyökumppaneille

Yhteistyökumppanille Network to Get Work –tapahtuma on erinomainen tapa luoda kytköksiä Laurean ahkeriin suomalaisiin ja kansainvälisiin osaajiin. Yhteistyökumppanina  voitte löytää tapahtumasta erittäin motivoituneita ja lahjakkaita valmistuvia ammattilaisia sekä tulevaisuuden työntekijöitä. Vuosittain useat opiskelijat ovat vailla harjoittelupaikkaa, ja nyt Teillä on mahdollisuus esitellä yritystänne opiskelijoille. Laureassa opiskeltavat alat näet täältä.

Jos haluat tapahtumasta lisätietoja ennen ilmoittautumista, ota yhteyttä

Tapahtuma järjestetään:

6.3.2018 klo 14-16 Leppävaaran kampuksella. Tapahtuman kohderyhmänä ovat liiketalouden, tietojenkäsittelyn ja turvallisuusalan tradenomit sekä matkailu- ja palveluliiketoiminnan restonomit.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään verkostoitumistilaisuus Slackissä virtuaalisesti 27.2.-13.3.2018. Tämä tilaisuus on tarkoitettu kaikille Laurean opiskelijoille. Lisätietoa saat opiskelijaintra Linkistä. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan!​

Mahdollistaaksemme onnistuneen tapahtuman veloitamme tapahtumaan osallistumisesta 115 € (+alv 24 %). Hinta sisältää näkyvyyden tapahtumamarkkinoinnissa sekä tietysti esittelypöydän varsinaisena tapahtuma-aikana kello 14 - 16. Tilaisuutta ennen tarjoamme verkostoitumiskahvit. Laurea-ammattikorkeakoulu avainkumppaneille osallistuminen tapahtumaan on maksutonta.

Virtuaaliseen kohtaamiseen osallistuminen on maksutonta. Tästä tiedotamme lähempänä tapahtumaa.

Esittelypiste

Laurea tarjoaa teille pöydän esittelypistettänne varten, mutta myös oman pöydän mukaan ottaminen on mahdollista, jos vain koon puolesta saamme sen sovitettua tilaan. Jos haluatte ottaa mukaan oman pöydän, ilmoitattehan mahdollisimman pian tilatarpeesta. Olettehan yhteydessä meihin myös silloin, jos teillä on jotain muita erityistoiveita esittelypaikkaanne liittyen. Tiloissa on langaton verkkoyhteys.

Kaksikielisyys

Huomioittehan, että tapahtuma on kaksikielinen. Esittelypisteellä olisi siis hyvä osata suomea ja englantia. Esittelypisteellä on hyvä olla jotain jaettavaa materiaalia, vähintäänkin käyntikortteja.

Vinkkejä tapahtumaan osallistuville organisaatioille

Esittelypiste ja esittelijät

Esittelypisteellä olevan henkilöstön määrää kannattaa pohtia. Jos esittelypisteellä on vain yksi ihminen, voi hänen olla vaikeaa huomioida kävijöitä tasapuolisesti. Koska tapahtuman kieliä ovat sekä suomi että englanti, olisi ainakin yhdellä esittelijöistä hyvä olla kohtalainen englannin kielen taito. Esittelypisteellä olevan henkilön tulisi olla hyvin perillä yrityksen toiminnasta, jotta hän osaa vastata kävijöiden kysymyksiin. Siksi olisi hyvä, jos esittelijällä olisi itsellään vankka kokemus yrityksessä työskentelystä.

Tapahtumaan mukaan jaettavaa materiaalia

Tapahtumassa on hyvä olla mukana jotakin jaettavaa, vähintäänkin käyntikortteja. Jos kävijällä on tapahtumasta lähtiessään mukanaan jotain yrityksen materiaalia, muistaa hän helpommin käydä tutustumassa siihen. Jaettavan materiaalin avulla voi varmistaa, että yhteydenottoja tulee tapahtuman jälkeen. Kaikkea materiaalia ei tietenkään tarvitse jakaa kaikille, vaan sitä voi myös jakaa "pöydän alta" potentiaalisille työntekijöille.

Miten saada kävijät lähestymään esittelypistettä?

Osa kävijöistä voi tarvita pientä rohkaisua esittelypisteen lähestymiseen, vaikka piste olisikin houkuttelevan näköinen ja jaettavaa materiaalia olisi. Jo tervehdys ja kysymys "Mitä olet messuilta etsimässä?" voi rohkaista kävijöitä lähestymään ja keskustelemaan. Lyhyenkin keskustelun aikana yritys näkee, millainen persoona kävijä on ja jos yhteisiä intressejä löytyy, voi yritys jakaa yhteystietoja tai kysyä olisiko kävijällä mukanaan CV:tä. Kävijän kanssa voi myös sopia haastatteluajasta jo tapahtumassa.

Lopuksi

Vaikka tapahtuma ei poikisi uusia harjoittelijoita tai työntekijöitä, niin yritys on ainakin tuotu mahdollisten tulevaisuuden asiakkaiden ja yhteistyökumppanien tietoon. Tapahtumaan osallistuminen auttaa myös luomaan hyvää työnantajakuvaa.

 

 

 

 

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot