https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=55<img alt="" src="/update/Palvelunkuvat/Yläbannerit/Palvelut_opiskelijoille.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Opiskelijaravintolat ja ruokalistat

Laurean kaikilla kampuksilla on mahdollisuus ruokailla opiskelijahintaan. Ruokailumahdollisuutta voivat hyödyntää myös ulkopuoliset. Leppävaarassa sijaitsevaa BarLaureaa lukuun ottamatta ravintolapalveluista vastaavat ulkoiset toimijat.

Linkeistä löydät päivän ruokalistat:

• Hyvinkää, ISS
• Leppävaara, BarLaurea
• Lohja, Luksia
• Otaniemi, ISS
• Porvoo, Ravintola Campus
• Tikkurila, ISS

Alennuksen saa opiskelijakortilla, Kelan ateriatukikortilla tai Lyyra-maksutarralla

Saat alennushintaisen aterian näyttämällä voimassa olevaa opiskelijakorttia, Kelan ateriatukikorttia tai maksamalla aterian Lyyra-maksutarralla.

Opiskelijakortin tulee olla SAMOKin tai SYL:n sininen kortti tai SAMOKin vihreä kortti. VR:n ja Matkahuollon myöntämillä opiskelijakorteilla alennusta ei voi saada. Jos sinulla ei ole opiskelijakorttia, mutta suoritat opintoja, jotka oikeuttavat ateriatuettuun ruokailuun, ateriatukikortin saat silloin opintotoimistosta.

 

 

 

 Tiedotteet

 

 

Tällä viikolla Bar Laureassa tarjoillaan hävikkiruokaa yhteistyössä Ravintola Loopin kanssahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Tällä-viikolla-Bar-Laureassa-tarjoillaan-.aspx2018-02-05T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Hävikkiviikko.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Tällä viikolla Bar Laureassa tarjoillaan hävikkiruokaa yhteistyössä Ravintola Loopin kanssa

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

https://www.laurea.fi/update/Lists/Linkit/DispForm.aspx?ID=35<a href="http://laureamk.asiakkaat.sigmatic.fi/ehdot/" target="_blank"><img alt="" src="/_layouts/15/IMAGES/icgen.gif">Hanki opiskelijakortti</a>Opiskelijakortilla voit saada mm. edullisen aterian opiskelijaravintoloista.

 Blogit

 

 

 Videot