​Lukujärjestyksen tarkastelu ilman Laurea-tunnuksia

Lukkarikoneella voit etsiä oman tulevan opiskeluryhmäsi lukujärjestyksen vaikka Sinulla ei vielä olekaan Laurea-tunnuksia. (Tunnukset voit aktivoida viisi vuorokautta ennen opintojen aloitusta, ja sen jälkeen muodostaa  henkilökohtaisen lukujärjestyksen opiskelijaintra LINKin ohjeiden mukaisesti).

Näin näet lukujärjestyksen syksyn 2018 opintojen osalta:

  1. Mene osoitteeseen https://lukkarit.laurea.fi
  2. Kirjoita vasemman reunan ryhmä-hakukenttään aloitusryhmäkoodisi hakuperusteeksi. Koodi sisältää kirjaimia ja numeroita, esim. HLV218SN. Löydät oman aloitusryhmäkoodisi Laurean Uuden opiskelijan nettisivuilla, kampuskuvakkeen alla. Jokaiselle koulutukselle on oma aloitusryhmäkoodi
  3. Lukujärjestys-sivulle avautuu kalenterinäkymä. Selaa sitä vasemman reunan kalenterilla tai tarkastele viikko kerrallaan.
  4. Opintosi alkavat näkyä aikaisintaan viikolla 34.

Joissakin opinnoissa opiskeluryhmääsi jaetaan pienryhmiin, esim. A/B-pienryhmiin. Nyt näkemäsi koko ryhmän kalenteri näyttää nämä kaikki, joten näet päällekkäisyyksiä luennoissa. Ne ovat suunniteltuja päällekkäisyyksiä, joten niistä ei ole syytä huolestua. Lisäksi ryhmän kalenterissa saattaa näkyä täydentäviä opintoja kuten valmentava ruotsi, joka koskee ko. opintojakson valitsevia opiskelijoita.

Opintojen alkaessa Laurean Outlook-kalenteriisi muodostuu henkilökohtainen lukujärjestyksesi sen mukaan, mihin toteutuksiin ilmoittautumisesi on hyväksytty. Niitä oppimistapahtumia voi vielä muokata, jotta sinulle näkyvät vain oman pienryhmäsi tapahtumat. Näin lukujärjestyksestäsi tulee selkeästi luettava ja juuri Sinulle kohdennettu.

Huomautamme, että lukujärjestysmuutokset ovat vielä mahdollisia.

Mikäli kohtaat vaikeuksia lukujärjestyksen lukemisessa, voit olla yhteydessä Laurean koulutussuunnittelijoihin osoitteella koulutussuunnittelijat@laurea.fi .

Tervetuloa Laureaan! Pian nähdään.

Ystävällisin terveisin,

Laurean koulutussuunnittelijat Jutta, Kaisu, Lauri ja Raisa

 

 

 

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot