https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=138<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Yläbanner/BarLaurea_webbisivubanneri.jpg?RenditionID=7" style="BORDER:0px solid;" />

​BarLaurea

Laurean restonomiopiskelijat harjoittelevat BarLaurean ravintolamaailmassa opintojensa ensimmäisenä ja toisena vuotena. BarLaurea on opetusravintola, johon kuuluvat lounasravintola, à la carte ravintola, kahvila, sekä kokous- ja cateringpalvelut. Päivittäisiä asiakaskäyntejä BarLaureassa on noin tuhat ja pääasiallinen asiakaskunta koostuu Laurean henkilökunnasta ja opiskelijoista.

Toiminnassa ja raaka-aineiden käytössä huomioidaan vuodenajat, lähiruoka ja luomu. BarLaurea on Portaat luomuun -ohjelman viidennellä portaalla, joka tarkoittaa sitä että ravintolassa käytetään vähintään 20 luomutuotetta pysyvästi. Lisäksi käytetään muita luomutuotteita mahdollisuuksien mukaan.

Siirry tästä BarLaurean verkkosivuille >>


Lounasravintola BarLaurea

BarLaurean lounaalla tarjotaan edullista ja monipuolista linjastolounasta arkisin klo 10.45 - 13.00. Päivittäin vaihtuvalta ruokalistalta löytyy 3 vaihtoehtoa: päälounas (liha, kala tai kana) kasvislounas ja keittolounas. Lounaalla tarjotaan lisäksi salaattipöytä, ravintolassa leivottua leipää, levitteitä, luomumaitoja, luomupiimää ja vettä. Keittolounaaseen sisältyy jälkiruoka. Lähi- ja luomuruoka on toiminnan lähtökohta myös BarLaurean linjastolounaalla.

Lounaan hinnat:
• Opiskelija 2,60 € (Kelan ateriatuki)
• Henkilöstö 5,10 €
• Muut 6,80 €

Café Beat

Café Beat on BarLaurean osana toimiva restonomiopiskelijoiden oppimisympäristö ja kohtaamispaikka Leppävaaran pääaulassa. Kahvilassa voit työskennellä ja nauttia opiskelijoiden valmistamia erikoiskahveja tai ottaa kahvin mukaan. BarLaurean restonomiopiskelijat vastaavat kahvilapalveluiden tuottamisesta esimiesten ohjauksessa.

Kahvilasta löytyy runsas valikoima sekä suolaisia, että makeita tuotteita. Tuotevalikoima sisältää esimerkiksi opiskelijoiden valmistamat erikoiskahvit, ravintolassa valmistetut sämpylät, välipalatuotteet, virvoitusjuomat ja makeiset.

Café Beat on avoinna maanantaista torstaihin klo 8.00 - 16.00 ja perjantaisin klo 8.00 - 15.00.

À la carte - ravintola Flow

À la carte -ravintola Flow tarjoaa laadukkaita lounaita arkisin klo 11.00 - 13.00. Flow'ssa on 40 asiakaspaikkaa ja se toimii myös tilausravintolana. Ravintolatila toimii hyvin esimerkiksi erilaisilla illallisilla. Pöytävaraukset voit laittaa osoitteeseen barlaurea@laurea.fi.


Flow'n lounasmenut vaihtuvat viikottain, mutta pääsääntöisesti menu sisältää kolme ruokalajia, sekä kahvin ja teen. Menu maksaa opiskelijoille 10 euroa ja muille 15 euroa. BarLaurean restonomiopiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat menut ravintolapäällikön ja keittiömestarin ohjauksessa.

Kokous- ja cateringpalvelut

BarLaurean kokous- ja cateringpalvelut ovat suunnattuja Laurean henkilökunnalle ja opiskelijoille, mutta tilauksia voi tehdä myös ulkopuoliset asiakkaat. Leppävaaran kampukselta löytyy useita viihtyisiä kokoustiloja ja BarLaurean laadukkaat palvelut takaavat sen, että kokouksista ja tapahtumista jää positiivinen maku suuhun.

 

 

 

Pöytävaraukset ja kokouspalvelut

barlaurea@laurea.fi

puh. 040 019 8660

Muut yhteystiedot

Ravintolapäällikkö
Teemu Sirainen
puh. 040 739 5771

Keittiömestari
Ilari Paananen
puh. 040 739 1661

 Tiedotteet

 

 

BarLaurea tarjoaa herkullista vegaaniruokaa Ota Olut -tapahtumassahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Bar-Laurea-tarjoaa-herkullista-vegaaniruokaa-espoolaisessa-Ota-Olut--tapahtumassa.aspx2018-08-27T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/BarLaurea_wokki.jpg" style="BORDER:0px solid;" />BarLaurea tarjoaa herkullista vegaaniruokaa Ota Olut -tapahtumassa
RESTO-kilpailut kokoavat Suomen parhaat restonomiopiskelijat Laureaanhttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/RESTO-kilpailut-kokoavat-Suomen-parhaat-restonomiopiskelijat-Laureaan.aspx2018-03-18T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/BarLaurea%20restaurant%20entrepreneurship%20student%20horeca%20Laurea.jpg" style="BORDER:0px solid;" />RESTO-kilpailut kokoavat Suomen parhaat restonomiopiskelijat Laureaan
BarLaureassa tarjoiltiin makuelämyksiä huippuravintoloiden tyyliinhttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/BarLaureassa-tarjoiltiin-makuelamyksia-huippuravintoloiden-tyyliin.aspx2018-02-13T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/BarLaurean%20keittiossa.jpg" style="BORDER:0px solid;" />BarLaureassa tarjoiltiin makuelämyksiä huippuravintoloiden tyyliin

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

https://www.laurea.fi/update/Lists/Linkit/DispForm.aspx?ID=33<a href="http://www.jamix.fi/ruokalistat/app?anro=97090" target="_blank"><img alt="" src="/_layouts/15/IMAGES/icgen.gif">BarLaurean lounaslista</a>Katso mitä BarLaureassa syödään tänään.

 Blogit

 

 

 Videot