https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=20<img alt="" src="/update/Opiskelujahakeminenkuvat/Yläbannerit/Yrityksen_kasvuun_johtaminen.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Yrityksen kasvuun johtaminen

Haluatko syventää taitojasi liiketoiminnan kehittämisessä ja johtamisessa? Yrityksen kasvuun johtaminen -koulutus on juuri sinua varten!

Koulutuksessa luot ja kehität innovatiivisia ja konkreettisia yrityksen kasvuhalun ja -kyvyn edistämisen työvälineitä. Yrityksen kasvuun johtamisessa tarvitset monipuolista osaamista, näkemystä, asennetta, kulttuurin ymmärrystä ja erityisesti työtapojen kehittämistä. Opintojen aikana perehdyt seuraaviin yrityksen kasvua vahventaviin kokonaisuuksiin:

• asiakasymmärryksen syventämiseen ja hyödyntämiseen
• brändin rakentamiseen
• tuottavuuden ja asiakaskannattavuuden varmistamiseen
• kansainvälisyyden vahvistamiseen
• tulevaisuuden ennakoimiseen
• markkinoiden luomiseen

Koulutuksen rakenne

Ylempien ammattikorkeakoulututkintojen rakenne muodostuu Laureassa pakollisesta ydinosaamisen moduulista (30 op), täydentävän osaamisen opintojaksoista (30 op) ja opinnäytetyöstä (30 op).

Vapaavalintaiset täydentävät opintojaksot mahdollistavat osaamisen syventämisen tai laajentamisen. Täydentävät opintojaksot on jaoteltu osaamisalueensa mukaisiin moduuleihin, mutta opiskelijat voivat vapaasti koostaa oman yksilöllisen opintopolkunsa ja osaamisensa opintojaksoista. Vapaasti valittavia opintoja voit ottaa myös toisten koulutusten ydinopinnoista. Täydentävän osaamisen moduuleja tarjotaan Laurean Leppävaaran ja Tikkurilan kampuksilla.

Hakukelpoisuus

Tradenomi tai muu vastaava liiketoimintaosaamista tuottava korkeakoulututkinto. Lisäksi vaaditaan kolmen vuoden soveltuva työkokemus tutkinnon suorittamisen jälkeen. Lisätietoa hakukelpoisuudesta ja hakemisesta.

Oletko suorittanut estenomi (AMK) tutkinnon? Koulutus sopii myös sinulle.  Pakollisten opintojen, ns. ydinosaamisen suorittamisen jälkeen koulutukseen räätälöidään kauneudenhoitoalan substanssiopintoja vapaavalintaisiin, ns. täydentäviin opintoihin.

Valintakoe

Valintakoe on kirjallinen ja se perustuu osin ennakkomateriaaliin. Valintakokeeseen lähetetään kutsu hakukelpoisille hakijoille.

Ennakkovalmistautuminen koostuu kahdesta luettavasta tekstistä sekä tutustumisesta käsitteeseen ” degrowth”.

Kohdan 1. ja 2. tekstit saa ottaa mukaan valintakokeeseen:

1. Nordström, C. (2015). The Passionate Combining Entrepreneurs (Doctoral dissertation, Mid Sweden University). Sivut 1-33

2. Tarjanne, P., Perttunen, A. K., & Paju, I. (2016). Yrityskatsaus: Palvelut kasvun lähteenä, 2/2016.

Kohdan 3. itsekoottua materiaalia ei saa ottaa mukaan valintakokeeseen:

3. Selvitä etukäteen, mitä tarkoitetaan käsitteellä ” degrowth”. Hae tietoa käsitteestä ja valmistaudu vastaamaan kysymykseen ”Mitä tarkoitetaan käsitteellä degrowth?”

 

"YAMK-opiskelu vaatii oma-aloitteisuutta ja itsekuria; lähijaksoja on vähemmän ja kotona, omalla ajalla tehtävää enemmän.  Vastuu aikatauluista on opiskelijalla itsellä.  YAMK:ssa on todella hienoa tavata ihmisiä aivan muilta aloilta ja kuulla heidän näkemyksiään. Haasteet esimerkiksi johtamiseen liittyen ovat kaikilla aloilla pitkälti samoja, mutta ratkaisut erilaisia." Susanna Kyntölä, YAMK-opiskelija 

Lue Susannan tarina YAMK-opiskelusta kokonaisuudessaan.

Tutustu Yrityksen kasvuun johtamisen opiskelijoiden blogiin.

 

 

 

​Tutkintonimike

Tradenomi (ylempi AMK), Master of Business Administration

Tutkinnon nimi

Liiketalouden ylempi AMK-tutkinto

Tutkinnon laajuus ja opintojen kesto

90 op, 1,5-2,5 vuotta

Missä voin opiskella?

Tikkurilan kampus

Seuraava hakuaika

Hakuaika päättynyt

Valintakoe

1.6.2017

Aloituspaikat

25

Opetussuunnitelma

Tutustu opetussuunnitelmaan SoleOPSissa

Opetussuunnitelman PDF-versio

Koulutuksen pakollisten opintojen aikataulu

Lisätietoa

Koulutuksen sisällöistä vastuuopettaja Maria Ekström

YAMK-koulutuksista kehittämispäällikkö Eeva Lassila

etunimi.sukunimi@laurea.fi 

 

 Tiedotteet

 

 

YAMK-opinnäyte: Team Finland -verkostossa sitoutuminen toimintaan hyvässä vauhdissahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Team-Finland-verkostossa-sitoutuminen-toimintaan-hyvassa-vauhdissa.aspx2017-03-26T21:00:00ZYAMK-opinnäyte: Team Finland -verkostossa sitoutuminen toimintaan hyvässä vauhdissa
Alumnitarina: ”Aihe opinnäytetyöhön löytyi läheltä omaa työtä”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Alumnitarina-Aihe-opinnaytetyohon-loytyi-lahelta-omaa-tyota.aspx2017-03-20T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Alumnitarina%20Janne%20Miettinen%20YAMK%20opinnayte%20thesis%20Laurea.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Alumnitarina: ”Aihe opinnäytetyöhön löytyi läheltä omaa työtä”
Ylempien AMK-tutkintojen infotilaisuudet maaliskuussahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/yamk-info.aspx2017-02-19T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Kuvalinkkikuvat/_w/Alumni%20Advisory%20Board_jpg.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Ylempien AMK-tutkintojen infotilaisuudet maaliskuussa

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot