https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=204<img alt="" src="/update/Opiskelujahakeminenkuvat/Yläbannerit/Verkko-opinnot.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Liiketalouden verkko-opinnot​

Laureassa voit suorittaa liiketalouden tradenomin tutkinnon kokonaan verkko-opintoina. Tämä koulutus antaa sinulle valmiudet esimies- ja asiantuntijatehtäviin erilaisissa organisaatioissa sekä yrittäjänä toimimiseen.

Laurean tradenomikoulutuksen verkko-opinnot alkavat seuraavan kerran syksyllä 2018 Lohjan kampuksella. Tässä monimuotototeutuksessa opiskelet lähes kokonaan verkossa.  Lähitapaamisia on kerran lukukaudessa erikseen määriteltävinä päivinä, yleensä lukukauden alussa syyskuussa ja tammikuussa. Syksyn 2018 lähipäivä on perjantai 24.8.2018.

Verkko-opiskelu Laureassa on joustava mahdollisuus sinulle, joka et elämäntilanteesi tai asuinpaikkakuntasi vuoksi voi osallistua lähiopetukseen.

Minkälaista on opiskella verkossa?

Opiskelu verkossa poikkeaa monin eri tavoin päiväopiskelusta. Se vaatii itsensä johtamisen taitoja ja kurinalaisuutta. Verkossa opiskellessa teet paljon itsenäistä työtä, mutta se ei ole yksinäistä puurtamista. Osallistut verkkokeskusteluihin ja teet ryhmätehtäviä etäyhteyksiä hyödyntäen. Verkossa opiskelua varten tarvitset tietokoneen, verkkoyhteyden sekä kuulokemikrofonin.  Verkossa opiskellaan samassa tahdissa kuin muissa tradenomikoulutuksissa. Voit kuitenkin valita mihin vuorokauden aikaan tai missä opintoja teet.

Opintojen eteneminen

Opinnoissa on suositeltu etenemisjärjestys, jonka mukaan opiskelet 30-35 op lukukaudessa. Voit hyväksyttää aiempia opintoja tai työelämässä saavutettua osaamista osaksi tutkintoa. Lue lisää aiempien opintojen tai osaamisen sisällyttämisestä tutkintoon. Opiskeluun kuuluu kaksi noin  kolmen kuukauden mittaista työharjoittelujaksoa, jotka tehtävistä riippuen voi suorittaa omalla työpaikalla tai itse haetussa kohteessa.  Verkkototeutuksessa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa työtäsi tai työpaikkasi toimintaa osana opintoja. Opinnot kestävät yleensä  2,5 - 3,5 vuotta. Sinulla on koko opintojen ajan oma opiskelun ohjaaja, tuutoriopettaja, jonka kanssa voit suunnitella opintojasi alusta lähtien. Lisäksi opinto-ohjaaja ja opintopäällikkö auttavat opintojen suunnittelussa.

Suuntautuminen

Täydentäviä opintoja (opinnot tarjolla osittain englanniksi) voit valita mm. seuraavilta aihealueilta: Asiakaslähtöinen ja digitaalinen liiketoiminta, taloushallinto ja rahoitus, henkilöstöjohtaminen, kv. liiketoiminta ja työympäristöjohtaminen.

Liiketalouden tradenomin tutkinto (210 op) koostuu liiketalouden ydinosaamiseen liittyvistä opintokokonaisuuksista (150 op) sekä täydentävistä opinnoista (60 op). Voit valita täydentäviä opintoja oman urasuunnitelmansa mukaan Laurean eri  kampuksilta tai muista korkeakouluista. Liiketalouden koulutusta on tarjolla myös päiväopetuksena sekä monimuotototeutuksena, jotka eivät ole kokonaan verkko-opintoina toteuttavaa koulutusta.
 

 

 

Tutkinto

Tradenomi (AMK)

Koulutustyyppi

Verkko-opinnot

Laajuus

210 op

Aloituspaikat

 35

Seuraava hakuaika 

14.3. - 28.3.2018

Hae Opintopolussa >>

Lisätietoja hakemisesta

hakijapalvelut(at)laurea.fi
(09) 8868 7293 (arkisin klo 10-14)


Tutustu myös muihin Laurean yhteishaussa mukana oleviin koulutuksiin.

 Tiedotteet

 

 

Verkossa tradenomiksi opiskelevilla ensimmäinen lukukausi takanahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Verkossa-tradenomiksi-opiskelevilla-ensimmainen-lukukausi-takana.aspx2018-01-24T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Verkkotradenomien%20kuulumiset%20Laurea%20verkko-opinnot%20tradenomi%20korjattu.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Verkossa tradenomiksi opiskelevilla ensimmäinen lukukausi takana
Tradenomiksi nyt kokonaan verkossahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Tradenomiksi-nyt-kokonaan-verkossa.aspx2017-09-07T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/tradenomiopinnot%20verkossa%20Laurea%20opiskelija.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Tradenomiksi nyt kokonaan verkossa
Verkko-opiskelu mahdollistaa opinnot ajasta ja paikasta riippumattahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Verkko-opiskelu-mahdollistaa-opinnot-ajasta-ja-paikasta-riippumatta.aspx2017-09-07T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Laurea%20UAS%20kirjaimet.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Verkko-opiskelu mahdollistaa opinnot ajasta ja paikasta riippumatta

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot

 

 

Liiketalouden verkko-opinnothttps://www.laurea.fi/update/Lists/Videotembed/DispForm.aspx?ID=13<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/SIMvM1v8Hmk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>Liiketalouden verkko-opinnotOheisella videolla kerrotaan, minkälaista liiketalouden verkko-opiskelu on.