Siirry sisältöön

Tradenomin AMK-tutkinnon laajuus on 210 op. Tutkinnon suorittamisessa hyödynnetään työelämässä kertynyttä osaamista, mahdollisia korkeakoulutasoisia opintoja ja työn opinnollistamista. Parhaimmillaan tutkinnon voi suorittaa noin 2 vuodessa.

Perustiedot

  • Kohderyhmä: Turvallisuuteen ja riskienhallintaan liittyvissä viranomaistehtävissä (poliisi, pelastustoimi, tulli, rajavartiolaitos ja puolustusvoimat) työskentelevät.
  • Hakuaika: 17.9.2020 klo 8:00 – 1.10.2020 klo 15:00
  • Ajoitus: Koulutus alkaa 14.1.2021 klo 9:00.
  • Laajuus: 210 op
  • Sijainti: Laurea, Leppävaaran kampus, Vanha maantie 9, 02650 Espoo
  • Hinta: Maksuton

Turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutus viranomaistehtävissä toimiville

Sinä viranomaistehtävissä toimiva henkilö (poliisin, pelastustoimen, tullin, rajavartiolaitoksen ja puolustusvoimien turvallisuuteen ja riskienhallintaan liittyvät tehtävät), haluatko suorittaa tradenomin ammattikorkeakoulututkinnon turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutuksessa erillisessä viranomaistehtävissä toimiville kohdennetussa ryhmässä?

Laureassa käynnistyy juuri sinulle suunnattu koulutusryhmä, jossa voit suorittaa tradenomin ammattikorkeakoulututkinnon vertaisryhmän tuella. Voit suorittaa opinnot monimuotoisesti työn ohessa. Osa opinnoista toteutetaan verkossa ja lähipäiviä on 3 kertaa / lukukausi 1-3 kertaa. Osan opinnoista voit suorittaa myös kesän aikana.

Opintojen sisältö

Tradenomin ammattikorkeakoulututkinnon laajuus on 210 op. Tutkinnon suorittamisessa pyritään hyödyntämään työelämässä kertynyttä osaamista, mahdollisia korkeakoulutasoisia opintoja ja työn opinnollistamista. Parhaimmillaan tutkinnon voi suorittaa noin 2 vuodessa.

Suoritettavat opinnot määritellään yksilöllisesti jo olemassa oleva osaaminen huomioon ottaen. Opinto-ohjelmaan sisältyy turvallisuuden ja riskienhallinnan opintojen lisäksi liiketaloutta ja palvelumuotoilua, kieliä ja viestintää sekä menetelmäopintoja. Osa opinnoista on englanninkielisiä. Opintoihin kuuluvan opinnäytetyön voit tehdä nykyistä organisaatiotasi ja tehtäviäsi hyödyttävästä aiheesta.

Tutustu turvallisuusalan koulutuksen sisältöön >>

Opintojen toteutus

Opinnot ovat suunniteltu niin, että pääset aloittamaan 11.1.2021 alkavalla viikolla. Opetus toteutetaan monimuoto-opintoina, joissa yhdistyy lähi- ja verkko-opetus sekä itsenäinen opiskelu. Osa opinnoista toteutetaan verkossa ja lähipäiviä on 3 kertaa / lukukausi 1-3 kertaa.

Jatko-opiskelu ja työllisyysnäkymät

Ammattikorkeakoulututkinnon suorittaminen antaa sinulle kilpailukykyä työmarkkinoilla. Lisäksi se mahdollistaa jatko-opinnot ylempään korkeakoulututkintoon.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan hakuaikana 17.9.2020 klo 8:00 – 1.10.2020 klo 15:00 täyttämällä hakemus opintopolku.fi-palvelussa. Hakijalta vaaditaan vähintään viiden (5) vuoden työkokemus viranomaistehtävistä, hakijan tulee hakuhetkellä työskennellä viranomaistehtävissä sekä hakijalla tulee olla tehtävään määritelty pohjakoulutus. Hakemukselle liitetään seuraavat liitteet 8.10. mennessä päättymistä:

  1. Nimikirjaote / vastaavat tiedot, josta käy ilmi työkokemus ja kyseiseen viranomaistehtävään hankittu peruskoulutus
  2. Motivaatiokirje

Hakukriteerit täyttäville hakijoille valinta toteutuu viranomaistehtävissä hankitun työkokemuksen ja opiskelujen toteutussuunnitelman, eli motivaatiokirjeen perusteella. Valituille hakijoille ilmoitetaan valinnasta sähköpostitse. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan 26.10.2020 klo 15:00 mennessä.

Lisätietoja: