Siirry sisältöön

Opetuksessa yhdistyvät lähi- ja verkko-opetus sekä itsenäinen opiskelu. Valinnan jälkeen yksilöllinen tilanteesi otetaan huomioon ja opinto-ohjelma tehdään sinulle yksilöllisesti.

Perustiedot

  • Kohderyhmä: Yli 30 opintopistettä AMKoodari-opintoja suorittaneet
  • Hakuaika: 17.9.-1.10.2020
  • Ajoitus: Opinnot alkavat tammikussa 2020
  • Laajuus: 210 opintopistettä
  • Sijainti: Laurea Leppävaara
  • Hinta: Maksuton

Oletko opiskellut AMKoodari-hankkeen opintoja vähintään 30 opintopistettä ja olet kiinnostunut suorittamaan IT-tradenomiopinnot alkaen 2021?

Laureassa käynnistyy juuri sinulle sopiva koulutusryhmä keväällä 2021, jossa voit suorittaa tradenomin ammattikorkeakoulututkinnon. Osa opinnoista toteutetaan kampuksella ja osa verkossa. Osan opinnoista voit suorittaa myös kesän aikana.

Koulutuksen sisältö

Tietojenkäsittelyn tradenomitutkinto koostuu perusopinnoista ja suuntautumisopinnoista, joissa yhdistyy liiketalouden ja tietojenkäsittelyn osaaminen. Opintojen edetessä voit keskittyä digitaalisten palveluiden kehittämiseen, web- ja mobiisovelluskehitykseen tai kyberturvallisuuteen. Tietojenkäsittelyn IT-tradenomin opintoihin sisältyy myös liiketalouden perusteita kuten projektinhallintaa, johtamista ja viestintää.

Tietojenkäsittelyn koulutukseen sisältyy sekä yhdessä yhteistyökumppanien kanssa tehtäviä käytännönläheisiä projekteja, että opiskelijan tietoperustaa kehittäviä luentoja ja verkko-opintoja. Verkko-opintoja voit suorittaa joustavasti ajasta ja paikasta riippumattomasti.

Tietojenkäsittelyn suuntautumisvaihtoehdot ovat:

•    Digitaalisten palvelujen kehittäminen (45 op)
•    Kyberturvallisuus (50 op)
•    Web- ja mobiilisovellusten kehittäminen (45 op)

Voit myös suorittaa digitaalisen myynnin ja markkinoinnin suuntautumisopintoja (30 op.)

Opintojen toteutus

Opinnot ovat suunniteltu niin, että pääset aloittamaan jo tammikuussa 2021. Opetuksessa yhdistyvät lähi- ja verkko-opetus sekä itsenäinen opiskelu. Valinnan jälkeen yksilöllinen tilanteesi otetaan huomioon ja opinto-ohjelma tehdään sinulle yksilöllisesti.

Jatko-opiskelu ja työllisyysnäkymät

Ammattikorkeakoulututkinnon suorittaminen antaa sinulle kilpailukykyä työmarkkinoilla. Lisäksi se mahdollistaa jatko-opinnot ylempään korkeakoulututkintoon.

Hakeminen

Voit hakea erillishaun kautta, jos sinulla on toisen asteen tutkinto ja vähintään 30 op AMKoodari-opintoja suoritettuna. Opintosuoritusote AMKoodari-opinnoista tulee toimittaa 15.11.2020 klo 15.00 mennessä hakemuksen liitteenä.

Hakukriteereissä etusijalla ovat hakijat, joilla AMKoodari-hankkeen opintopisteitä on suoritettuna eniten määräaikaan mennessä.  Mikäli useammalla hakijalla on suoritettuna yhtä paljon opintopisteitä AMKoodari-hankkeen opintoja, ratkaisee suoritettujen opintojen arvosanojen keskiarvo.

Mikäli tällöinkin oltaisiin tasatilanteessa, ratkaisee arpa valinnan.Määräajassa saapuneilta hakijoilta tarkastetaan hakukelpoisuus sekä hakijat arvioidaan valintaperusteiden mukaisesti, jonka jälkeen valitaan 5 kpl parhaiten menestynyttä.

 

Lisätietoja: