https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=230<img alt="" src="/update/Opiskelujahakeminenkuvat/Yläbannerit/Sosionomi.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Sosionomikoulutuksen verkko-opinnot​

 Laureassa voit suorittaa sosionomin tutkinnon kokonaan verkko-opintoina. Verkko-opiskelu Laureassa on joustava mahdollisuus sinulle, joka et elämäntilanteesi tai asuinpaikkakuntasi vuoksi voi osallistua lähiopetukseen ja haluat pääsääntöisesti suorittaa opinnot omalla aikataulullasi. Koulutus antaa valmiudet työllistyä julkiselle, yksityiselle tai kolmannelle sektorille sosiaali- ja terveysalalla sekä yrittäjänä toimimiseen.

Opinnot alkavat seuraavan kerran tammikuussa 2019. Verkkototeutuksen lähitapaamiset ovat Laurean Otaniemen kampuksella ainoastaan opintojen alussa (perehdytys, ryhmäytyminen), jonka jälkeen lähitapaamisia on kerran lukukaudessa. Opintojen aikana muut tapaamiset toteutetaan erilaisia verkkotyökaluja hyödyntäen.

Minkälaista on opiskella verkossa?

Opiskelu verkossa poikkeaa monin eri tavoin päiväopiskelusta. Se vaatii itsensä johtamisen taitoja ja kurinalaisuutta. Verkossa opiskellessa teet paljon itsenäistä työtä, mutta se ei ole yksinäistä puurtamista. Osallistut verkkokeskusteluihin ja teet ryhmätehtäviä sekä työelämään liittyviä projekteja. Verkossa opiskelua varten tarvitset tietokoneen, verkkoyhteyden sekä kuulokemikrofonin. Verkossa opiskellaan samassa tahdissa kuin muissa sosionomikoulutuksissa, mutta voit myös nopeuttaa opintojasi oman opiskelusuunnitelmasi pohjalta. Yksilökohtaiset tehtävät voit tehdä missä ja milloin vain.

Laureassa voit suorittaa sosionomin tutkinnon kokonaan verkko-opintoina. Tämä koulutus antaa sinulle valmiudet työllistyä julkiselle, yksityiselle tai kolmannelle sektorille sosiaali- ja terveysalalla sekä yrittäjänä toimimiseen.

Laurean sosionomikoulutuksen verkko-opinnot alkavat seuraavan kerran keväällä 2019 Otaniemen kampuksella. Tässä monimuotototeutuksessa opiskelet kokonaan verkossa. Verkkototeutuksen lähitapaamiset ovat ainoastaan opintojen alussa (perehdytys, ryhmäytyminen), jonka jälkeen lähitapaamisia on kerran lukukaudessa. Opintojen aikana muut tapaamiset tapahtuvat erilaisia verkkotyökaluja hyödyntäen. 

 

 

 

Tutkinto

Sosionomi (AMK)

Koulutustyyppi

Verkko-opinnot

Laajuus

210 op

Aloituspaikat

30

Seuraava hakuaika

5.9. - 19.9.2018

Koulutuksen aloitus

Tammikuussa 2019

Lisätietoja verkko-opinnoista

Kehittämispäällikkö
Tuija Partio
tuija.partio(at)laurea.fi

Lisätietoja hakemisesta

hakijapalvelut(at)laurea.fi
(09) 8868 7293 (arkisin klo 10-14)


Tutustu myös muihin Laurean yhteishaussa mukana oleviin koulutuksiin.

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot