https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=18<img alt="" src="/update/Opiskelujahakeminenkuvat/Yläbannerit/Turvallisuusjohtaminen.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Turvallisuusjohtaminen

Koulutuksessa syvennät tietoja, taitoja ja osaamistasi turvallisuudesta ja sen johtamisesta sekä ymmärrät siihen liittyvän työelämän, kansainvälisen, liiketoiminnallisen, alueellisen ja yhteiskunnallisen merkityksen. Koulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet ja menetelmällinen kyky turvallisuusjohtamiseen liittyvän tietämyksen elinikäiseen oppimiseen ja jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen. Pystyt vastaamaan uusiin turvallisuuden johtamisen ja kehittämisen globaaleihin haasteisiin.

Koulutus antaa laajan ja syvällisen osaamisen turvallisuudesta ja sen hallinnasta sekä uusimpaan tutkimustietoon pohjautuvat teoreettiset tiedot turvallisuusjohtamisesta. Koulutuksesta valmistuu kehityksen käynnistäjiä, jotka parantavat yritysten ja julkisen sektorin organisaatioiden kilpailukykyä ja vaikuttavuutta kotimaisilla ja kansainvälisillä toimintafoorumeilla. Koulutus antaa kelpoisuuden julkiseen virkaan, jonka vaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Tutkinnon suoritettuasi voit toimia vaativissa turvallisuuden johtamis-, asiantuntija- kehittämistehtävissä eri organisaatioissa. 

Koulutuksen rakenne

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot muodostuvat pakollisista opinnoista (ydinosaaminen) 30 op, täydentävän osaamisen opintojaksoista (30 op) ja opinnäytetyöstä (30 op). Turvallisuusjohtamisen koulutuksessa sisällöt rakentuvat kolmen keskeisen teeman ympärille:

  • organisaatioiden kehittämisen metodit
  • liiketoiminta- ja johtamisosaaminen
  • kansainvälinen turvallisuuden johtaminen

Vapaavalintaiset täydentävät opintojaksot mahdollistavat osaamisen syventämisen tai laajentamisen. Täydentävät opintojaksot on jaoteltu osaamisalueensa mukaisiin moduuleihin (tutkimus- ja kehittämisosaamisen, asiantuntijayhteisöjen johtamisen sekä käyttäjäkeskeisten ratkaisujen suunnittelu), mutta opiskelijat voivat vapaasti koostaa oman yksilöllisen opintopolkunsa ja osaamisensa opintojaksoista. Täydentävän osaamisen moduuleja tarjotaan Laurean Leppävaaran ja Tikkurilan kampuksilla.

Kuka voi hakea?

Tradenomi (AMK) turvallisuusalalta. Myös muu soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi liiketalous, tekniikka, pelastus-, puolustus- tai poliisisektorilta tuottaa hakukelpoisuuden. Lisäksi vaaditaan kolmen vuoden soveltuva työkokemus tutkinnon suorittamisen jälkeen. Lisätietoa hakemisesta Laurean hakijapalveluista.

Valintakoe

Valintakoe on 2.11.2018 Laurea Leppävaaran kampuksella. Valintakokeeseen lähetetään kutsut kaikille hakukelpoisille hakijoille sähköpostitse. Valintakoe on kirjallinen koe, ja se perustuu ennakkoaineistoon:

Hopkin, Paul (2017). Fundamentals of risk management : understanding, evaluating and implementing effective risk management. 4th edition. Kogan Page Ltd.

 

 

Tutkintonimike

Tradenomi (ylempi AMK), Master of Business Administration

Tutkinnon nimi

Liiketalouden ylempi AMK-tutkinto

Tutkinnon laajuus ja opintojen kesto

90 op, 1,5-2,5 vuotta

Missä voin opiskella?

Leppävaaran kampus

Seuraava hakuaika

5.-19.9.2018 klo 15:00

Aloituspaikat

20

Opetussuunnitelma

Tutustu opetussuunnitelmaan

Opetussuunnitelman pdf-versio

Pakollisten opintojen aikataulu

Lisätietoa

Koulutuksen sisällöistä vastuuopettaja Jukka Ojasalo

YAMK-koulutuksista kehittämispäällikkö Eeva Lassila

etunimi.sukunimi@laurea.fi

 Tiedotteet

 

 

YAMK-opinnäytetyö: Paikkatutkinnan kehittäminen pelastuslaitoksen palontutkinnassahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/YAMK-opinnäyte-Paikkatutkinnan-kehittäminen-pelastuslaitoksen-palontutkinnassa.aspx2018-09-12T21:00:00ZYAMK-opinnäytetyö: Paikkatutkinnan kehittäminen pelastuslaitoksen palontutkinnassa
YAMK-infotilaisuuksia syksyn yhteishaun aikanahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/YAMK-infotilaisuuksia-yhteishaun-aikana.aspx2018-08-05T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/_w/kuva1_jpg.jpg" style="BORDER:0px solid;" />YAMK-infotilaisuuksia syksyn yhteishaun aikana
YAMK-opinnäytetyö: Omnian turvallisuuden kehittäminen Tutor-auditoinnin kauttahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Omnian-turvallisuuden-kehittäminen-Tutor-auditoinnin-kautta.aspx2018-06-20T21:00:00ZYAMK-opinnäytetyö: Omnian turvallisuuden kehittäminen Tutor-auditoinnin kautta

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot