https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=135<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Yläbanner/network-getwork_1920x498px.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Kävijälle 

Haluatko löytää unelmiesi työpaikan tai harjoittelupaikan? Voit löytää sen Network to Get Work –tapahtumasta. Tapahtumassa voit sopia yritysten kanssa myös projekteista ja opinnäytetyöstä.

Kävijälle tapahtuma luo loistavat mahdollisuudet luoda kontakteja yrityksiin. Tapahtumaan osallistuu monia eri alojen yrityksiä, jotka esittelevät juuri sinulle toimintaansa. Yrityksiä on laidasta laitaan, joten messuilta löytynee juuri sinullekin se oikea.

Laita ajankohta kalenteriisi:

6.10.2015 klo 10-14 Laurean Tikkurilan kampus, 1. ja 2. kerroksen aula, jos asiantuntemusaluettasi on sosiaali- ja terveysala tai jos paikalla on jokin muuten sinua työnantajana kiinnostava organisaatio. Myös kauneudenhoitoalan opiskelijoille on tarjolla ohjelmaa.

8.10.2015 klo 10-14 Laurean Leppävaaran kampuksen aula, jos olet liiketalouden, tietojenkäsittelyn, turvallisuusalan tai matkailun, ravitsemis- ja talousalan osaaja tai jos paikalla on jokin muuten sinua kiinnostava yritys.

Tapahtumaan tulee rekisteröityä etukäteen. Lue lisää rekisteröitymisestä alta.

Huom! Busseissa oleviin vapaisiin paikkoihin voi yhä ilmoittautua! Ilmoittautuminen jatkuu tapahtumaan asti tai niin kauan kuin vapaita paikkoja on.

Tapahtuman ohjelma

Tapahtumaan saapuu useita yrityksiä pitämään esittelypisteitä.  Listan tapahtumaan osallistuvista organisaatioista löydät "Tapahtumassa mukana" -sivulta. Esittelypisteillä voit käydä tutustumassa yrityksiin ja keskustelemassa muun muassa työllistymismahdollisuuksista yrityksissä. Esittelypisteiden sijainnit ovat nähtävissä tapahtuman kartoista.

Tikkurilan tapahtuman kartat

1. kerros

2. kerros

3. kerros

Leppävaaran tapahtuman kartat

1. kerros

2. kerros

Oheisohjelmassa on tarjolla asiantuntevia puheenvuoroja, jotka valottavat muun muassa työmarkkinatilannetta. Näin saat vinkkejä siitä, mihin suuntaan omaa osaamista kannattaa kehittää. Puheenvuorot antavat myös tietoa työnhausta ja työn vastaanottamisesta. Lisäksi järjestetään muun muassa CV-paja.

Värit aikataulussa kertovat, minkä alan opiskelijoille ohjelma on suunnattu.  Joihinkin luentoihin ja työpajoihin on myös merkitty, minkä vuoden opiskelijoille ohjelmaa suositellaan. Tarkistathan ohjelmien kohderyhmän ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä.

Tikkurilan tapahtuman ohjelma

Suomenkielinen

Englanninkielinen
 

Leppävaaran tapahtuman ohjelma

Suomenkielinen

Englanninkielinen

 

Rekry Speed Dating - pikatyöhaastattelut

Oletko vailla työ- tai harjoittelupaikkaa? Haluatko käyttää työnhakuun käyttämäsi ajan mahdollisimman tehokkaasti? Jos vastasit näihin kyllä, tule kokeilemaan Rekry Speed Datingia! Pikahaastattelutilaisuudessa yksi haastattelu kestää muutaman minuutin, joten tilaisuuden aikana ehdit esitellä itsesi monelle työtä tarjoavalle yritykselle. Jos onnistut hyvän ensivaikutelman luomisessa, ehkä saatte sovittua yrityksen kanssa jatkosta jo tilaisuuden aikana!

Rekry Speed Dating järjestetään Leppävaaran tapahtumassa ja siihen ilmoittaudutaan samalla ilmoittautumislomakkeella kuin muuhun ohjelmaan. Paikkoja on tarjolla vain rajoitetusti, joten ilmoittautumisen auettua kannattaa olla nopea. Ilmoittautuneet saavat tarkemmat ohjeet valmistautumisesta noin viikkoa ennen tapahtumaa.

 

Tapahtumaan rekisteröityminen

Laurean opiskelijat ja henkilökunta

Tapahtumaan tulijoiden tulee rekisteröityä kävijöiksi etukäteen*. Rekisteröitymisen yhteydessä sinulla on mahdollisuus ilmoittautua oheisohjelmaan sekä kampusten välisiin bussikyyteihin kaikilta kampuksilta**. Huomaathan, että CV-pajoihin rekisteröidytään eri lomakkeella, kuin muuhun ohjelmaan.

Mikäli saavut paikalle Laurean tarjoamalla kyydillä, sinulla on aikaa noin kaksi tuntia kierrellä tapahtumassa. Tällöin suosittelemme, että varaat esittelypisteiden kiertämiseen aikaa noin 30 - 45 minuuttia. Tämän lisäksi kannattaa osallistua kahteen asiantuntijaluentoon tai työpajaan. Voit toki saapua tapahtumaan myös itse järjestämälläsi kyydillä tai julkisilla ja tällöin voit viettää tapahtumassa aikaa niin kauan kuin haluat.

Tarkistathan tapahtuman aikataulusta ohjelmien kohderyhmät ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä.

Busseissa oleviin vapaisiin paikkoihin voi edelleen ilmoittautua. Ilmoittautuminen jatkuu tapahtumaan asti tai niin kauan kuin vapaita paikkoja on. Molemmat tapahtumapaikat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten jos bussit täyttyvät, pääset tapahtumaan helposti myös julkisilla.

 

Muut kävijät

Messut ja ohjelma, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, ovat avoimia yleisölle. Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme vierailuajankohdaksi molemmissa tapahtumissa iltapäivää (klo 13-14). Tapahtumaan tulijoiden tulee rekisteröityä etukäteen*.

 

*Kävijöiden määrää tarkkaillaan tapahtumajärjestelyjen vuoksi. Haluamme varmistaa onnistuneen vierailun kaikille kävijöille. Kävijöiden kokonaismäärälle asetetun rajoituksen vuoksi tapahtumiin voi tulla Laurean ulkopuolisia vierailijoita korkeintaan 60 tapahtumaa kohden. Tapahtumaan on mahdollista rekisteröityä myös tapahtumapaikalla, jos tilaa vielä on. Suosittelemme kuitenkin etukäteen rekisteröitymistä, jotta tapahtumaan saapuminen olisi mahdollisimman sujuvaa.

**Pidätämme oikeuden muuttaa ohjelmaa ja bussireittejä ja aikatauluja tarpeen vaatiessa sekä perua kyydin seutuliikenteen alueella, mikäli bussikyytiin ilmoittautuneita on vähän. Välillä Tikkurila-Leppävaara ja Otaniemi-Leppävaara järjestetään vain yksi bussikyyti, joten ole nopea. Muille reiteille voidaan järjestää tarvittaessa lisäkyytejä, mutta lähtöaika voi tällöin olla eri kuin aiemmin tarjotussa kyydissä. Lisäämme bussivuoroja ilmoittautumislomakkeelle vuorojen täyttyessä.

 

Vinkkejä tapahtumaan osallistuville

Tapahtuman tarkoituksena on antaa sinulle mahdollisuus kontaktien luomiseen sekä auttaa sinua työn, harjoittelupaikan tai opinnäytetyöaiheen löytämisessä. Tämä tilaisuus kannattaa käyttää hyväksi ja olla aktiivinen. Vaikka et juuri tällä hetkellä tarvitsisikaan työpaikkaa, kannattaa kontakteja luoda jo tulevaisuuden varalle!

 

Ennen tapahtumaa

Ennen tapahtumaa kannattaa tutustua kunnolla näihin nettisivuihin. Sivuilta löydät tietoa tapahtuman ohjelmasta sekä tapahtumaan osallistuvista yrityksistä.

Kannattaa tutkia etukäteen, mitä yrityksiä tapahtumassa on esillä ja millä esittelypisteillä haluat vierailla. Näin varmistat sen, että ehdit jutella ainakin sinua kiinnostavien yritysten kanssa. Ennen tapahtumaa on myös hyvä käydä tutustumassa kiinnostavien yritysten nettisivuihin.

Muista ottaa tapahtumaan mukaan CV:si. Päivitä vanha CV:si tai tee kokonaan uusi ja tulosta sitä muutama kappale. Huolellisesti tehdyllä CV:llä teet hyvän vaikutelman potentiaalisiin työnantajiin. Voit myös jättää CV:n heille myöhempää yhteydenottoa ajatellen.

 

Tapahtuman aikana

Tapahtumassa on tärkeää olla oma-aloitteinen. Oma-aloitteisuudella saat annettua itsestäsi aktiivisen vaikutelman työnantajille. Mene juttelemaan sinua kiinnostavien yritysten esittelijöille ja kysele yrityksestä ja työpaikoista. Mikäli yritys vaikuttaa potentiaaliselta työnantajalta, voit antaa esittelijöille CV:si. Jos annat yritykselle hyvän vaikutelman, se voi johtaa jopa työ- tai harjoittelupaikan saamiseen. Vähintäänkin saat arvokkaita kontakteja työelämään.

Jos olet saanut opettajilta tapahtumaan liittyviä tehtäviä, muista etsiä niihin vastauksia tapahtuman aikana. Tehtävät käsittelevät sinun uraasi ja alasi työnäkymiä, joten niiden tekemisestä on hyötyä sinulle itsellesi.

Tapahtumassa järjestetään myös kilpailu, johon kannattaa ehdottomasti osallistua! Seuraa uutisia näillä nettisivuilla sekä Livessä.

 

 


 

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot