• Kohderyhmä: Koulutusta suositellaan niille, joilla on säännöllinen kosketus kuluttaja-asiakaspintaan ja jotka ovat etusijalla kehitettäessä oluen myyntiä.
  • Hakuaika: Tilauskoulutus
  • Ajoitus: Sopimuksen mukaan
  • Laajuus: 
  • Sijainti: Vanha Maantie 9, Espoo
  • Hinta: Sopimuksen mukaan

Oluen asiantuntijaksi - Laurea Certified Beer Master

Beer Master -koulutus kehittää osallistujista oluiden asiantuntijoita, jotka pystyvät keskustelemaan kuluttaja-asiakkaiden kanssa oluesta. Koulutus antaa osallistujille myös valmiudet tukea oluen myyntiä omalla asiantuntijuudellaan ja auttaa yritysasiakkaita heidän kaupallisissa pyrkimyksissään.

Beer Master-koulutusta suositellaan niille, joilla on säännöllinen kosketus kuluttaja-asiakaspintaan ja jotka ovat etusijalla kehitettäessä oluen myyntiä.

Kouluttajana toimii Anikó Lehtinen, olutasiantuntija, kirjailija, juontaja, toimittaja, lehtori, Laurea-ammattikorkeakoulu. Lisäksi koulutuksen kestosta riippuen voidaan järjestää vierailuja espoolaisiin lähipanimoihin. 

Varmista osaaminen muuttuvassa juomaympäristössä – Pyydä tarjous Beer Master -olutkoulutuksesta tiimillesi tai henkilökunnallesi

  • Ohjelma ja kouluttaja 

    Koulutuksen kesto ja sisältö räätälöidään asiakkaan toiveiden pohjalta. Esimerkiksi 2-päiväisen koulutuksen ohjelma voi olla seuraavanlainen:

    Ensimmäinen päivä

    9.00-11.30 Oluen valmistus & oluttyylit: maistellaan 5 olutta

    11.30-12.15 Lounas: teemana olut ja ruoka

    12.15-14.15 Olut & ruoka ja oluen tarjoilu

    14.15-14.30 Kahvitauko

    14.30-15.30 Oluen arviointi ja maku: maistellaan 6 olutta

    15.30-16.00 Oluen virhemaut ja oluen hygienia

    Toinen päivä

    9.00-11.00 Oluen valmistus käytännössä ja oluen raaka-aineet (voi sisältää panimovierailun)

    11.00-11.45 Lounas

    11.45-13.30 Oluttrendit ja oluen kuluttaja: maistellaan 5 olutta

    13.30-14.45 Oluen myynti ja suosittelu: maistellaan 3 olutta

    14.45-16.00 Olut & ruoka –päivällinen

     

    Kouluttaja

    Anikó Lehtinen, olutasiantuntija, kirjailija, juontaja, toimittaja, lehtori, Laurea-ammattikorkeakoulu

    anikolehtinen.jpg

    Helsinkiläinen Anikó Lehtinen on olutasiantuntija ja lehtori Laurea-ammattikorkeakoulussa. Koulutukseltaan hän on valtiotieteen maisteri, ja juomapuolella hän suorittanut kansainvälisen Beverage Guide -tutkinnon sekä opiskellut oluentekoa ja muiden alkoholijuomien valmistusta Vasinais-Suomen Maaseuuopistossa Tuorlassa. Anikó on työskennellyt oluen ja muiden juomien parissa sekä markkinoinnissa, että viestinnän puolella jo viisitoista vuotta ja hänellä kokemusta myös ravintolatyöstä. 

    Anikó luennoi ja kirjoittaa oluesta sekä alan opiskelijoille, kuluttajille, medialle, ravintoloiden ja kauppojen henkilökunnalle että muille asiaan vihkiytyneille. Lisäksi hän on kirjoittanut kaksi olutkirjaa; Yks Olt (WSOY 2014) ja Niin Monta Olutta (WSOY 2016) sekä yhden ruokakirjan Ihan Ulkona (WSOY 2017). Vapaa-aikanaan hän tekee väitöskirjaa keskioluen vapautumisesta, koluaa ravintoloita ja tapahtumia ympäri maailmaa ja panee välillä olutta.

Kokemuksia koulutuksesta

Mielestäni opetuskerroissa oli mukavaa se, että ensin käytiin teoriaa ja sitten päästiin testaamaan oluita, joiden kautta päivän teoriat kertautuivat. Oluiden maistelussa opitut asiat jälleen kerran konkretisoituivat ja itselleni ainakin maistamalla asiat jäivät paremmin mieleen, kuin pelkästään teoriaa läpikäymällä.

 

Myös panimolla vierailu oli hyvä asia, sillä sen avulla on helpompi ymmärtää se, kuinka valmistuksen eri vaiheet etenevät panimolla käytännössä.

 

Kokonaisuudessa kurssi oli itselleni hyvin hyödyllinen ja kurssilta tarttui todella paljon uutta tietoa mukaan.

 

Lisätietoja

Laurea events.

events@laurea.fi

040 660 5825 tai 040 631 5014

Lue lisää Eventsin palveluista »

 

Liiketalouden ja johtamisen täydennyskoulutkset

Täydennyskoulutukset

Täydennyskoulutukset

Työelämälähtöinen koulutustarjontamme kannustaa uuden oppimiseen ja rohkeisiin kokeiluihin. Tutustu eri alojen täydennyskoulutuksiimme.


Kaikki täydennyskoulutuksemme
"