https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=41<img alt="" src="/update/Opiskelujahakeminenkuvat/Yläbannerit/Avoin_AMK.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Opintojaksotarjonta

Opintotarjontaa voi tarkastella Laurean opetussuunnitelma -sivulta.

Opetuksen aikataulut löytyvät Lukkarikoneesta. Lukkarikoneessa voit hakea aikatauluja joko Ryhmän kalenteri tai Hae toteutuksia -haun kautta.

Hakemalla ryhmän kalenterin pääset tarkastelemaan haluamasi opiskelijaryhmän kaikkia opetuskertoja. Voit hakea esimerkiksi koulutuksella tai ryhmätunnuksella. Lopuksi klikkaa Hae ja lukujärjestys ilmestyy Lukujärjestys-välilehdelle.

Yksittäisten opintojaksojen aikatauluja pystyt tarkastelemaan Hae toteutuksia -haun kautta. Syötä hakukenttään opintojakson koodi tai nimen osa. Hakutuloksia voit vielä rajata mm. toimipisteen, opetuskielen ja opintojen ajoituksen suhteen. Klikkaamalla kalenterimerkintäsymbolia toteutuksen edessä saat näkyviin toteutuksen aikataulun.

3AMKin yhteistyössä toteutettavat opinnot

3AMK:n yhteistyön edetessä Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian opiskelijat voivat elokuusta 2017 lähtien valita opintoja myös toisista korkeakouluista. Tarjolla on yhteisiä opintojaksoja ja ensimmäinen osaamispolku: Kiinteistöala. Lisäksi valittavana on kieliopintoja, jotka toteutuvat yhteistyössä Aalto-yliopiston kanssa. Ilmoittautumisaika on 7.-28.8.2017.
Valtaosa muista kuin kieliopinnoista toteutetaan virtuaalisesti.
Valittavat opinnot ja ohjeet löytyvät wiki-sivuilta:
https://wiki.metropolia.fi/display/3amkopetustarjonta/


Lisätietoja 3AMKin opinnoista:
Iris Wiitakorpi, 28.6. asti ja 7.8. alkaen: etunimi.sukunimi@laurea.fi, p. 0400 972 170

 

 

 Tiedotteet

 

 

Opiskelijat projektiopinnoista: ”Projekteissa opiskelu on luovaa”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opiskelija-projektiopinnoista-Projekteissa-opiskelu-on-luovaa.aspx2018-05-30T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/projektiopinnot%20Hyvinkaa%20Laurea%20tradenomi%20opiskelu%20p2p.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Opiskelijat projektiopinnoista: ”Projekteissa opiskelu on luovaa”
Startup-opintojaksot Laureassa: ”Turvallinen ympäristö kokeilla ja onnistua”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Startup-opintojaksot-Laureassa.aspx2018-04-25T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Laurea%20startup%20yrittajyys.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Startup-opintojaksot Laureassa: ”Turvallinen ympäristö kokeilla ja onnistua”
Laurealaiset menestyivät restonomien hackathonissahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Laurealaiset-menestyivat-restonomien-hackathonissa.aspx2018-04-23T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Mara%20hakkaa%20hackathon%20Laurea%20restonomi.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Laurealaiset menestyivät restonomien hackathonissa

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot