https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=135<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Yläbanner/network-getwork_1920x498px.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Network to get work -kävijälle 

Haluatko löytää unelmiesi työpaikan tai harjoittelupaikan? Voit löytää sen Network to Get Work –tapahtumasta. Tapahtumassa voit sopia yritysten kanssa myös projekteista ja opinnäytetyöstä.

Opiskelijalle tapahtuma luo loistavat mahdollisuudet luoda kontakteja yrityksiin. Tapahtumaan osallistuu monia eri alojen yrityksiä, jotka esittelevät juuri sinulle toimintaansa. Yrityksiä on laidasta laitaan, joten messuilta löytynee juuri sinullekin se oikea.

Laita ajankohta kalenteriisi:

31.1.2017 klo 12-17 Laurean Leppävaaran kampuksen aula, jos olet liiketalouden, tietojenkäsittelyn, turvallisuusalan tai matkailun, ravitsemis- ja talousalan tai kauneudenhoitoalan osaaja tai jos paikalla on jokin muuten sinua kiinnostava yritys.

7.2.2017 klo 12-17 Laurean Tikkurilan kampus, 1. kerroksen aula, jos asiantuntemusaluettasi on sosiaali- ja terveysala tai jos paikalla on jokin muuten sinua työnantajana kiinnostava organisaatio.

 

Tapahtumaan tulee rekisteröityä etukäteen. Lue lisää rekisteröitymisestä alta.

Tapahtumaan järjestetään bussikuljetus. Busseihin ilmoittaudutaan tapahtuman ilmoittautumislomakkeen yhteydessä.

Tapahtuman ohjelma

Tapahtumaan saapuu useita yrityksiä pitämään esittelypisteitä.  Esittelypisteillä voit käydä tutustumassa yrityksiin ja keskustelemassa muun muassa työllistymismahdollisuuksista yrityksissä.

Oheisohjelmassa on tarjolla asiantuntevia puheenvuoroja, jotka valottavat muun muassa työmarkkinatilannetta, millaisia uravalintoja kannattaa tehdä ja miten hakea töitä. Lisäksi järjestetään muun muassa CV-paja.

 

Leppävaaran ohjelma:

Suomenkielinen ohjelma

Englanninkielinen ohjelma

 

Tikkurilan ohjelma:

Suomenkielinen ohjelma

Englanninkielinen ohjelma

 

Rekry Speed Dating - pikatyöhaastattelut

Oletko vailla työ- tai harjoittelupaikkaa? Haluatko käyttää työnhakuun käyttämäsi ajan mahdollisimman tehokkaasti? Jos vastasit näihin kyllä, tule kokeilemaan Rekry Speed Datingia! Pikahaastattelutilaisuudessa yksi haastattelu kestää muutaman minuutin, joten tilaisuuden aikana ehdit esitellä itsesi monelle työtä tarjoavalle yritykselle. Jos onnistut hyvän ensivaikutelman luomisessa, ehkä saatte sovittua yrityksen kanssa jatkosta jo tilaisuuden aikana!

 

Tapahtumaan rekisteröityminen

Laurean opiskelijat ja henkilökunta

Tapahtumaan tulijoiden tulee rekisteröityä kävijöiksi etukäteen*.

Mikäli saavut paikalle Laurean tarjoamalla kyydillä, muistathan ottaa ylös bussin takaisinlähtöajan.

 

Muut kävijät

Messut ja ohjelma, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, ovat avoimia yleisölle. Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme vierailuajankohdaksi molemmissa tapahtumissa iltapäivää (klo 16-17). Tapahtumaan tulijoiden tulee rekisteröityä etukäteen*.

  • Katso alta vinkit tapahtumaan valmistautumiseen!

 

*Kävijöiden määrää tarkkaillaan tapahtumajärjestelyjen vuoksi. Haluamme varmistaa onnistuneen vierailun kaikille kävijöille. Kävijöiden kokonaismäärälle asetetun rajoituksen vuoksi tapahtumiin voi tulla Laurean ulkopuolisia vierailijoita korkeintaan 60 tapahtumaa kohden. Tapahtumaan on mahdollista rekisteröityä myös tapahtumapaikalla, jos tilaa vielä on. Suosittelemme kuitenkin etukäteen rekisteröitymistä, jotta tapahtumaan saapuminen olisi mahdollisimman sujuvaa.

**Pidätämme oikeuden muuttaa ohjelmaa ja bussireittejä ja aikatauluja tarpeen vaatiessa sekä perua kyydin seutuliikenteen alueella, mikäli bussikyytiin ilmoittautuneita on vähän. Välillä Tikkurila-Leppävaara ja Otaniemi-Leppävaara järjestetään vain yksi bussikyyti, joten ole nopea. Muille reiteille voidaan järjestää tarvittaessa lisäkyytejä, mutta lähtöaika voi tällöin olla eri kuin aiemmin tarjotussa kyydissä. Lisäämme bussivuoroja ilmoittautumislomakkeelle vuorojen täyttyessä.

 

Vinkkejä tapahtumaan osallistuville

Tapahtuman tarkoituksena on antaa sinulle mahdollisuus kontaktien luomiseen sekä auttaa sinua työn, harjoittelupaikan tai opinnäytetyöaiheen löytämisessä. Tämä tilaisuus kannattaa käyttää hyväksi ja olla aktiivinen. Vaikka et juuri tällä hetkellä tarvitsisikaan työpaikkaa, kannattaa kontakteja luoda jo tulevaisuuden varalle!

 

Ennen tapahtumaa

Ennen tapahtumaa kannattaa tutustua kunnolla näihin nettisivuihin. Sivuilta löydät tietoa tapahtuman ohjelmasta sekä tapahtumaan osallistuvista yrityksistä.

Kannattaa tutkia etukäteen, mitä yrityksiä tapahtumassa on esillä ja millä esittelypisteillä haluat vierailla. Näin varmistat sen, että ehdit jutella ainakin sinua kiinnostavien yritysten kanssa. Ennen tapahtumaa on myös hyvä käydä tutustumassa kiinnostavien yritysten nettisivuihin.

Muista ottaa tapahtumaan mukaan CV:si. Päivitä vanha CV:si tai tee kokonaan uusi ja tulosta sitä muutama kappale. Huolellisesti tehdyllä CV:llä teet hyvän vaikutelman potentiaalisiin työnantajiin. Voit myös jättää CV:n heille myöhempää yhteydenottoa ajatellen.

 

Tapahtuman aikana

Tapahtumassa on tärkeää olla oma-aloitteinen. Oma-aloitteisuudella saat annettua itsestäsi aktiivisen vaikutelman työnantajille. Mene juttelemaan sinua kiinnostavien yritysten esittelijöille ja kysele yrityksestä ja työpaikoista. Mikäli yritys vaikuttaa potentiaaliselta työnantajalta, voit antaa esittelijöille CV:si. Jos annat yritykselle hyvän vaikutelman, se voi johtaa jopa työ- tai harjoittelupaikan saamiseen. Vähintäänkin saat arvokkaita kontakteja työelämään.

Jos olet saanut opettajilta tapahtumaan liittyviä tehtäviä, muista etsiä niihin vastauksia tapahtuman aikana. Tehtävät käsittelevät sinun uraasi ja alasi työnäkymiä, joten niiden tekemisestä on hyötyä sinulle itsellesi.

Tapahtumassa järjestetään myös kilpailu, johon kannattaa ehdottomasti osallistua! Seuraa uutisia näillä nettisivuilla sekä Livessä.

 

 


 

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot