Siirry sisältöön

Opintokokonaisuus koostuu kolmesta erillisestä kurssista, jotka jokainen suoritetaan itsenäisesti verkko-opintoina ajasta ja paikasta riippumatta, ja se soveltuu kaikille omien työelämätaitojen kehittämisestä kiinnostuneille. Opintokokonaisuus on kaikille maksuton. Huomaathan, että sinun tulee ilmoittautua jokaiselle kurssille erikseen tämän sivun alapuolelta.

Perustiedot

  • Kohderyhmä: Soveltuu kaikille omien työelämätaitojen kehittämisestä kiinnostuneille
  • Hakuaika: 01.12.2021 - 31.05.2022
  • Ajoitus: 01.12.2021 - 30.06.2022
  • Laajuus: 5 op
  • Sijainti: Verkko
  • Hinta: Maksuton (0 €)

Mielekkään työuran rakennussarja on kolmesta kurssista koostuva ilmainen verkkokurssikokonaisuus, joka on tarkoitettu kaikille itsensä ja työuransa kehittämisestä kiinnostuneille. Opintokokonaisuuden suoritettua saat valmiuksia toimia tulevaisuuden työelämässä ja suunnitella omaa työuraasi hyvinvoinnista tinkimättä. Kaikki kurssit ovat suoritettavissa itsenäisesti omaan tahtiin Laurean verkko-oppimisympäristössä Canvasissa

Klikkaamalla alta kurssin nimeä, voit tutustua tarkemmin yksittäisiin kursseihin ja ilmoittautua mukaan. Huomaathan, että sinun tulee ilmoittautua jokaiselle kurssille erikseen.

Opiskelu kursseilla on itsenäistä työskentelyä omien aikataulujen mukaisesti verkko-oppimisympäristössä. Kurssien opetusmateriaali on monipuolinen yhdistelmiä videoita, podcasteja, käytännön esimerkkejä sekä erilaisia pelillisiä harjoituksia, tehtäviä ja testejä.

Voit tutustua podcasteihin jo etukäteen Soundcloudissa:

Miten toimia epäonnistumisen pelon kanssa? [14:45]

Miltä työmarkkinoiden tulevaisuus näyttää? [16:00]