​Lukujärjestyksen tarkastelu ilman Laurea-tunnuksia

ASIO-tilanvarausjärjestelmässä voit etsiä oman tulevan opiskeluryhmäsi lukujärjestyksen vaikka Sinulla ei vielä olekaan Laurea-tunnuksia. (Tunnukset voit aktivoida viisi vuorokautta ennen opintojen aloitusta, ja sen jälkeen muodostaa  henkilökohtaisen lukujärjestyksen opiskelijaintra LINKin ohjeiden mukaisesti).

Näin näet lukujärjestyksen kevään 2018 opintojen osalta:

  1. Mene osoitteeseen https://tilat.laurea.fi  
  2. Valitse avautuvan sivun alalaidasta kohta "Järjestelmään kirjautuminen ilman autentikointia"
  3. ASIO-järjestelmä avautuu.
  4. Kirjoita aukeavan sivun keskiosassa olevaan hakukenttään aloitusryhmäkoodisi hakuperusteeksi. Koodi sisältää kirjaimia ja numeroita, esim. HLA218KN. Löydät oman aloitusryhmäkoodisi Laurean Uuden opiskelijan nettisivuilla, kampuskuvakkeen alla. Jokaiselle koulutukselle on oma aloitusryhmäkoodi.
  5. Valitse oikea ryhmäsi ja klikkaa sen nimeä.
  6. Sivulle avautuu kalenterinäkymä. Selaa sitä vasemman ylälaidan pienen kalenterin alta esim. "Edell. vko" ja "Seur. vko" tai valitse suoraan tarkasteltava viikko.
  7. Opintosi alkavat näkyä aikaisintaan kalenterin kohdasta maanantai 8.1.2018.

Joissakin opinnoissa opiskeluryhmääsi jaetaan pienryhmiin, esim. A/B-pienryhmiin. Nyt näkemäsi koko ryhmän kalenteri näyttää nämä kaikki, joten näet päällekkäisyyksiä luennoissa. Ne ovat suunniteltuja päällekkäisyyksiä, joten niistä ei ole syytä huolestua. Lisäksi ryhmän kalenterissa saattaa näkyä täydentäviä opintoja kuten valmentava ruotsi, joka koskee ko. opintojakson valitsevia opiskelijoita.

Opintojen alkaessa pääset tekemään henkilökohtaisen lukujärjestyksen, johon valitset vain Sinua koskevat opintojaksot ja pienryhmät. Näin lukujärjestyksestäsi tulee selkeästi luettava ja juuri Sinulle kohdennettu.

Huomautamme, että lukujärjestysmuutokset ovat vielä mahdollisia.

Mikäli kohtaat vaikeuksia lukujärjestyksen lukemisessa, voit olla yhteydessä Laurean koulutussuunnittelijoihin osoitteella koulutussuunnittelijat@laurea.fi .

Tervetuloa Laureaan! Pian nähdään.

Ystävällisin terveisin,

Laurean koulutussuunnittelijat Jutta, Kaisu, Lauri ja Raisa

 

 

 

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot