Siirry sisältöön

Tiedätkö, miten raportoida riskeistä, analysoida niitä ja ehdottaa muutoksia työhösi tunnistettuihin riskeihin perustuen? Riskienhallinta koostuu uhkien ja mahdollisuuksien tunnistamisesta, niistä aiheutuvien riskien arvioinnista, sekä arvioinnin perusteella tehtävistä toimenpiteistä.

Perustiedot

 • Kohderyhmä: Työn sujuvuudesta ja onnistumisesta vastaaville asiantuntijoille
 • Hakuaika: 28.2.2021 mennessä
 • Ajoitus: 15.3.-28.5.2021, lähipäivä 15.4.2021
 • Laajuus: 5 op
 • Sijainti: Laurea Leppävaara, Vanha maantie 9, Espoo
 • Hinta: 890 € + alv 24%

Laurea Certified Risk Officer-koulutus on suunniteltu kaikille, joiden tehtäviin kuuluu työn sujuvuudesta ja onnistumisesta vastaaminen. Koulutuksen tavoitteena on tuottaa osallistujalle sellaisia tietoja ja taitoja, joiden avulla hän pystyy tunnistamaan työnsä pullonkaulat, ongelmakohdat ja kehittämisen paikat sekä tuottamaan niihin kehittämisehdotuksia kouluttajien ohjauksessa. 

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet henkilöt voivat hakea Laurealta Certified Risk Officer –osaamismerkkiä. Koulutus täyttää ammattikorkeakoulutasoisen AMK-koulutuksen vaatimukset. 

 • Koulutus järjestetään keväällä 15.3.-28.5.2021 välisenä aikana. Koulutuksen lähipäivä järjestetään 15.4.2021.
 • Koulutuksen lähipäivän koulutuspaikka: Laurea-ammattikorkeakoulu, Leppävaaran kampus (Vanha maantie 9, 02650 Espoo)
 • Osallistujamäärä: Koulutukseen otetaan enintään 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutuu 10 osallistujalla.
 • Osallistuja tarvitsee käyttöönsä tietokoneen, internet-yhteyden sekä kuulokkeet mikrofonilla.

 

 • Sisältö, ohjelma ja tavoitteet 

  Koulutus muodostuu ennakkotehtävästä, yhdestä lähiopetuspäivästä, verkko-opetuksesta ja –ohjauksesta sekä ennakkotehtävän pohjalta muodostuvasta kehittämistehtävästä.

  Ennakkotehtävässä tunnistetaan työpaikalla kehittämisen paikka yhdessä työnantajan kanssa ja esitellään se kouluttajalle. Lähiopetuspäivänä käydään läpi erilaisia menetelmiä, työstäen jo valmiiksi ennakkotehtävässä tunnistettua kehittämiskohdetta. Tämän jälkeen seuraa itsenäisen työskentelyn vaihe, jossa osallistuja käyttää opittuja työkaluja työpaikalla ja tämän pohjalta muodostaa kehittämisehdotuksensa. Työn aikana osallistuja käyttää tukenaan kouluttajan antamaa ohjausta (mm. verkkotapaamiset).

 • Materiaalit 

  Koulutuksen oppimateriaali on pääosin sähköisessä työtilassa, jonka koulutuksen järjestäjä tarjoaa.

 • Hinta, ilmoittautuminen ja peruutusehdot 

  Hinta

  Koulutuksen hinta: 890,00 € + alv 24 %.

  Koulutusmaksuun sisältyvät opetuksen ja ohjauksen lisäksi koulutuksen materiaalit sähköisessä työtilassa ja lähiopetuspäivänä aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi.

  Koulutus laskutetaan ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen.

  Mikäli yrityksessänne on useita henkilöitä, jotka tarvitsevat tätä koulutusta, voitte pyytää tarjousta räätälöidystä tilauskoulutuksesta osoitteesta events@laurea.fi.

   

  Ilmoittautuminen

  Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen tulee tehdä 28.2.2021 mennessä. Kaikki ilmoittautuneet läpikäydään ja osallistuminen vahvistetaan erikseen.

  Koulutukseen otetaan enintään 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutuu 10 osallistujalla.

   

  Peruutusehdot

  Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumalla osallistuja sitoutuu peruutusehtoihin.
  Peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen events@laurea.fi.

  • 13.2.2021 mennessä tehdyistä peruutuksista pidätämme/veloitamme peruutusmaksun 310,00 € + alv 24 % kulujen kattamiseksi.
  • 14.2.-28.2.2021 välisenä aikana tehdyistä peruutuksista pidätämme/veloitamme 50 % osallistumismaksusta.
  • 28.2.2021 jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistujamaksua ei palauteta ja ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun. Mikäli osallistut koulutukseen yksityishenkilönä ja peruutat osallistumisen ilmoittautumisen päättymisen jälkeen, veloitetaan tällöin 80% koulutuksen osallistujamaksusta.

   

  Koulutus toteutetaan, kun ilmoittautuneita on 10. Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa koulutus liian vähäisen osallistujamäärän takia. Mikäli koulutus perutaan järjestäjän toimesta ja osallistuja on maksanut osallistumismaksun, osallistujalle palautetaan maksettu osallistumismaksu täysimääräisenä. Mikäli osallistuja ei ole vielä maksanut laskuaan ja koulutus perutaan toimeksiantajan toimesta, lasku mitätöityy.

 

Li­sä­tie­to­ja

Laurea events.

events@laurea.fi

040 660 5825 tai 040 631 5014

Lue lisää Eventsin palveluista »

 

Turvallisuusalan täydennyskoulutukset