Siirry sisältöön

AMKoodari

Koodaamista voisi verrata vaikkapa säveltämiseen. Toisilta se käy luonnostaan ja toiset oppivat opiskelemalla. Yhtä kaikki, koodia syntyy. AMKoodari on viiden ammattikorkeakoulun yhteinen maksuton koulutus sinulle, joka haluat hyödyntää luontaista luovuuttasi, oppia tulevaisuuden ammatin tai muuten vaan kehittää osaamistasi.

Opiskelijat työskentelevät yhdessä etäyhteyden kautta.

Koulutus on suunnattu sinulle,

  • joka olet tietojenkäsittelystä ja koodaamisesta kiinnostunut nuori, työssäkäyvä tai alanvaihtaja
  • jos sinulla ei ole opiskelupaikkaa muussa korkeakoulussa ja
  • joka voit valita haluamasi 5 tai 10 opintopisteen kurssit valikoimasta

Tutustu opintotarjontaamme

Laurean kursseilla oppiminen on kytketty vankasti työelämän tarpeisiin. Kurssiemme oppimistavoitteet myötäilevät käytännönläheisesti työssä tarvittavia osaamisia. 

Ota digitaalinen palvelukehitys haltuun

Ymmärrätkö asiakasta? Tulevaisuuden työelämässä korostuvat asiakkaan ymmärtäminen ja palveluliiketoimintaosaaminen. Nämä linkittyvät vahvasti teknologiaosaamiseen – ohjelmoijan tulee ymmärtää myös liiketoimintaa ja osata toimia yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten asiakkaiden kanssa. Mm. Digitaalisen markkinoinnin, robotiikan ja palveluliiketoiminnan osaaminen työkaluineen ovat työelämän yhä tärkeämpiä taitoja.

Näihin teemoihin olemme valikoineet kurssejamme, joilla kehität osaamistasi ja ammatillisia valmiuksiasi.

Huolettaako tietoturva?

Työelämässä on alati kasvava tarve kyberturvallisuuden osaajille. Kyberturvallisuus on turvallisuuden osa-alue, jolla pyritään sähköisen ja verkotetun yhteiskunnan turvallisuuteen. Tarjonnastamme löydät valikoituja kursseja, jolla rakennat vankkaa osaamista kyberturvan alalle. Opit tunnistamaan, ehkäisemään ja varautumaan sähköisten ja verkotettujen järjestelmien häiriöiden vaikutuksiin. Suorittamalla tarkasti valikoituja kurssejamme rakennat relevanttia osaamista muuttuviin työympäristöihin.

Lisätietoja:

Hakuaika 19.4.-3.5.

Erillishaku Laureaan AMKoodari-opintoja suorittaneille

Järjestämme erillishaun englanninkielisiin Service Business Management ja Business Information Technology -koulutuksiimme kaikille yli 30 opintopistettä AMKoodari-opintoja suorittaneille.

Lue lisää erillishausta