Siirry sisältöön

Tulevaisuuden johtaminen ja asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta (Ylempi AMK)

Orientaatiopäivän ohjelma

Torstai 16.1.2020 Orientaatio
Paikka: Iso-Auditorio & B402

09.00 Tervetuloa, Valdemar Kallunki, johtaja (Iso-Auditorio)

09.20 KV-palvelut (Iso-Auditorio)

09.40 Laureamkon palvelut (Iso-Auditorio)

10.00 Elisa Mentu, Laurean opintoihin liittyvät järjestelmät (Iso-Auditorio)

11.00 TuJo 2020 ryhmäytyminen (B402)

11.30 Lounas

12.00 Tulevaisuuskorttipeli, Tarja Meristö, Jukka Laitinen (B402)

14.00 Opinnot omassa YAMK-ohjelmassa, Susanna Kivelä (B402)

15.00 Tutustuminen, HOPS-keskusteluaikojen varaus & lauantaiksi tehtävä ennakkotehtävän esittely (B402)

Perjantai 171.2020 Toimintaympäristön monitorointi
Paikka: B402
9.00 -

Lauantai 18.1.2020 Opinnäytetyö
Paikka: B402

09.00 YAMK-opinnäytetyö, Susanna Kivelä

09.30 Tiedonhaku, Monika Cseh

11.30 Lounas

12.30 16.1. annettavaan ennakkotehtävän purku

14.00 Kahvitauko

14.15 Opinnäytetyöharjoitus

15.00 HOPS-keskustelut alkaen klo 15.00

Muistathan ottaa mukaasi alkuperäiset työtutkintotodistuksesi (lisätietoa, mitkä todistukset pitää ottaa mukaan) sekä virallisen henkilöllisyystodistuksen (ajokortti ei ole virallinen henkilöllisyystodistus, passi ja henkilökortti ovat). Täysipainoisen opiskelun aloittaminen edellyttää Laurean verkkotunnusten aktivointia. Aktivointi tehdään viimeistään orientaatiopäivän aikana (ohjeistetusti). Tunnusten aktivoinnin voi tehdä jo etukäteen.

Muita opintojen aloittamiseen liittyviä asioita

Kaikkien odotetaan osallistuvan pakollisille opintojaksoille aikataulun mukaisesti. Koulutuksen lähiopetusaikataulu on liitteenä. On erittäin tärkeää, että kaikki opiskelijat osallistuvat jokaiseen lähiopetuspäivään koko lähiopetuspäivän ajan. Näiden päivien aikana monialainen opiskelijaryhmä luo uutta tietoa ja osaamista yhdessä ja kaikki ajatukset ja näkökulmat ovat tarpeellisia tässä yhteisöllisessä oppimisprosessissa. Jos et kuitenkaan jostakin pätevästä syystä pääse osallistumaan lähiopetuspäivään, sinun odotetaan keskustelevan poissaolon korvaavasta suorituksesta ko. opintojakson opettajan kanssa etukäteen. Opettajien nimet löydät esim. opintojakson Optima-työtilasta. Tutustumme Optima-työtilaan orientaatiopäivän yhteydessä

Tulevaisuuden johtaminen ja asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta YAMK-ohjelman lähipäivät järjestetään Tikkurilan Laureassa. Muista tarkistaa lähiopetuspäivän opetustilat opiskelijoiden työpöydän Pakin kalenterista, johon päivittyvät myös mahdolliset viime hetken muutokset. Opetustilan löydät myös Tikkurilan Laurean sisääntuloaulan monitorista. Lähiopetustiloissa ei yleensä ole tietokoneita, joten omassa käytössä oleva tabletti tai läppäri kannattaa ottaa mukaan.

Kevään 2020 ydinopintojen aikataulu on tiivis (lähiopetuspäivien lisäksi itsenäistä työskentelyä sekä soveltavia kehittämistehtäviä, jotka suoritetaan pienryhmässä). Tiiviin aikataulun vuoksi emme suosittele vapaasti valittavia opintoja (täydentävä osaaminen) keväälle. Sen sijaan suosittelemme, että tutustut hyvissä ajoin sekä Leppävaaran että Tikkurilan kampuksien tarjontaan ensi syksyä ajatellen. Opintoihisi sisältyy yhteensä 30 op täydentäviä opintoja. Vapaasti valittavien opintojaksojen opiskelemisen kannalta on tärkeää, että suoritat kevään opintojaksot aikataulun mukaisesti (suoritetut opintopisteet vaikuttavat vapaasti valittavien opintojaksojen opiskelijavalintaan, jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja).

Järjestän kevään aikana 30 min kestäviä henkilökohtaisia HOPS-keskustelutilaisuuksia. Tarkoitus on keskustella opintoja koskevista odotuksistasi ja suunnitella opintojesi aikataulua tarkemmin. HOPS-keskusteluajat sovitaan ensimmäisen viikon aikana. 

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää – ole rohkeasti yhteydessä minuun. Tervetuloa opiskelemaan Laureaan! Odotan innolla tapaavani teidät kaikki!

 

Inspiroivia opiskeluhetkiä toivotellen,
Ystävällisin terveisin
Susanna Kivelä
YAMK-ohjelman vastuuopettaja
susanna.kivela@laurea.fi
+358 50 564 1586