https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=204<img alt="" src="/update/Opiskelujahakeminenkuvat/Yläbannerit/Verkko-opinnot.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Liiketalouden verkko-opinnot​

 

Laureassa voit suorittaa liiketalouden tradenomin tutkinnon kokonaan verkko-opintoina. Tämä koulutus antaa sinulle valmiudet esimies- ja asiantuntijatehtäviin erilaisissa organisaatioissa sekä yrittäjänä toimimiseen.

Laurean tradenomikoulutuksen verkko-opinnot alkavat syksyllä 2017. Tässä monimuotototeutuksessa opiskelet kokonaan verkossa. Verkkototeutuksessa lähitapaamiset ovat Laurean Tikkurilan kampuksella ainoastaan opintojen alussa (perehdytys ja ryhmäytyminen), jonka jälkeen niitä on kerran lukukaudessa. Opintojen aikana muut tapaamiset tapahtuvat verkossa verkkokokoustyökaluja hyödyntäen. Oppimisalustana käytetään Optima-verkkotoimintaympäristöä.

Verkko-opiskelu Laureassa on joustava mahdollisuus sinulle, joka et elämäntilanteesi tai asuinpaikkakuntasi vuoksi voi osallistua lähiopetukseen ja haluat suorittaa opinnot omatahtisesti.

Minkälaista on opiskella verkossa?

Opiskelu verkossa poikkeaa monin eri tavoin päiväopiskelusta. Se vaatii itsensä johtamisen taitoja ja kurinalaisuutta. Verkossa opiskellessa teet paljon itsenäistä työtä, mutta se ei ole yksinäistä puurtamista. Osallistut verkkokeskusteluihin ja teet ryhmätehtäviä etäyhteyksiä hyödyntäen. Verkossa opiskelua varten tarvitset tietokoneen, verkkoyhteyden sekä kuulokemikrofonin.  Verkossa opiskellaan samassa tahdissa kuin muissa tradenomikoulutuksissa. Voit kuitenkin valita mihin vuorokauden aikaan tai missä opintoja teet.

Opintojen eteneminen

Opintojen käynnistyessä teet ohjaajan kanssa oman opiskelusuunnitelmasi. Voit hyväksyttää aiempia opintoja tai työelämässä saavutettua osaamista osaksi tutkintoa. Lue lisää aiempien opintojen tai osaamisen sisällyttämisestä tutkintoon. Opiskeluun kuuluu kaksi noin  kolmen kuukauden mittaista työharjoittelujaksoa, jotka tehtävistä riippuen voi suorittaa omalla työpaikalla tai itse haetussa kohteessa.  Verkkototeutuksessa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa työtäsi tai työpaikkasi toimintaa osana opintoja. Opinnot kestävät yleensä  2,5 - 3,5 vuotta.

Suuntautuminen

Täydentäviä opintoja (opinnot tarjolla osittain englanniksi) voit valita mm. seuraavilta aihealueilta: Asiakaslähtöinen ja digitaalinen liiketoiminta, taloushallinto ja rahoitus, henkilöstöjohtaminen, kv. liiketoiminta ja työympäristöjohtaminen.

Liiketalouden tradenomin tutkinto (210 op) koostuu liiketalouden ydinosaamiseen liittyvistä opintokokonaisuuksista (150 op) sekä täydentävistä opinnoista (60 op). Opiskelija voi valita täydentäviä opintoja oman urasuunnitelmansa mukaan Laurean eri  kampuksilta. Liiketalouden koulutusta on tarjolla myös monimuotototeutuksena, joka ei ole kokonaan verkko-opintoina toteuttavaa koulutusta.
 

 

 

Tutkinto

Tradenomi (AMK)

Koulutustyyppi

Verkko-opinnot

Laajuus

210 op

Aloituspaikat

 35

Hakuaika

15.3. - 5.4.2017

Hae koulutukseen tästä! 

Laurean kevään 2017 yhteishaussa mukana olevat koulutukset

Lisätietoja hakemisesta:

hakijapalvelut(at)laurea.fi
(09) 8868 7293 (arkisin klo 10-14)

Lisätietoja verkko-opinnoista:

Lehtori Eija Lipasti
eija.lipasti(at)laurea.fi
Lehtori Tuija Marstio
tuija.marstio(at)laurea.fi

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot

 

 

Liiketalouden verkko-opinnothttps://www.laurea.fi/update/Lists/Videotembed/DispForm.aspx?ID=13<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/SIMvM1v8Hmk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>Liiketalouden verkko-opinnotOheisella videolla kerrotaan, minkälaista liiketalouden verkko-opiskelu on.
Liiketalouden opinnot verkossahttps://www.laurea.fi/update/Lists/Videotembed/DispForm.aspx?ID=15<iframe width="100%" height="100%" src="https://www.youtube.com/embed/Nw77OGjOmBg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>Liiketalouden opinnot verkossaKatso video ja kuuntele, mitä opiskelijat ajattelevat verkko-opinnoista.