https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=20<img alt="" src="/update/Opiskelujahakeminenkuvat/Yläbannerit/Yrityksen_kasvuun_johtaminen.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Yrityksen kasvuun johtaminen

Haluatko syventää taitojasi liiketoiminnan kehittämisessä ja johtamisessa? Yrityksen kasvuun johtaminen -koulutus on juuri sinua varten!

Koulutuksessa luot ja kehität innovatiivisia ja konkreettisia yrityksen kasvuhalun ja -kyvyn edistämisen työvälineitä. Yrityksen kasvuun johtamisessa tarvitset monipuolista osaamista, näkemystä, asennetta, kulttuurin ymmärrystä ja erityisesti työtapojen kehittämistä. Koulutuksen keskeisiä ydinosaamisen teemoja ovat:

  • markkinoiden luominen
  • brändit kasvun vahvistajina
  • kasvun rahoitusvälineet
  • itsensä johtaminen
  • myötävaikutteinen palvelujohtaminen
  • yrityskasvun oikeudellinen hallinta ja oikeusmuotoilu

Opinnot voi räätälöidä myös siten, että voit kehittää omaa yritystä tai yritysideaa opintojen aikana.

Pakollisen 30 opintopisteen laajuisen ydinosaamisen ja opinnäytetyön (30 op) lisäksi valitset 30 opintopistettä täydentävän osaamisen kokonaisuuteen. Vapaavalintaiset täydentävät opintojaksot mahdollistavat osaamisen syventämisen tai laajentamisen. Täydentävät opintojaksot on jaoteltu osaamisalueensa mukaisiin moduuleihin (tutkimus- ja kehittämisosaamisen, asiantuntijayhteisöjen johtamisen sekä käyttäjäkeskeisten ratkaisujen suunnittelu), mutta voit vapaasti koostaa oman yksilöllisen opintopolkusi ja osaamisen opintojaksoista. Täydentävän osaamisen moduuleja tarjotaan Laurean Leppävaaran ja Tikkurilan kampuksilla.

Hakukelpoisuus

Tradenomi (AMK) tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi vaaditaan kolmen vuoden soveltuva työkokemus tutkinnon suorittamisen jälkeen. Lisätietoa hakukelpoisuudesta ja hakemisesta.

Valintakoe

Valintakoe on kirjallinen koe, joka perustuu osin ennakkoaineistoon ja etukäteisvalmistautumiseen.  Valintakokeeseen lähetetään kutsu hakukelpoisille hakijoille.

Ennakkoaineistona:

1. Nordström Carin. 2015. The Passionate Combining Entrepreneurs. Mid Sweden University  Doctoral Thesis 214. Mid Sweden University, Faculty of Human Sciences, Department of Business, Economics and Law. Sivut 1-33 (luvut Introduction ja Theoretical Review). 

2. Työelämä 2020 - 10 askelta uudistumiseen. Työ- ja elinkeinoministeriö. TEM-oppaat ja muut julkaisut 2/2018. ISSN 2342-7922.

Lisäksi hae tietoa degrowth-ilmiöstä. Valmistaudu vastaamaan kysymykseen, miksi tämä ilmiö on tärkeä ymmärtää johtaessa yritystä/organisaatiota kasvuun?

Kohdan 1. ja 2. tekstit saa ottaa mukaan valintakokeeseen. Itsekoottua materiaalia degrowth-ilmiöstä ei saa ottaa mukaan koetilanteeseen.

Millaista opiskelu on?

"YAMK-opiskelu vaatii oma-aloitteisuutta ja itsekuria; lähijaksoja on vähemmän ja kotona, omalla ajalla tehtävää enemmän.  Vastuu aikatauluista on opiskelijalla itsellä.  YAMK:ssa on todella hienoa tavata ihmisiä aivan muilta aloilta ja kuulla heidän näkemyksiään. Haasteet esimerkiksi johtamiseen liittyen ovat kaikilla aloilla pitkälti samoja, mutta ratkaisut erilaisia." Susanna Kyntölä, YAMK-opiskelija 

Lue Susannan tarina YAMK-opiskelusta kokonaisuudessaan.

Tutustu myös Yrityksen kasvuun johtamisen opiskelijoiden blogiin.

 

 

 

​Tutkintonimike

Tradenomi (ylempi AMK), Master of Business Administration

Tutkinnon nimi

Liiketalouden ylempi AMK-tutkinto

Tutkinnon laajuus ja opintojen kesto

90 op, 1,5-2,5 vuotta

Missä voin opiskella?

Tikkurilan kampus

Seuraava hakuaika

Hakuaika päättynyt.

Valintakoe

29.5.2018

Aloituspaikat

25

Opetussuunnitelma

Tutustu opetussuunnitelmaan SoleOPSissa

Opetussuunnitelman PDF-versio

Koulutuksen pakollisten opintojen aikataulu

Lisätietoa

Koulutuksen sisällöistä vastuuopettaja Maria Ekström

YAMK-koulutuksista kehittämispäällikkö Eeva Lassila

etunimi.sukunimi@laurea.fi 

 

 Tiedotteet

 

 

YAMK-opinnäytetyö: Onko lohkoketjuteknologiasta haastajaksi toimitusketjun hallinnassa?https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Onko-lohkoketjuteknologiasta-haastajaksi-toimitusketjun-hallinnassa.aspx2018-04-19T21:00:00ZYAMK-opinnäytetyö: Onko lohkoketjuteknologiasta haastajaksi toimitusketjun hallinnassa?
YAMK-opinnäytetyö: Muutosjohtaminen projektien onnistumisen tukenahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Muutosjohtaminen-projektien-onnistumisen-tukena.aspx2018-04-19T21:00:00ZYAMK-opinnäytetyö: Muutosjohtaminen projektien onnistumisen tukena
YAMK-opinnäyte: Asiakasymmärrys vahvistaa nonprofit-organisaation varainhankintaahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/YAMK-opinnäyte-Asiakasymmärrys-vahvistaa-nonprofit-organisaation-varainhankintaa.aspx2018-03-27T21:00:00ZYAMK-opinnäyte: Asiakasymmärrys vahvistaa nonprofit-organisaation varainhankintaa

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot