https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=222<img alt="" src="/update/Opiskelujahakeminenkuvat/Yläbannerit/Estenomi_YAMK_Ylabanneri.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Kosmetiikka-asiantuntijuuden kehittäminen ja johtaminen

Haluatko toimia kosmetiikka-alan kehittäjänä tai johtajana? Kosmetiikka-asiantuntijuuden kehittäminen ja johtaminen -koulutukseen tavoitellaan osallistujia, jotka haluavat kehittyä omassa työssään tulevaisuuteen suuntautuneiksi kosmetiikka- ja kauneudenhoitoalan uudistajiksi.  Koulutus sopii sekä kosmetiikka-alalla toimivalle että alasta kiinnostuneelle motivoituneelle opiskelijalle.

Koulutuksen rakenne

Ylempien ammattikorkeakoulututkintojen rakenne muodostuu Laureassa pakollisesta ydinosaamisen moduulista (30 op), täydentävän osaamisen opintojaksoista (30 op) ja opinnäytetyöstä (30 op).

Estenomi (ylempi AMK) – tutkinnon pakollisissa ydinosaamisen opinnoissa syvennytään kosmetiikka-alan lainsäädäntöön ja sen merkitykseen kosmetiikan valmistuksessa ja maahantuonnissa. Kestävä kehitys koko kosmetiikan valmistus- ja käyttäjäketjussa sekä liiketoiminnallisena kilpailukeinona ja markkinoinnin välineenä on yksi opintojen teema. Tulevaisuusajattelu ja kansainvälisyys kosmetiikka-alalla sekä kosmetiikan raaka-aineosaaminen ja raaka-aineiden turvallisuus yhdistyvät ylemmän tutkinnon opinnoissa.

Vapaavalintaiset täydentävän osaamisen opintojaksot mahdollistavat osaamisen syventämisen tai laajentamisen. Täydentävät opintojaksot on jaoteltu osaamisalueensa mukaisiin moduuleihin, mutta opiskelijat voivat vapaasti koostaa oman yksilöllisen opintopolkunsa ja osaamisensa opintojaksoista. Vapaasti valittavia opintoja voit ottaa myös toisten koulutusten ydinopinnoista. Täydentävän osaamisen moduuleja tarjotaan Laurean Leppävaaran ja Tikkurilan kampuksilla.

Hakukelpoisuus

Estenomi (AMK) tai muu soveltuva korkeakoulututkinto, esim. tradenomi tai restonomi. Lisäksi vaaditaan kolmen vuoden soveltuva työkokemus tutkinnon suorittamisen jälkeen. Lisätietoa hakemisesta Laurean hakijapalveluista.

Valintakoe

Valintakoe on kirjallinen aineistolähtöinen koe, jonka materiaalit jaetaan koetilanteessa. Valintakokeeseen lähetetään kutsu hakukelpoisille hakijoille. Tietoa valintakokeesta löydät hakeminen -osiosta.
 

 

 

​​Tutkintonimike

Estenomi (ylempi AMK), Master of Beauty and Cosmetics

Tutkinnon nimi

Kauneudenhoitoalan ylempi AMK- tutkinto

Tutkinnon laajuus ja opintojen kesto

90 op, 1,5-2,5 vuotta

Missä voin opiskella?

Tikkurilan kampus

Seuraava hakuaika

Yhteishaku päättynyt. Tutustu avoimen AMK:n polkuopintoihin.

Aloituspaikat

20

Opetussuunnitelma ja  opintojen aikataulu

Tutustu opetussuunnitelmaan SoleOPSissa

Koulutuksen opetussuunnitelman PDF-versio

Koulutuksen aikataulu

Lisätietoa

Koulutuksen sisällöistä vastuuopettaja Marjo Poutanen 

YAMK-koulutuksista kehittämispäällikkö Eeva Lassila

etunimi.sukunimi@laurea.fi

 Tiedotteet

 

 

YAMK-infotilaisuuksia Tikkurilan ja Leppävaaran kampuksillahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/YAMK-infotilaisuuksia-Tikkurilan-ja-Leppävaaran-kampuksilla.aspx2017-08-15T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Opiskelujahakeminenkuvat/Kuvalinkkikuvat/_w/kl_Tulev_tietojoht_SoTe-alalla_jpg.jpg" style="BORDER:0px solid;" />YAMK-infotilaisuuksia Tikkurilan ja Leppävaaran kampuksilla

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot