https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=221<img alt="" src="/update/Opiskelujahakeminenkuvat/Yläbannerit/Terveys-ja_hyvinvointijohta.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Johtaminen ja kehittäminen sosiaali- ja terveysalan muutoksessa​

Haluatko kehittyä sosiaali- ja terveysalan muutoksen asiantuntijaksi? Haluat ymmärtää eri alojen rajapinnoilla olevia kysymyksiä ja tarkastella uutta tietoa kriittisesti?  Johtaminen ja kehittäminen sosiaali- ja terveysalan muutoksessa -koulutuksen myötä kykenet myös johtamaan ja kehittämään monimutkaisia, ennakoimattomia ja uusia strategisia lähestymistapoja.

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöille, jotka haluavat syventää ammatillista asiantuntijuuttaan muutoksen toimijana ja edistäjänä.

Koulutuksen rakenne

Ylempien ammattikorkeakoulututkintojen rakenne muodostuu Laureassa pakollisesta ydinosaamisen moduulista (30 op), täydentävän osaamisen opintojaksoista (30 op) ja opinnäytetyöstä (30 op).

Koulutuksen viitekehyksenä on sosiaali- ja terveysalan muutos ja siihen liittyvät ennakoidut osaamistarpeet.  Koulutuksen ydinsisältöinä ovat mm. palvelujärjestelmän muuttuva kokonaisuus ja asiakkaiden tarpeiden arviointi moniammatillisena yhteistyönä. Johtamisosaamisessa korostuvat muutoksen hallinta ja lähijohtaminen palveluiden uudistamisen seurauksena.

Vapaavalintaiset täydentävät opintojaksot mahdollistavat osaamisen syventämisen tai laajentamisen. Täydentävät opintojaksot on jaoteltu osaamisalueensa mukaisiin moduuleihin, mutta opiskelijat voivat vapaasti koostaa oman yksilöllisen opintopolkunsa ja osaamisensa opintojaksoista. Vapaasti valittavia opintoja voit ottaa myös toisten koulutusten ydinopinnoista. Täydentävän osaamisen moduuleja tarjotaan Laurean Leppävaaran ja Tikkurilan kampuksilla.

Hakukelpoisuus

Sairaanhoitaja (AMK), terveydenhoitaja (AMK), fysioterapeutti (AMK) tai sosionomi (AMK). Lisäksi vaaditaan vähintään kolmen vuoden soveltuva työkokemus tutkinnon suorittamisen jälkeen.  Lisätietoa hakemisesta.

Valintakoe 

Valintakoe on aineistolähtöinen koe, jonka materiaali jaetaan koetilanteessa. Aineisto voi sisältää englanninkielistä materiaalia. Valintakokeeseen lähetetään kutsu hakukelpoisille hakijoille. Tietoa valintakokeista löydät hakeminen -osiosta.

 

 

Tutkintonimike

Sairaanhoitaja (ylempi AMK), terveydenhoitaja (ylempi AMK), fysioterapeutti (ylempi AMK), sosionomi (ylempi AMK), Master of Health Care/Master of Social Services

Tutkinnon nimi

Sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK-tutkinto

Tutkinnon laajuus ja opintojen kesto

90 op, 1,5-2,5 vuotta

Missä voin opiskella?

Leppävaaran kampus

Seuraava hakuaika

Hakuaika päättynyt

Aloituspaikat

25

Opetussuunnitelma ja aikataulu

Tutustu opetussuunnitelmaan SoleOPSissa

Opetussuunnitelman PDF-versio

Pakollisten opintojen aikataulu

Lisätietoa

Koulutuksen sisällöistä vastuuopettaja Piia Silvennoinen

YAMK-koulutuksista kehittämispäällikkö Eeva Lassila

etunimi.sukunimi@laurea.fi

 

 Tiedotteet

 

 

YAMK-infotilaisuuksia Tikkurilan ja Leppävaaran kampuksillahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/YAMK-infotilaisuuksia-Tikkurilan-ja-Leppävaaran-kampuksilla.aspx2017-08-15T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Opiskelujahakeminenkuvat/Kuvalinkkikuvat/_w/kl_Tulev_tietojoht_SoTe-alalla_jpg.jpg" style="BORDER:0px solid;" />YAMK-infotilaisuuksia Tikkurilan ja Leppävaaran kampuksilla
YAMK-opinnäyte: Sujuvampaa lean-kehittämistä henkilökunnan valintatilanteita helpottamallahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/YAMK-opinnayte-Sujuvampaa-lean-kehittamista-henkilokunnan-valintatilanteita-helpottamalla.aspx2017-06-25T21:00:00ZYAMK-opinnäyte: Sujuvampaa lean-kehittämistä henkilökunnan valintatilanteita helpottamalla

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot