Siirry sisältöön

Valmentavat opinnot

Haluatko kerrata ja vahvistaa ammattikorkeakouluopinnoissa tarvittavia valmiuksiasi jo ennen varsinaisten amk-opintojen alkua?

Opiskele jo elokuussa amk-opintoihin valmentavia taitoja

Elokuussa (6.–31.8.2018) on mahdollisuus suorittaa verkko-opintoina seuraavia opintojaksoja:

  • R0169-TOB1722 Valmentava matematiikka 3 op, verkko-opinnot, tentti Hyvinkään kampuksella (uusinnat omalla kampuksella)
  • RO171-3003 Valmentava ruotsi 3 op, verkko-opinnot, joihin kuuluu verkkoluentoihin osallistumista ja itsenäistä työskentelyä sekä tentti Leppävaaran kampuksella (uusinnat omalla kampuksella)
  • R0170-3001 Valmentava englanti 3 op, verkko-opinnot, joihin kuuluu verkkoluentoihin osallistumista ja itsenäistä työskentelyä sekä tentti Leppävaaran kampuksella (uusinnat omalla kampuksella)

Nämä valmentavat opintojaksot eivät kuulu pakollisina amk-tutkintoihin, mutta niitä suositellaan niille, jotka tarvitsevat kertausta ko. taidoissa. Ne ovat opetussuunnitelman täydentäviä eli valinnaisia opintoja, ja kaikki em. opintojaksot on mahdollista suorittaa myös normaalin aikataulun mukaisesti syyskuusta 2018 alkaen.

Ilmoittautumisaika on 24.7. – 26.7.2018

Ilmoittaudu valmentaviin opintoihin (e-lomake on avoinna ilmoittautumisaikana)

Lisätietoa opintojaksoista ja niille ilmoittautumisesta voi kysyä ilmoittautumisaikana sähköpostitse melisa.heiskanen@laurea.fi 

Opintojakso toteutetaan, jos sille on ilmoittautunut vähintään 15 opiskelijaa, ja opintojaksolle hyväksytään enintään 80 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille lähetetään hyväksymisestä tai hylkäämistä sähköposti 1.8.

Jos tulet hyväksytyksi jollekin valmentavista opintojaksoista, opinto-oikeutesi alkaa normaalia aikaisemmin eli jo 1.8. Opinto-oikeutesi on ehdollinen, kunnes henkilöllisyys ja todistukset on tarkistettu opintojen virallisena alkamispäivänä.

Laurean käyttäjätunnuksesi ovat aktivoitavissa 1.8. alkaen. Katso uuden opiskelijan tunnusten aktivointiohjeet.

HUOM! Jos saat työmarkkinatukea tai muita sosiaalietuuksia, varmista maksajalta (esim. KELA tai TE-keskus), säilyykö oikeutesi etuuteen myös opinto-oikeusaikana.