https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=168<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Haaga-Helia-Metropolia-yhteistyö/työelämälähtöisyys_banneri.jpg" style="BORDER:0px solid;" />


Työelämälähtöisyys 9.0

Työelämälähtöisyys 9.0 -hankkeessa luodaan monialainen ja monikulttuurinen innovointi- ja yhteistyömalli, joka yhdistää  työelämäkumppanit, opiskelijat ja ammattikorkeakoulun asiantuntijat. Kumppanit saavat käyttöönsä ainutlaatuisen laajan Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian opiskelija- ja asiantuntijaosaamisen, “innojoukot”.

"Innojoukot" työstävät avoimia kehittämistehtäviä, jotka työelämäkumppanit määrittelevät tarpeidensa pohjalta. Työskentelyssä yhdistyy kansainvälinen liiketoiminta ja käyttäjälähtöinen toiminta. 

Työelämäkumppani saa mallissa lisäarvoa

  • monialaisuudesta: Mukana on monipuolisesti eri aloja, millä varmistetaan arvon tuottaminen kumppanille ja kumppanin tarpeeseen vastaaminen
  • monikulttuurisuudesta: Monikulttuuristen opiskelijoiden moninainen osaaminen otetaan käyttöön voimavarana. Monikulttuurisuus tukee uudenlaisten tuotteiden, palvelujen, liiketoimintamallien innovointia.
  • digitaalisuudesta: Toimintamallilla on yhteinen digitaalinen layer, yhteinen rajapinta ulospäin, yhteinen paikka oppimiselle ja kehittämistyölle.

Toimintamalli pilotoidaan hyödyntäen digitaalisia ratkaisuja syksyllä 2016. Jos haluat saada voimia käyttäjälähtöisten liiketoimintaideoiden yhteiseen kehittelyyn, ole rohkeasti yhteydessä.

Lisätietoja ja yhteydenotot

Aluepalvelujohtaja Teemu Ylikoski, Laurea-ammattikorkeakoulu
teemu.ylikoski@laurea.fi
puh. 040 555 3564

 

 

 Tiedotteet

 

 

Tulevaisuuden korkeakoulussa sovelletaan opittua ja hyödynnetään tehokkaasti teknologiaahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Tulevaisuuden-korkeakoulussa-sovelletaan-opittua-ja-hyodynnetaan-tehokkaasti-teknologiaa.aspx2017-03-15T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Kokeileva%20Suomi%20tapahtuma.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Tulevaisuuden korkeakoulussa sovelletaan opittua ja hyödynnetään tehokkaasti teknologiaa

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot