https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=200<img alt="" src="/update/Opiskelujahakeminenkuvat/Yläbannerit/Palvelujen_asiakaskeskeinen_kehit.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Palvelumuotoilu​

Koulutus on tarkoitettu sinulle jos toimit työelämässä asiantuntija-, esimies- tai kehittämistehtävissä ja haluat kehittyä tulevaisuuden uudistajaksi. Koulutus antaa valmiuksia palvelujen ja palveluliiketoiminnan kehittämiseen: asiakkaiden tarpeiden ja toimintaympäristön muutosten tunnistamiseen ja ennakointiin, palvelumuotoilun menetelmien monipuoliseen käyttöön sekä innovatiivisten, taloudellisesti kannattavien palvelukonseptien kehittämiseen.

Koulutuksen rakenne

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot muodostuvat pakollisista opinnoista (ydinosaaminen) 30 op, täydentävän osaamisen opintojaksoista (30 op) ja opinnäytetyöstä (30 op).

Palvelumuotoilu–koulutuksen ydinosaaminen voidaan jakaa kahteen kokonaisuuteen: palvelumuotoilu ja palveluliiketoiminta. Palvelumuotoilu-kokonaisuudessa perehdytään monipuolisesti palvelumuotoilun prosesseihin, menetelmiin ja työkaluihin sekä muotoiluajatteluun. Palveluliiketoiminnan kokonaisuudessa  palveluliiketoiminnan uusia ajattelumalleja sovelletaan palvelujen kehittämisen ja johtamisen kontekstissa.

Vapaavalintaiset täydentävät opintojaksot mahdollistavat osaamisen syventämisen tai laajentamisen. Täydentävät opintojaksot on jaoteltu osaamisalueensa mukaisiin moduuleihin, mutta opiskelijat voivat vapaasti koostaa oman yksilöllisen opintopolkunsa ja osaamisensa opintojaksoista. Täydentävän osaamisen moduuleja tarjotaan Laurean Leppävaaran ja Tikkurilan kampuksilla.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena: lähiopetuspäiviä on keskimäärin kolme päivää kuukaudessa ja niiden lisäksi koulutukseen sisältyy etätehtäviä ja verkko-opintoja.

Hakukelpoisuus

Restonomi (AMK) tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi vaaditaan korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen vähintään kolmen vuoden soveltuva työkokemus. Lisätietoa hakukelpoisuudesta ja hakemisesta.

Valintakoe

Valintakoe on kirjallinen aineistolähtöinen koe, jonka materiaalit jaetaan koetilanteessa. Valintakokeeseen lähetetään kutsu hakukelpoisille hakijoille.

 

 

Tutkintonimike

Restonomi (ylempi AMK), Master of Hospitality Management

Tutkinnon nimi

Matkailu- ja ravitsemisalan ylempi AMK-tutkinto

Tutkinnon laajuus ja opintojen kesto

90 op, 1,5-2,5 vuotta

Missä voin opiskella?

Leppävaaran kampus

Seuraava hakuaika

14.3. - 28.3.2018
Hae Opintopolussa!

Aloituspaikat

25

Opetussuunnitelma ja aikataulu

Tutustu koulutuksen opetussuunnitelmaan SoleOPSissa

Opetussuunnitelman PDF-versio

Lisätietoa

Koulutuksen sisällöistä vastuuopettaja Satu Luojus

YAMK-koulutuksista kehittämispäällikkö Eeva Lassila

etunimi.sukunimi@laurea.fi

 Tiedotteet

 

 

YAMK-infotilaisuuksia Leppävaaran ja Tikkurilan kampuksillahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/YAMK-infotilaisuudet-.aspx2018-02-19T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Opiskelujahakeminenkuvat/_w/Laurea_DSC_1692_jpg.jpg" style="BORDER:0px solid;" />YAMK-infotilaisuuksia Leppävaaran ja Tikkurilan kampuksilla
YAMK-opinnäytetyö: Palvelumuotoilulla houkuttelevuutta Itämeren suojelun rahoittamiseenhttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/YAMK-opinnäytetyö-Palvelumuotoilulla-houkuttelevuutta-Itämeren-suojelun-rahoittamiseen.aspx2018-02-12T22:00:00ZYAMK-opinnäytetyö: Palvelumuotoilulla houkuttelevuutta Itämeren suojelun rahoittamiseen
Luksusmatkailuidea avasi opiskelijatiimille tien Monacoonhttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Luksusmatkailuidea-avasi-opiskelijatiimille-tien-Monacoon.aspx2018-01-15T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Mark%20Challenge%20Laurea%20voittajat.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Luksusmatkailuidea avasi opiskelijatiimille tien Monacoon

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot