Ilmoittautuminen kevään 2019 Laurea Certified Beer Master -koulutukseen on nyt käynnissä!

  • Kohderyhmä: Koulutusta suositellaan niille, joilla on säännöllinen kosketus kuluttaja-asiakaspintaan ja jotka ovat etusijalla kehitettäessä oluen myyntiä.
  • Hakuaika: 11.3.2019 mennessä
  • Päiväys: 1.-2.4.2019
  • Laajuus: 2 päivää
  • Sijainti: Vanha Maantie 9, Espoo
  • Hinta: 690 € (alv 0 %)

Oluen asiantuntijaksi - Laurea Certified Beer Master

Kaksipäiväinen Beer Master -koulutus kehittää osallistujista oluiden asiantuntijoita, jotka pystyvät keskustelemaan kuluttaja-asiakkaiden kanssa oluesta. Koulutus antaa osallistujille myös valmiudet tukea oluen myyntiä omalla asiantuntijuudellaan ja auttaa yritysasiakkaita heidän kaupallisissa pyrkimyksissään.

Beer Master-koulutusta suositellaan niille, joilla on säännöllinen kosketus kuluttaja-asiakaspintaan ja jotka ovat etusijalla kehitettäessä oluen myyntiä.

Kouluttajana toimii Anikó Lehtinen, olutasiantuntija, kirjailija, juontaja, toimittaja, lehtori, Laurea-ammattikorkeakoulu. Lisäksi koulutuksen aikana vieraillaan espoolaisessa lähipanimossa, Olarin Panimossa ja nautitaan päivällinen Ravintola Fat Lizardissa.

Varmista osaaminen muuttuvassa juomaympäristössä – Osallistu Beer Master -olutkoulutukseen tai ilmoita henkilökuntasi mukaan!

  • Ohjelma ja kouluttaja 

    Ohjelma sisältää panimovierailun Olarin Panimossa ja opetusta tukevan, elämyksellisen olut ja ruoka -päivällisen Ravintola Fat Lizardissa.

    Ensimmäinen päivä
    Paikka: Laurea-ammattikorkeakoulu, Leppävaaran kampus
    Kouluttaja: Anikó Lehtinen, olutasiantuntija, kirjailija, juontaja, toimittaja, lehtori, Laurea-ammattikorkeakoulu

    9.00-11.30 Oluen valmistus & oluttyylit: maistellaan 5 olutta 

    11.30-12.15 Lounas: teemana olut ja ruoka

    12.15-14.15 Olut & ruoka ja oluen tarjoilu

    14.15-14.30 Kahvitauko

    14.30-15.30 Oluen arviointi ja maku: maistellaan 6 olutta

    15.30-16.00 Oluen virhemaut ja oluen hygienia

    Toinen päivä

    Paikka: klo 9.00-14.45 Olarin Panimo, Metallimiehenkuja 8, 02150 Espoo

    klo 14.45-16.00 Ravintola Fat Lizard, Tietotie 1, 02150 Espoo (päivällinen)

    Kouluttaja: Anikó Lehtinen, olutasiantuntija, kirjailija, juontaja, toimittaja, lehtori, Laurea-ammattikorkeakoulu

    9.00-11.00 Oluen valmistus käytännössä ja oluen raaka-aineet

    11.00-11.45 Lounas

    11.45-13.30 Oluttrendit ja oluen kuluttaja: maistellaan 5 olutta

    13.30-14.45 Oluen myynti ja suosittelu: maistellaan 3 olutta

    14.45-15.00 Siirtyminen Ravintola Fat Lizardiin

    15.00-16.00 Olut & ruoka –päivällinen: maistellaan Fat Lizard-panimon 4 olutta

    Panimovierailu Olarin Panimossa

    Olarin Panimo on espoolainen panimo, joka tekee monen tyyppisiä oluita asenteella. Koulutuksen toinen päivä pidetään Olarin Panimon tiloissa, tutustutaan panimoon ja käydään käytännössä läpi oluenvalmistus. Samalla tutustutaan Olarin Panimon tuotteisiin.

    olarinpanimo1.jpg

    Illallinen Ravintola Fat Lizardissa

    Fat Lizard Brewing Co, on Suomen tunnetuimpia pienpanimoita. Panimo sijaitsee Espoon Otaniemessä ja on kuuluisa raikkaista, amerikkalaistyylisesti humaloiduista oluistaan. Koulutuksen illallinen nautitaan Ravintola Fat LIzardissa ja samalla tutustutaan panimon tuotteisiin.

    Kouluttaja

    Anikó Lehtinen, olutasiantuntija, kirjailija, juontaja, toimittaja, lehtori, Laurea-ammattikorkeakoulu

    anikolehtinen.jpg

    Helsinkiläinen Anikó Lehtinen on olutasiantuntija ja lehtori Laurea-ammattikorkeakoulussa. Koulutukseltaan hän on valtiotieteen maisteri, ja juomapuolella hän suorittanut kansainvälisen Beverage Guide -tutkinnon sekä opiskellut oluentekoa ja muiden alkoholijuomien valmistusta Vasinais-Suomen Maaseuuopistossa Tuorlassa. Anikó on työskennellyt oluen ja muiden juomien parissa sekä markkinoinnissa, että viestinnän puolella jo viisitoista vuotta ja hänellä kokemusta myös ravintolatyöstä. 

    Anikó luennoi ja kirjoittaa oluesta sekä alan opiskelijoille, kuluttajille, medialle, ravintoloiden ja kauppojen henkilökunnalle että muille asiaan vihkiytyneille. Lisäksi hän on kirjoittanut kaksi olutkirjaa; Yks Olt (WSOY 2014) ja Niin Monta Olutta (WSOY 2016) sekä yhden ruokakirjan Ihan Ulkona (WSOY 2017). Vapaa-aikanaan hän tekee väitöskirjaa keskioluen vapautumisesta, koluaa ravintoloita ja tapahtumia ympäri maailmaa ja panee välillä olutta.

  • Hinta, ilmoittautuminen ja peruutusehdot 

    Koulutuksen hinta

    Hinta 690,00 € (alv 0%)
    Hinta sisältää koulutuksen aikana maisteltavat oluet, lounaat ja päivällisen sekä ohjelmassa mainitun panimovierailun.

    Ilmoittautuminen

    Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumalla osallistuja sitoutuu peruutusehtoihin.

    Peruutusehdot

    • 3.3.2019 mennessä tehdyistä peruutuksista pidätämme/veloitamme peruutusmaksun 310,00 € kulujen kattamiseksi.
    • 4-24.3.2019 välisenä aikana tehdyistä peruutuksista pidätämme/veloitamme 50 % osallistumismaksusta.
    • 25.3.2019 jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistujamaksua ei palauteta ja ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun.

    Peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen events@laurea.fi

    Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa koulutus liian vähäisen osallistujamäärän takia. Mikäli koulutus perutaan järjestäjän toimesta ja osallistuja on maksanut osallistumismaksun, osallistujalle palautetaan maksettu osallistumismaksu täysimääräisenä. Mikäli osallistuja ei ole vielä maksanut laskuaan ja koulutus perutaan toimeksiantajan toimesta, lasku mitätöityy.

Kokemuksia koulutuksesta

Mielestäni opetuskerroissa oli mukavaa se, että ensin käytiin teoriaa ja sitten päästiin testaamaan oluita, joiden kautta päivän teoriat kertautuivat. Oluiden maistelussa opitut asiat jälleen kerran konkretisoituivat ja itselleni ainakin maistamalla asiat jäivät paremmin mieleen, kuin pelkästään teoriaa läpikäymällä.

 

Myös panimolla vierailu oli hyvä asia, sillä sen avulla on helpompi ymmärtää se, kuinka valmistuksen eri vaiheet etenevät panimolla käytännössä.

 

Kokonaisuudessa kurssi oli itselleni hyvin hyödyllinen ja kurssilta tarttui todella paljon uutta tietoa mukaan.

 

Lisätietoja

Laurea events.

events@laurea.fi

040 660 5825 tai 040 631 5014

Lue lisää Eventsin palveluista »

 

Liiketalouden ja johtamisen täydennyskoulutkset

Täydennyskoulutukset

Työelämälähtöinen koulutustarjontamme kannustaa uuden oppimiseen ja rohkeisiin kokeiluihin. Tutustu eri alojen täydennyskoulutuksiimme.


Kaikki täydennyskoulutuksemme