https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=135<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Yläbanner/network-getwork_1920x498px.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Henkilökunnalle 

Laurean henkilöstö on erittäin lämpimästi tervetullut mukaan tapahtumaan. Tapahtumassa henkilöstö saa näkemystä uraohjaukseen ja saa mahdollisuuden tavata tapahtuman yhteistyökumppaneita. Lisäksi henkilökunta voi omalta osaltaan näyttää esimerkkiä ja rohkaista opiskelijoita osallistumaan.

Tapahtuma on suunniteltu kuuluvaksi urasuunnitteluopintojaksojen ohjelmaan. Uudet opiskelijat saavat tapahtumassa mahdollisuuden tutustua oman alansa työnantajiin, erilaisiin työmahdollisuuksiin alallaan sekä työmarkkinatilanteeseen.  Toisen vuoden opiskelijaa kiinnostavat tapahtumassa varmasti Laureasta valmistuneiden uratarinat. Tapahtuma tarjoaa hyödyllistä tietoa myös vanhemmille opiskelijoille työnhakuun liittyen sekä mahdollisuuden löytää esimerkiksi harjoittelupaikka tai opinnäytetyöaihe.

Tiivistettynä mitä toivomme henkilökunnalta:

  1. Opiskelijoille annetaan mahdollisuus osallistua tapahtumaan eikä heille järjestetä muuta ohjelmaa tapahtuman aikana.

  2. Opiskelijoille voi antaa tehtäviä suoritettavaksi tapahtumaan liittyen. Alempana on linkki tiedostoon, jossa on esimerkkejä tehtävistä.

  3. Opiskelijoita kannustetaan verkostoitumaan ja tuetaan heitä siinä.

  4. Henkilökunnan on mahdollisuus rakentaa suhteita tapahtumaan osallistuvien yritysten kanssa. Lisäksi yrityksiltä saa tietoa alan työtilanteesta ja sitä voi hyödyntää uraohjauksessa ja opintojen suunnittelussa.

 

Linkki opiskelijoiden tehtäviin:

Tehtäviä opiskelijoille.pdf 

 

 

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot