Siirry sisältöön

Kurkistuskurssit tarjoavat:

  • Mahdollisuuden tutustua AMK-opintoihin ajasta ja paikasta riippumatta verkossa.
  • Ovat ilmaisia 2. asteen opiskelijoille.
  • Ovat laajuudeltaan 1-5 opintopistettä. Yksi opintopiste vastaa noin 27 tunnin työpanosta.
  • Jos tulet myöhemmin ammattikorkeakouluumme suorittamaan AMK-tutkintoa, voit sisällyttää kurssit AMK-tutkintoosi.
  • Opinnot arvioidaan hyväksytty/hylätty -asteikolla

Kurkistuskurssitarjonta

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kurkistuskursseille on auki lähes ympäri vuoden. Lisätietoa kurkistuskurssin sisällöstä, tarkka ilmoittautumisaika sekä ilmoittautumislinkki näkyvät, kun klikkaat haluamasi kurssin auki. Laurean kurkistuskurssitarjonta laajenee kevään 2021 aikana, joten kursseja on tulossa vielä kevään aikana lisää tarjontaan!

Opinnot ovat ilmaisia kaikille Suomessa opiskeleville toisen asteen opiskelijoille. Muistathan keskustella kurkistuskurssin suorittamisesta oman opinto-ohjaajasi kanssa ennen kuin ilmoittaudut kurssille!

Saat sähköpostivahvistuksen ilmoittautumisen yhteydessä. Lisäksi  ennen opintojen alkua saat ohjeet ja neuvot opintojen aloitukseen, tärkeisiin järjestelmiin sekä yhteystietoihin, mihin eri tilanteissa voit ottaa yhteyttä. Ohjeiden saamisessa voi esiintyä muutaman päivän viivettä, odotathan rauhassa ohjeita sähköpostitse ja muistathan tarkistaa myös roskapostilaatikkosi!

Pe­ruu­tuseh­dot

Väyläopinnoissa noudatetaan avoimen amk:n peruutusehtoja.

Opiskelutodistus ja suoritusote

Laurean opintotoimistosta voit tilata itsellesi tarvittaessa Laurean opiskelutodistuksen. Kun kurssisi on arvioitu, voit joko itse ladata  suoritusotteen Pakista kohdasta tilaukset tai tilata sen Laurean opintotoimistosta. Opiskelusuorituksesi näkyvät sinulla myös OmaOpintopolku.fi -palvelussa.

Opintotoimiston yhteystiedot

Kysyttävää?

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä:

Sähköpostitse: vaylaopinnot@laurea.fi

Puhelimitse (keskiviikkoisin klo 13-16): 09-8868 7330