Siirry sisältöön

Yhteiskehittäminen ja palvelumuotoilu ovat käytännönläheisiä ja tehokkaita lähestymistapoja asiakaslähtöisten toimintojen kehittämiseen. Koulutuksen tavoitteena on siirtyä organisaation omasta sisäisestä myyntiprosessista kohti asiakkaan ostopolun kuvaamista.

Perustiedot

 • Kohderyhmä: Liiketoiminnan, palveluiden/tuotteiden kehittämis-/johtamistehtävissä toimivat henkilöt, joilla on jo kokemusta palvelumuotoilusta ja yhteiskehittämisestä
 • Hakuaika: 25.11.2020 mennessä
 • Ajoitus: 1.12.2020 klo 9.00-16.00
 • Laajuus: 1 päivä
 • Sijainti: Verkkokoulutus
 • Hinta: 640,00 € + alv 24 %

Ymmärrätkö asiakkaan päätöksenteon prosessin, kun asiakas on hankkimassa uutta palvelua/ tuotetta? Osaatko aidosti tukea asiakkaan ostoprosessia? Tiedätkö, miten asiakkaan ostopolkuja rakennetaan ja kuinka niiden kuvaamiseen kerätään tietoa? Moni organisaatio on mallintanut oman myyntiprosessinsa sekä sen toiminnot ja roolikuvaukset, mutta asiakkaan ostoprosessia/ ostopolkua ei tunneta.

Yhteiskehittäminen ja palvelumuotoilu ovat käytännönläheisiä ja tehokkaita lähestymistapoja asiakaslähtöisten toimintojen kehittämiseen. Koulutuksessa syvennytään asiakkaan ostopolun rakentamiseen. Jokainen osallistuja saa koulutuspäivästä todistuksen sekä sähköisen materiaalin mukaansa.

Koulutus on yksi viidestä Laurean ja Vision Factoryn kanssa yhteistyössä järjestettävistä palvelumuotoilun koulutuspäivistä, joista osallistuja voi valita yhden tai useamman oman osaamistasonsa mukaisesti. Tutustu muihin yhteistyökoulutuksiin Palvelumuotoilun koulutuspäivät -otsikon alta.

Tietoa koulutuksesta

 • Koulutus järjestetään verkkokoulutuksena 1.12.2020 klo 9.00-16.00.
 • Koulutuspäivä on interaktiivinen ja sen aikana tehdään erilaisia käytännön harjoituksia.
 • Osallistuja tarvitsee osallistuakseen tietokoneen, internet- ja ääniyhteyden sekä muistiinpanovälineet. Mobiililaitteella osallistumista ei suositella.
 • Koulutukseen otetaan enintään 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutuu 10 osallistujalla
 • Hinta: 640,00 € + alv 24 %. Lisätietoja Hinta-otsikon alta.
 • Mikäli yrityksessänne on useita henkilöitä, jotka tarvitsevat tätä koulutusta, voitte pyytää tarjousta räätälöidystä tilauskoulutuksesta osoitteesta events@laurea.fi
 • Pidätämme oikeudet ohjelma- ja aikataulumuutoksiin.

 

 • Koulutuksen sisältö 

  Koulutuksen sisältö

  • Lyhyt intro yhteiskehittämiseen ja palvelumuotoiluun
  • Omasta sisäisestä myyntiprosessista asiakkaan ostopolun kuvaamiseen sekä miten soveltaa tätä ymmärrystä muiden toimintojen kuvaamiseen
  • Asiakkaan ostopolun/ ostoprosessin rakentaminen käytännössä (osallistujat pääsevät rakentamaan jotakin oman organisaation asiakkaan ostopolkua)
  • Miten kerätä tietoa asiakkaan ostopolun kuvaamista varten

   

  Koulutuspäivän tuloksena

  • Ymmärrät, mitä yhteiskehittäminen ja palvelumuotoilu tarkoittaa
  • Ymmärrät oman sisäisen myyntiprosessin ja asiakkaan ostopolun erot ja opit soveltamaan osaamistasi myös muiden toimintojen kuvaamiseen
  • Saat käytännön ymmärryksen siitä, miten asiakkaan ostopolkuja rakennetaan ja miten ne auttavat liiketoiminnan kehittämisessä

   

 • Hinta, ilmoittautuminen ja peruutusehdot 

  Hinta

  Koulutuksen hinta 640,00 € + alv 24 %. Hinta sisältää opetuksen ja opetusmateriaalit.

  Mikäli ilmoittaudut lisäksi johonkin seuraavista koulutuksista, saat koulutusten alvittomasta kokonaishinnasta 10 % alennuksen:

   

  Mikäli ilmoittaudut kaikkiin 5 koulutuspäivään, koulutuspaketin hinta on 2600,00 € + alv 24 %.

  Koulutus laskutetaan ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen. Mikäli yrityksessänne on useita henkilöitä, jotka tarvitsevat tätä koulutusta, voitte pyytää tarjousta räätälöidystä tilauskoulutuksesta osoitteesta events@laurea.fi.

   

  Ilmoittautuminen

  Ilmoittautuminen on sitova.

  Ilmoittautuminen tulee tehdä 25.11.2020 mennessä. Kaikki ilmoittautuneet läpikäydään ilmoittautumisajan päätyttyä ja osallistuminen vahvistetaan erikseen.

   

  Peruutusehdot

  Ilmoittautumalla osallistuja sitoutuu peruutusehtoihin. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen events@laurea.fi.

  • Yli 14 vuorokautta ennen ilmoittautumisen päättymistä tehdyistä peruutuksista pidätämme/veloitamme peruutusmaksun 150,00 € + alv 24 % kulujen kattamiseksi.
  • Alle 14 vuorokautta ennen ilmoittautumisen päättymistä tehdyistä peruutuksista pidätämme/veloitamme 50 % osallistumismaksusta.
  • Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistujamaksua ei palauteta ja ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun. Mikäli osallistut koulutukseen yksityishenkilönä ja peruutat osallistumisen ilmoittautumisen päättymisen jälkeen, veloitetaan tällöin 80% koulutuksen osallistujamaksusta.

   

  Koulutus toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 10. Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa koulutus liian vähäisen osallistujamäärän takia. Mikäli koulutus perutaan järjestäjän toimesta ja osallistuja on maksanut osallistumismaksun, osallistujalle palautetaan maksettu osallistumismaksu täysimääräisenä. Mikäli osallistuja ei ole vielä maksanut laskuaan ja koulutus perutaan toimeksiantajan toimesta, lasku mitätöityy.

 • Kouluttaja Krista Keränen 

  Krista Keränen on väitellyt tohtoriksi Cambridgen yliopistosta aiheenaan palveluliiketoiminnan johtaminen, yhteiskehittäminen ja palvelumuotoilu/palveluinnovaatiot. Hän on toiminut Laurea-ammattikorkeakoulussa mm. innovaatio- ja yrittäjyysjohtajana sekä vastannut palveluliiketoiminnan tutkimuksesta. Yrittäjänä hän on toiminut yli 20 vuotta.

  Kristalle on kertynyt kokemusta yli 500 koulutuksen/työpajan vetämisestä, joiden aiheita on ollut palveluliiketoiminnan kehittäminen, yhteiskehittäminen (co-creation), muotoiluajattelu (design thinking, service design) ja innovaatiot. Koulutusten ja työpajojen lisäksi Krista on kokenut verkkokouluttaja ja häneltä löytyy kokemusta usean webinaarin vetämisestä.

  Krista on innokas yhteiskehittämisen työkalujen kehittäjä. Vuonna 2013 Krista voitti eurooppalaisessa innovaatiokilpailussa Capacity Building-kategorian pääpalkinnon CoCo-työkalupakilla. Vuonna 2018 Kristan BOOST+INNO pelin kehitysprojekti Laureassa valittiin maailman parhaiden palvelumuotoiluprojektien joukkoon Service Design Award 2018 – kisassa.

  Nykyisin Krista kouluttaa sekä konsultoi organisaatioita mm. Laurean kumppanina oman yrityksensä Vision Factory Oy:n kautta.

   

 • Palvelumuotoilu koulutuspäivät 

  Tutustu myös muihin Laurean ja Vision Factoryn yhteistyössä järjestettäviin koulutuspäiviin. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan koulutukseen.

 

Lisätiedot

laurea-Events-logo_RGB-01.png

events@laurea.fi

040 660 5825 tai 040 631 5014

Lue lisää Eventsin palveluista »

Tutustu muihin palvelumuotoilun koulutuspäiviin

Liiketalouden ja johtamisen täydennyskoulutukset

Täydennyskoulutukset

Työelämälähtöinen koulutustarjontamme kannustaa uuden oppimiseen ja rohkeisiin kokeiluihin. Tutustu eri alojen täydennyskoulutuksiimme.


Kaikki täydennyskoulutuksemme