Siirry sisältöön

Kurkistuskurssit tarjoavat:

  • Mahdollisuuden tutustua AMK-opintoihin ajasta ja paikasta riippumatta verkossa.
  • Ovat ilmaisia 2. asteen opiskelijoille
  • Ovat laajuudeltaan 1-5 opintopistettä. Yksi opintopiste vastaa noin 27 tunnin työpanosta.
  • Jos tulet myöhemmin ammattikorkeakouluumme suorittamaan AMK-tutkintoa, voit sisällyttää kurssit AMK-tutkintoosi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kurkistuskursseille on auki lähes ympäri vuoden. Lisätietoa kurkistuskurssin sisällöstä, tarkka ilmoittautumisaika sekä ilmoittautumislinkki näkyvät, kun klikkaat haluamasi kurssin auki.

Opinnot ovat ilmaisia kaikille Suomessa opiskeleville toisen asteen opiskelijoille. Muistathan kuitenkin keskustella kurkistuskurssin suorittamisesta oman opinto-ohjaajasi kanssa ennen kuin ilmoittaudut kurssille!

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostivahvistuksen. Noin kolmen arkipäivän päästä ilmoittautumisestasi saat ohjeet opintojen aloitukseen liittyen, ohjeet tärkeisiin järjestelmiin sekä yhteystiedot, mihin eri tilanteissa voit ottaa yhteyttä. Odotathan rauhassa ohjeita sähköpostitse ja muistathan tarkistaa myös roskapostilaatikkosi!

Pe­ruu­tuseh­dot

Mikäli haluat perua ilmoittautumisesi, olethan yhteydessä sähköpostitse vaylaopinnot@laurea.fi. Kurkistuskursseilla noudatetaan avoimen amk:n peruutusehtoja.

Opiskelutodistus ja suoritusote

Kun kurssisi on arvioitu, voit joko itse ladata suoritusotteen opiskelijan työpöytä Pakista kohdasta tilaukset tai tilata sen Laurean opintotoimistosta. Pakista ja opintotoimistosta saat myös tarvittaessa opiskelutodistuksen. Opiskelusuorituksesi näkyvät sinulla myös OmaOpintopolku.fi -palvelussa.

Katso opintotoimiston yhteystiedot.

Kysyttävää?

 

Avoimen AMK:n yhteystiedot