Siirry sisältöön

Lohjan kampus

Lohjan kampus siirtyy kesällä 2019 valmistuvan kauppakeskus Lohen tiloihin. Tämä luo aivan uudenlaisia mahdollisuuksia kumppanuuksiin sekä yhteistyöhön muiden paikallisten toimijoiden kanssa.

Yhteystiedot 

Vihdinkatu 1
08100 Lohja 

 

Aukioloajat

Pääovi auki

ma-pe klo 7.30-18
Lauantaisin jos on opetusta

Korkeakouluisännät/Info

(09) 8868 7888
isannat.lohja@laurea.fi

Opintotoimisto

(09) 8868 7800
lohja.info@laurea.fi
Opintotoimistojen aukioloajat

Kirjasto

liblohja@laurea.fi

Saapumisohjeet ja parkkipaikat

Kampukselle pääsee esteettömästi pääovesta. Lohjan kampuksella on vieraille ja henkilökunnalle rajallinen määrä parkkipaikkoja kampusalueella sekä etupihalla että takapihalla. Henkilökunnan parkkipaikat vaativat erillisen pysäköintiluvan, jonka saa infosta tai opintotoimistosta. Lähistöllä on jonkin verran lyhytaikaisia kiekko- ja maksullisia parkkipaikkoja. 

Kampukselle on hyvät bussiyhteydet pääkaupunkiseudulta. Lähimmät pysäkit ovat Suurlohjankadulla ja Kauppakadulla.  

Kampuksen pääoven edessä on kaksi inva-paikkaa. Kampukselle pääsee esteettömästi pääovesta. Hissillä pääsee kaikkiin kampuksen kerroksiin.  Inva-WC sijaitsee alimmassa kerroksessa.

Koulutukset

Lohjan kampuksella voi opiskella liiketaloutta. Yrityslabra tarjoaa vaihtoehtoisen tavan opiskeluun. Opiskelijat tekevät alueen yritysten ja muiden yhteisöjen tilaamia kehittämisprojekteja alueen yrityksille ja muille yhteisöille yhteistyössä heidän asiantuntijoittensa kanssa. Lue lisää liiketalouden koulutuksesta.

Kansainvälisesti v. 2016 auditoitu sosionomikoulutus vastaa parhaillaan menossa olevaan SOTE- ja maakuntauudistuksen haasteisiin. Lue lisää sosionomikoulutuksesta.

Terveystori on Lohjan kampuksen sairaanhoitajatutkinnon oppimis- ja tki-ympäristö. Se koostuu laboraatio- ja simulaatioympäristöstä, missä opiskelija kehittää potilaan hoitamisen taitoja todentuntuisessa ympäristössä. Virtuaaliympäristö mahdollistaa aikaan ja paikkaan sitomattoman opiskelun. Lue lisää sairaanhoitajakoulutuksesta.