https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=34<img alt="" src="/update/Opiskelujahakeminenkuvat/Yläbannerit/Palvelujen_asiakaskeskeinen_kehit.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Palvelujen asiakaskeskeinen kehittäminen

Koulutus on tarkoitettu sinulle, jos toimit työelämässä asiantuntija-, esimies- tai kehittämistehtävissä ja haluat kehittyä tulevaisuuteen suuntautuneeksi uudistajaksi.

Palvelujen asiakaskeskeinen kehittäminen -koulutus antaa valmiuksia mm.
• asiakkaiden tarpeiden ja toimintaympäristön muutosten tunnistamiseen ja ennakointiin
• palvelumuotoilun menetelmien monipuoliseen käyttöön
• innovatiivisten, taloudellisesti kannattavien palvelukonseptien kehittämiseen.

Koulutuksen laajuus on 90 opintopistettä ja se on suunniteltu suoritettavaksi töiden ohessa 1,5–2,5 vuodessa. Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena: lähiopetuspäiviä on keskimäärin kolme päivää kuukaudessa ja niiden lisäksi koulutukseen sisältyy etätehtäviä ja verkko-opintoja.

Koulutuksen rakenne

Ylempien ammattikorkeakoulututkintojen rakenne muodostuu Laureassa pakollisesta ydinosaamisen moduulista (30 op), täydentävän osaamisen opintojaksoista (30 op) ja opinnäytetyöstä (30 op).

Vapaavalintaiset täydentävät opintojaksot mahdollistavat osaamisen syventämisen tai laajentamisen. Täydentävät opintojaksot on jaoteltu osaamisalueensa mukaisiin moduuleihin, mutta opiskelijat voivat vapaasti koostaa oman yksilöllisen opintopolkunsa ja osaamisensa opintojaksoista. Vapaasti valittavia opintoja voit ottaa myös toisten koulutusten ydinopinnoista. Täydentävän osaamisen moduuleja tarjotaan Laurean Leppävaaran ja Tikkurilan kampuksilla.

Hakukelpoisuus

Restonomi (AMK) tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi vaaditaan korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen vähintään kolmen vuoden soveltuva työkokemus. Lisätietoa hakukelpoisuudesta ja hakemisesta.

Oletko suorittanut estenomi (AMK) tutkinnon? Koulutus sopii myös sinulle.  Pakollisten opintojen, ns. ydinosaamisen suorittamisen jälkeen koulutukseen räätälöidään kauneudenhoitoalan substanssiopintoja vapaavalintaisiin, ns. täydentäviin opintoihin.

 

 

​Tutkintonimike

Restonomi (ylempi AMK), Master of Hospitality Management

Tutkinnon nimi

Matkailu- ja ravitsemisalan ylempi AMK-tutkinto

Tutkinnon laajuus ja opintojen kesto

90 op, 1,5-2,5 vuotta

Missä voin opiskella?

Leppävaaran kampus

Seuraava hakuaika

15.3. - 5.4.2017

Aloituspaikat

25

Opetussuunnitelma ja aikataulu

Tutustu opetussuunnitelmaan SoleOPSissa

Opetussuunnitelman PDF-versio

Ydinosaamisen opintojen aikataulu

Lisätietoa

Koulutuksen sisällöistä vastuuopettaja Satu Luojus

YAMK-koulutuksista koulutussuunnittelija Eeva Lassila, johtaja Katri Ojasalo

etunimi.sukunimi@laurea.fi

 Tiedotteet

 

 

YAMK-opinnäytetyö: Asiakaskeskeisyys alustapalvelun kehittämisessä organisaatioverkostossahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/YAMK-opinnäytetyö-Asiakaskeskeisyys-alustapalvelun-kehittämisessä-organisaatioverkostossa.aspx2018-09-19T21:00:00ZYAMK-opinnäytetyö: Asiakaskeskeisyys alustapalvelun kehittämisessä organisaatioverkostossa
YAMK-infotilaisuuksia syksyn yhteishaun aikanahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/YAMK-infotilaisuuksia-yhteishaun-aikana.aspx2018-08-05T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/_w/kuva1_jpg.jpg" style="BORDER:0px solid;" />YAMK-infotilaisuuksia syksyn yhteishaun aikana
YAMK-opinnäytetyö: Hyvinkäälle matkailustrategia palvelumuotoilun keinoinhttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Hyvinkäälle-matkailustrategia-palvelumuotoilun-keinoin.aspx2018-06-10T21:00:00ZYAMK-opinnäytetyö: Hyvinkäälle matkailustrategia palvelumuotoilun keinoin

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot